Writing sentences using definitionspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    5,000 writing sentences using definitions tugasan ditemui, harga dalam USD
    Copy Writing Tamat left

    Saya mencari pekerja lepas yang baik yang dapat menangani pekerjaan copywriting dan mengetik ulang dengan sempurna

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    8 bida

    berita mengenai fakta bukan opini dan juga ditambah dengan hiburan seperti cerita

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    25 bida

    saya ingin menghire anda dalam membuat suatu konten (per kontent) dari event-event yang telah kami selenggarakan, kami memberikan materi substansi kepada anda dan anda akan membuat konten berdasarkan materi tersebut serta memberikan keyword untuk SEO website pada konten tersebut

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    21 bida

    promotekan kedai bagi kawasan sekitar.. copy writing gambar video marketing target dll

    $1300 (Avg Bid)
    $1300 Avg Bida
    3 bida

    hi saya cikgu telco. saya perlukan seorang untuk menyediakan copy writing dan poster untuk saya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    buat koding programming mplab untuk pic18f4580 untuk buat projek street light beserta proteus

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/call/physical product -rapidly scale-out and maximize your revenue

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida
    copy writing Tamat left

    Copy writing untuk iklan fb dan berkenaan makanan kesihatan dan diet

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    30 bida

    project ini merupakan fyp saya. saya perlu mencari error dalam sliding mode contoller dan PID controller dalam pre-sliding motion. sya perlukan sesorang yang boleh buat PID dan SMC simulink dan saya hanya perlu masukan nila transfer function nilai x untuk cari error. nilai transfer function sudah diberi.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    Data processing dan visualization using python and matlab

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    10 bida
    writing Tamat left

    paraphrasing

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    30 bida

    Linkedin papper click specialist

    $19 - $158
    $19 - $158
    0 bida
    Writing -- 5 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    3 bida
    Writing -- 4 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    2 bida
    Writing -- 3 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis laporan untuk sesuatu.

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    4 bida
    Writing -- 2 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $763 (Avg Bid)
    $763 Avg Bida
    6 bida
    Writing Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    2 bida

    menulis artikel

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    9 bida

    writing some malay posting. story something in malay language

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mencari penulis berbahasa melayu, yang tahu & mampu menulis untuk 5 konten berunsur kesihatan (ada background medical field lg bgus), yang juga wajib tahu pasal search engine optimization (SEO). konten anda akan saya periksa utk mengelak plagiarism menggunakan copyscape & yg seumpama dgnnya. Saya mempunyai byk job tergendala atas urusan masa & khidmat professional anda amat saya perlukan. Bayaran mengikut tahap konten anda & bakal meningkat di masa akan datang jika kerja anda saya suka. Saya juga mencari penulis spt ini utk kontrak jangka panjang. TQ

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    2 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around time of half-a-day (12 hours) and should be available for communication over email or chat. He/she MUST know WordPress. While initially, we shall provide the name of the startup/app, or even the assignment, after a while, the candidate must be able to search and shortlist startups that fit our websites' profile and editorial policy, and write about them. Candidates with initiative will ...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    ...)2001 - 2002 Reporter Harian BANGSA ( Surabaya )1999 - 2000 Reporter Tabloid Hobi dan Bisnis MANIA ( Surabaya )1994 - 1995 Reporter Majalah Kampus GATRA SASTRA Ind Univ. Airlangga HOBI Membaca, menulis, bermain dan mendengarkan musik, browsing internet, touring, hiking dan INFORMAL2008 Two Days Workshop, Making Effective Corporate Media (SPP Jakarta)2007 Two Days Workshop, Writing Skill for Managers & Executives Sekolah Penulis Pembelajar (SPP Jakarta)2006 Diklat Jurnalisme Sadar Konflik Aliansi Jurnalis Independen (AJI Jakarta)1997 Diklat Jurnalistik Tingkat Dasar Fak. Sastra Indonesia Unair - Jawa PosKUALIFIKASIMampu mengoperasikan sejumlah software seperti: Adobe Photoshop, Cool Edit Pro, Adobe Audition, Microsoft Word,...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Perlu membina tulisan untuk laman baru.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida
    Story Writing Tamat left

    Looking for a writing partner to create story for short film/graphic novel projects. Must be a team-worker and is open to suggestion, references and active in brainstorming sessions. Having already written before is a plus. Better if proficient in script-writing.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    1 bida
    writing paper Tamat left

    writing paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paper

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    3 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a native Malay speaker to record the following 3 sentences in 3 separate audio files (.wav or .mp3) 1) Panggilan anda tidak dapat dibuat seperti yang didail. Sila semak nombor anda dan dail sekali lagi. 2) Orang yang anda panggil tidak dapat dihubungi buat masa ini. Sila tinggalkan pesanan selepas nada. Letakkan telefon selepas anda selesai merakam. 3) Rakaman tamat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    15 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) atau Cukai Nilai Tambah (VAT) sama ada di Malaysia atau luar negara. Perlu mencari dalam Bahasa Inggeris atau Bahasa Melayu. Rakyat Malaysia amat digalakkan untuk membida tugasan saya, rakyat asing akan dipertimbangkan.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    3 bida

