Writing jobs for 13 year oldspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    417,313 writing jobs for 13 year olds tugasan ditemui, harga dalam USD

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    $30 / hr Avg Bida
    1 bida

    1. Buat artikel sesuai content plan yg sdh dbuat 2. Jumlah 12 artikel per bulan. minimal 500kata. 3. Artikel source juga sudah disediakan 4. Tidak perlu mencari content visualnya (foto), cukup berikan textual dalam bentuk office word 5. Ada tiga kategori blog, masing2 buat 4 artikel tiap bulan (total 13/bln), yaitu : Leadership, Staff Development & management, self Development

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2369 (Avg Bid)
    $2369 Avg Bida
    30 bida
    Penulis Cerpen Tamat left

    Dicari penulis cerpen. Garis besar cerita sudah ada, tinggal mengembangkan ceritanya. Font calibri, size 9. Margin 2 2 2 2. A4. 13 Halaman (6000 karakter)

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    23 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    translator untuk artikel artikel di perusahaan

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    6 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida
    writing Tamat left

    paraphrasing

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    32 bida
    Writing -- 3 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis laporan untuk sesuatu.

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    4 bida
    Writing -- 2 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $761 (Avg Bid)
    $761 Avg Bida
    7 bida
    Writing Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    2 bida

    menulis artikel

    $367 (Avg Bid)
    $367 Avg Bida
    9 bida

    hello.. Saya pelajar dari GMI mengambil jurusan networking. Sekarang saya berada di semester 5 dimana saya ada fyp final year project... Project kami mengenai cloud storage. Nama kumpulan kami ialah RAINBOX.. So saya berharap anda dapat menolong untuk me reka bentuk logo kami. sekian

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Perlu membina tulisan untuk laman baru.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    4 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) atau Cukai Nilai Tambah (VAT) sam...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    membuat kerja -kerja kemasukan data berdasarkan bahan yg dibekalkan hingga menjadi sesuatu kerja yang dikehendaki..menyalin semula perkataan juga dari bahan yang bibekalkan.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Hi Cherikee R., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi there you did my business logo last year and I was very impressed, I would like a business card done now please with my logo on one side and some basic information on the other side.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Digital marketing. Over 90% of the visibly homeless suffer from drug addiction. Our vision is simple. We want to attack the homeless/addiction problem with one simple question: Who wants out? Those that want out need their hand held. Good Samaritan Rescue will find that person, provide showers and new clothes and then take them to a medically supervised detox facility and then provide them a ...

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    2 bida
    Essay Re-writing 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for someone to edit/re-write four essays (3 essays of length 500 words and one essay of length 2000 words) for academic application. I have written these essays and need professional editing/re-writing. Deadline 29-August

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    70 bida

    I am looking for different logo ideas for our Sports Handicapping "Sportsbook Genies" or "Sport Genies". What we do: We use algorithms and our years of experience to determine the best sports picks each day to help gamblers win. We have been providing expert picks for years and are looking to upgrade our customer experience, this all starts with a good logo. We would like to ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    2 penyertaan

    I am looking for someone to take the content from an audit report I'm doing it and turn it into a PDF document that's easy to follow for our client this is a 3-year plan I'm putting together and I'm needing it to be professional looking easy to understand

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    19 bida
    article writing 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an article about; Why is dental care cheaper abroad? Cheaper than Uk We are based in Marmaris / Turkey 4 hours flight to Dalaman Airport example [log masuk untuk melihat URL]

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    39 bida

    I have been a horse racing enthusiast for a number of years. At present, I manually access the - Racecard - pages from UK National horseracing website for the list of both UK as well as USA races. And in conjunction, I use another website studying - the pedigree bloodline data showing (me) the full five-year generations bloodline history/information. And now, if possible, I would like to have a ...

    $632 (Avg Bid)
    $632 Avg Bida
    66 bida
    Good Samaritan Rescue 6 hari left
    DISAHKAN

    Over 90% of the visibly homeless suffer from drug addiction. Our vision is simple. We want to attack the homeless/addiction problem with one simple question: Who wants out? Those that want out need their hand held. Good Samaritan Rescue will find that person, provide showers and new clothes and then take them to a medically supervised detox facility and then provide them a place to live and ge...

    $1055 (Avg Bid)
    $1055 Avg Bida
    14 bida

    I need flash developer work in Action Script 3 to make flash movie Developer just make little code in Action Script 3 .. move it’s not big … he will just add some action script code My budget is 30$ Please send to me cv and some of work to [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    redesigning our site 6 hari left
    DISAHKAN

    We need to rebuild the entire site STEDB DOT COM with a new look and feel of our site. Confirm if you can complete all the points below. If you cannot then what points do we need to outsource to someone else. 1. The look and feel should be like [log masuk untuk melihat URL] a. Must load properly on a large, small, tablet / mobile screen 2. Our direct competitor is [log masuk untuk melihat URL] ...

    $254 (Avg Bid)
    $254 Avg Bida
    59 bida

    Digital newsletters custom designed and created specifically for many of the country's top HVAC dealers and distributors. Content needs to be relevant to this industry, and writer must have an understanding of the seasonal services that are promoted for this industry throughout the year. Creative flair and ingenuity to engage the target service audience of the customer is also critical since ...

    $26 / hr (Avg Bid)
    $26 / hr Avg Bida
    3 bida

    Build and design online store website ecommerce " ainmart" We are looking forward to design and develop ecommerce website to sell electronics, mobile phones, video games and accessories. Please no copy paste offers, please read our requirements and send quotation according to these requirements. We are looking for website to be designed through big ecommerce platforms, like opencart...

    $1253 (Avg Bid)
    $1253 Avg Bida
    31 bida