Writing a professional resumepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    508,541 writing a professional resume tugasan ditemui, harga dalam USD

    promotekan kedai bagi kawasan sekitar.. copy writing gambar video marketing target dll

    $1300 (Avg Bid)
    $1300 Avg Bida
    3 bida

    hi saya cikgu telco. saya perlukan seorang untuk menyediakan copy writing dan poster untuk saya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/call/physical product -rapidly scale-out and maximize your revenue

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida
    copy writing Tamat left

    Copy writing untuk iklan fb dan berkenaan makanan kesihatan dan diet

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    30 bida

    Bahasa Malaysia letter writing

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    12 bida

    ...000 yen/sebulan ■ Proses pengambilan kerja 1. Sila tuliskan laporan dalam lebih kurang 800 patah perkataan, tentang [Hipotesis awal/Anggaran] tentang 1 daripada 3 topik di bawah : <Tema> A - [Apakah ciri serupa(common feature) tentang produk/servis yang telah menjadi popular atau menjadi tular secara mendadak di Malaysia dalam 3 hingga 5 tahun ini?] B - [Apakah struktur/kaedah yang ada di dalam servis/produk yang boleh membuatkannya popular di pasaran Malaysia?] C - [Apakah strategi/taktik yang boleh digunakan untuk meninggikan lagi kefahaman tentang Crowdfunding di pasaran Malaysia?] ※ Sila hantar juga resume anda 2. Kami akan menilai keputusan ujian laporan, dan hanya pemohon yang lulus sahaja akan dihubungi untuk interview online ※ Walaupun seseorang pemohon itu...

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Avg Bida
    4 bida

    ...000 yen/sebulan - Bayaran prestasi : 0 ~ 100,000 yen/sebulan ※Bayaran prestasi akan berubah setiap bulan, dan penukaran nilai tersebut akan dibincang bersama kami dengan pemohon sekiranya diterima sebagai pekerja. ■ Langkah ke penerimaan kerja 1. Tuliskan artikel sebagai satu ujian penulisan berdasarkan tema di bawah: - Tema : [Apakah itu crowdfunding?] - Juga bersama artikel itu, sila hantar resume dan apa-apa blog atau platform media yang anda sedang kendalikan sekiranya ada. 2. Kami akan tapis semua permohonan dan semua pemohon yang yang lulus ujian pertama akan dijemput untuk temuduga online. ※ Tiada bayaran akan dibuat untuk ujian penulisan. 3. Temuduga internet selama 30 minit 4. Tunggu keputusan dari kami ■ Kriteria pengambilan kerja - Tidak terhad kepada satu jantina...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    9 bida
    writing Tamat left

    paraphrasing

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    31 bida

    Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida
    Faisal's task Tamat left

    Resume/CV Update, Linkedin Update

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    8 bida
    Writing -- 5 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    3 bida
    Writing -- 4 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    2 bida
    Writing -- 3 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis laporan untuk sesuatu.

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    4 bida
    Writing -- 2 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $763 (Avg Bid)
    $763 Avg Bida
    6 bida
    Writing Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    2 bida

    menulis artikel

    $377 (Avg Bid)
    $377 Avg Bida
    9 bida

    writing some malay posting. story something in malay language

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mencari penulis berbahasa melayu, yang tahu & mampu menulis untuk 5 konten berunsur kesihatan (ada background medical field lg bgus), yang juga wajib tahu pasal search engine optimization (SEO). konten anda akan saya periksa utk mengelak plagiarism menggunakan copyscape & yg seumpama dgnnya. Saya mempunyai byk job tergendala atas urusan masa & khidmat professional anda amat saya perlukan. Bayaran mengikut tahap konten anda & bakal meningkat di masa akan datang jika kerja anda saya suka. Saya juga mencari penulis spt ini utk kontrak jangka panjang. TQ

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around time of half-a-day (12 hours) and should be available for communication over email or chat. He/she MUST know WordPress. While initially, we shall provide the name of the startup/app, or even the assignment, after a while, the candidate must be able to search and shortlist startups that fit our websites' profile and editorial policy, and write about them. Cand...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    ...)2001 - 2002 Reporter Harian BANGSA ( Surabaya )1999 - 2000 Reporter Tabloid Hobi dan Bisnis MANIA ( Surabaya )1994 - 1995 Reporter Majalah Kampus GATRA SASTRA Ind Univ. Airlangga HOBI Membaca, menulis, bermain dan mendengarkan musik, browsing internet, touring, hiking dan INFORMAL2008 Two Days Workshop, Making Effective Corporate Media (SPP Jakarta)2007 Two Days Workshop, Writing Skill for Managers & Executives Sekolah Penulis Pembelajar (SPP Jakarta)2006 Diklat Jurnalisme Sadar Konflik Aliansi Jurnalis Independen (AJI Jakarta)1997 Diklat Jurnalistik Tingkat Dasar Fak. Sastra Indonesia Unair - Jawa PosKUALIFIKASIMampu mengoperasikan sejumlah software seperti: Adobe Photoshop, Cool Edit Pro, Adobe Audition, Microsoft Word,...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Perlu membina tulisan untuk laman baru.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat berharap mendapat hasil photoshop yang professional - Hasil resolution photoshop harus diberikan sama dengan resolution yang asli - Hasil photoshop akan diserahkan melalui dropbox atau seperti kesepakatan diskusi - Ideally, foto boleh di retouch dua kali (kita boleh melihat hasil photoshop dan meminta retouch sekali lagi apabila retouch pertama kurang memuaskan) - ada sekitar 30 foto untuk diedit (photo diambil outdoor pad...