    Kami jasa kursus bahasa Inggris KAMPUNG INGGRIS SOLO menawarkan kerjasama pengadaan kursus bahasa Iinggris ke sekolah-sekolah, kampus, hotel,dan kantor untuk siswa, guru, karyawan, mahasiswa dengan program yang ditawarkan: Conversation, TOEFL, Bahasa Inggris utk liburan, Grammar, Writing,Reading, dan lain-lain. berikut adalah web kami

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,..

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    saya biasa mengerjakan tentang ilmu pengetahuan, novel, dan puisi

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida
    Aricle Writing Tamat left

    Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    membuat kerja -kerja kemasukan data berdasarkan bahan yg dibekalkan hingga menjadi sesuatu kerja yang dikehendaki..menyalin semula perkataan juga dari bahan yang bibekalkan.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida
    Business Writer 6 hari left

    JOB DESCRIPTION IMAGES GROUP IS LOOKING FOR THE ROLE OF RETAIL BUSINESS WRITER ABOUT THE COMPANY The IMAGES Group is trusted as the catalyst for the profitable growth of modern retail through knowledge platform leadership. A strong ...Middle East. For more details, please see the website JOB SUMMARY We are seeking a talented business reporter to join our dynamic team. The ideal candidate will have a passion for storytelling, a keen eye for detail, and the ability to transform complex ideas into engaging and compelling narratives. As a Retail Business Writer, you will be responsible for researching, writing, and editing Retail-based articles that captivate our audience and contribute to the overall success of our content strategy. KEY ROLES AND RESPONSIBILITIES

    $419 (Avg Bid)
    $419 Avg Bida
    26 bida

    For my research paper, I am seeking an insightful analysis of Autism Spectrum Disorder (ASD) portrayal in two films: Rain Man and Forrest Gump. I am particularly interested in the following: - Social interaction: Detailed analysis of how these movies portray the social abilities of characters with ASD. What stereotypes, if any, are advanced? - Cognitive abilities: Evaluation ...with ASD? - Sensory sensitivities: An exploration of how these films depict the sensory sensitivities typically associated with ASD individuals. Ideal Skills and Experience: - Proficient researcher with a background in media studies, psychology, or related field - Familiarity with ASD and its diverse manifestations - Strong analytical abilities, particularly in film study - Excellent academic writing cap...

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    27 bida

    I'm in need of an experienced academic or literature-focused writer. - The aim is to craft a 1,500-word essay on English Literature. - Certain sources will need to be used, which will be provided following project assignment. - Ability to analyze and dissect literary works is a must. - Fluent English and ...literature-focused writer. - The aim is to craft a 1,500-word essay on English Literature. - Certain sources will need to be used, which will be provided following project assignment. - Ability to analyze and dissect literary works is a must. - Fluent English and expertise in citation is mandatory. Ideal candidates will have a background in English Literature, with a strong grasp on academic writing tone and rules. Great analytical and referencing skills are key...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    36 bida
    Fashion & Beauty Blog Writing 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm in need of an experienced and professional writer who can create blog articles centered around the Fashion and Beauty industry. Skills and Experience: - Strong writing and research skills - Knowledge of, and interest in, fashion and beauty trends - Ability to write in a professional and informative tone - Experience in writing for blogs or other online publications Project Details: - The articles should be engaging, informative and professional - Focused on various topics within the Fashion and Beauty field - Ideally, the freelancer should be able to offer new insights and ideas on these topics for my audience.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    40 bida

    I am in search of a competent and innovative developer, preferably with a deep-rooted understanding of Open AI and Python to create an interactive and highly engaging web application for students. Mission: • The main objective of the project incorporates three vital aspects - Document Upload / Processing, the Integration of Open AI ...ability and ease to submit written work to the site. Necessary Skills & Experience: • Proficiency in Web Application Development • Strong experience with Python • Prior work with Open AI implementation • Expertise in managing user submissions and document processing through NLP This project is critical in offering students an environment where their written documents can be enhanced creatively using AI, which makes yo...

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    43 bida

    I'm seeking a tech-savvy professional with extensive PHP script writing expertise to automate social media postings across multiple platforms. This diverse project will involve creating a script that works seamlessly with Facebook, Twitter, Instagram, and LinkedIn. Objective and Tasks: • Development of PHP script for automated social media posting • Implement mechanisms to post different types of content: text-only posts, image posts, video posts. Ideal Skills and Experience: • Deep knowledge of PHP and social media APIs • Proven experience in automation tasks • Ability to work with different content types across multiple platforms • Thorough understanding of Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn integration Your task is not only to make th...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    4 bida