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    5 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida
    Story Writing Tamat left

    Looking for a writing partner to create story for short film/graphic novel projects. Must be a team-worker and is open to suggestion, references and active in brainstorming sessions. Having already written before is a plus. Better if proficient in script-writing.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida
    writing paper Tamat left

    writing paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paper

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $385 (Avg Bid)
    $385 Avg Bida
    3 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) atau Cukai Nilai Tambah (VAT) sama ada di Malaysia atau luar negara. Perlu mencari dalam Bahasa Inggeris atau Bahasa Melayu. Rakyat Malaysia amat digalakkan untuk membida tugasan saya, rakyat asing akan dipertimbangkan.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,..

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    saya biasa mengerjakan tentang ilmu pengetahuan, novel, dan puisi

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida
    Aricle Writing Tamat left

    Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    membuat kerja -kerja kemasukan data berdasarkan bahan yg dibekalkan hingga menjadi sesuatu kerja yang dikehendaki..menyalin semula perkataan juga dari bahan yang bibekalkan.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Writing a survey paper that summarizes and classifies the state-of-the-art research studies of 5 papers that will be provided.

    $303 (Avg Bid)
    $303 Avg Bida
    17 bida

    I need a long-term writer with excellent writing skills able to write easy articles. Bulk work. The rate is $0.5/500 words. Great for beginners that need experience! Don't apply if you're not fluent in English!!! *READ PROJECT DESCRIPTION BEFORE BIDDING! *DON'T BID IF YOU DON'T KNOW HOW TO WRITE 100% ORIGINAL ARTICLE *DON'T BID IF YOU DON'T LIKE THE RATE!!! *DON'T BID IF YOU'RE WILLING TO WRITE ONLY 2-3 ARTICLES FOR A GOOD REVIEW. ***The rate is per article not per hour. ***The price is non-negotiable. Add short 150 words sample on topic "N e t f l i x VS H u l u" in your proposal so I can check the quality of your writing first. Warning!!! Bids without proposals will be removed immediately! Important: W...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Need a strong writing skilled writer who can complete a task with in given time.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    31 bida
    Gay romance project 6 hari left
    DISAHKAN

    Do you enjoy writing gay romance? We are looking to hire an exceptional fiction writer to help work on a gay romance novel. You are only required to write eight of the chapters, not the whole book. Each chapter should be approximately 2000-3000 words in length. You will be provided with a detailed synopsis of each chapter required as well as background on the characters and the setting. The chapter outlines are there to steer you in the right direction so don't be afraid to use some creative freedom. The writing needs to be involving, colourful and able to provide a sense of depth and realism. To know that you have read the requirements below, start your application with the following words- yellow raincoat 1. We require that every word of wha...

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    14 bida

    Professional needed in Python, GPU, Javascript, C++, JAVA, and C# that can code basics in each language

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    5 bida

    Hi i will share the details with the shortlisted candidates. Thanks

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    5 bida

    About the position As a Marketing Assistant, you will work alongside our team of talented and dynamic experts as they work to provide exceptional solutions to the many challenges our business and clients face. We enable you to use your inquisitive nature, and business acumen to be a crucial part of the technical and commercial success of the business. Requirements: * Solid understanding of content marketing *  Familiarity with content creation * Experience with email marketing * Solid grasp of copywriting * Excellent knowledge of social media * Good knowledge of social media advertising * Proficient with Google AdWords * Understanding principles of content writing Main responsibilities * Identify trends, insights, optimize spend, and performance-based on...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    13 bida

    i need a video editing for my YouTube Chanell.

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    30 bida

    Hi i will share the details with the shortlisted candidates. Thanks

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    15 bida

    Quest academy Graduate Training Program for Engineers (4 month) This program is prepared for engineers an...weeks) HAZID, HAZOP & SIL (2 weeks) Process Instrumentation Control System (2 weeks) Aspen HYSYS training (2 weeks) Please complete the following form for Training Program Registration. Candidate Name: Qualification Year of graduation: Location: Nationality: Whatsapp no.: Inclusive of all training material and 16 courses certificates, oil and gas project documents, training webinars and CV writing and interview techniques. We also have career prep interview seminars bundle if you wish to include that. Once you confirm, we will share the banking details with you. For registrations Contact +97430589942 or Whatsapp +923365163143 Training Manager & Process Engi...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida