Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    240,710 x 6 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Nur Shazana R boleh buat excel x

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    $15 - $15
    0 bida
    $16 / hr Avg Bida
    1 bida

    Paraphrasing

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    translate video orang seminar yang durasinya 2 jam lebih

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    Hi awak, u keje sbgi freelancer je ye? Ley x translate file subtitle english ke bhs melayu? If ley nanti sy confirmkan balik....nak tanye je dl

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    Hi bijaya47, THIS IS FOR JOB 2.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menggambarkan sebuah rumah minimalis. dengan berukuran 5 x 8 meter.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $59 - $588
    $59 - $588
    0 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $59 - $3500
    $59 - $3500
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mendesain 6 buah banner berukuran 470 x 246 untuk iklan di Facebook. Cukup mencampurkan beberapa image produk dalam 1 banner dan melakukan sedikit editing. Biasanya membuat 1 banner untuk Facebook akan memakan waktu sekitar 15 - 20 menit

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    9 bida
    Logo design Tamat left

    Saya perlukan satu logo utk web pelancongan. Boleh lihat di www.malaysiasecrets.com. Saiz logo ialah 99px X 43px.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    you will implement a simple genetic algorithm with fitness-proportionate selection (roulette-wheel selection), population size 100, single-point crossover rate pc = 0.7, and bitwise mutation rate pm = 0.001. Use following fitness function: f(x) = number of ones in x, where x is an individual or vector (genome) of length 20 with randomly assigned zeros and ones to start with. Perform 50 generations...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    Some years ago I received an set of images for my webshop [log masuk untuk melihat URL] Now I have some new ideas for products, and I need new images for them. I have been using Blender in the past and I will use this for the rendering of the images. I need an freelancer who can create the new products for me and store them as an 3D stl file. This file will be used in blender for rendering. Sinc...

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    18 bida

    I need software that collects certain economic calendar news from forexfactory and opens certain options contracts X minutes before each news on the list.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    6 bida

    I am looking for somebody to design me a beer mat with the logo of a fictional beer brand called Spacehawk. This beer mat will then be tattooed onto my thigh. I am looking for an old-fashioned style, and for the design to include the brand name "Spacehawk" and the description "Premium Beer". I have purposefully left the brief quote open to as not to limit creativity - we can g...

    $12 (Avg Bid)
    $12
    0 penyertaan

    Hi Gregory Bair, MBA, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $286 (Avg Bid)
    $286 Avg Bida
    1 bida

    Create a react native component based on the ios camera view with aruco marker detection. Send [x, y] position data of each marker every frame from iOS to react native (using RCT event emitter) ADDITIONAL INFORMATION iOS aruco detection app: [log masuk untuk melihat URL] solution guide link: [log masuk untuk melihat URL]

    $578 (Avg Bid)
    $578 Avg Bida
    9 bida

    x,swz ws, s,xh

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Looking for a freelancer that can do the task as described. Project When any construction is designed there are parts that have te be cut. Like plates between the profiles, mounting plates etc. To be able to cut those pieces there can be generated different file formats of each to cut product. These file formats are mainly dxf and nc (dstv). These files contains all to be cutted contours. This pr...

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    3 bida

    Please refer to attached image [log masuk untuk melihat URL] I need a simple web page with 2 sets of 10 image uploaders. One set of 10 uploaders will be used to upload design images. Each design image uploader should also have a text box that I can enter names for each one. The second set of 10 image uploader will be used to upload images that will be used as masks for the 10 design images. Each...

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    9 bida

    i need someone to integrate Afterpay to my Opencart 2.2.x site It requires a staging environment in the first instance. Website is [log masuk untuk melihat URL]

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon Business Card Design 6 hari left

    We are seeking a design for a business card that will have foil text. Design requirements: 1. 3.5 inch x 2 inch card 2. Horizontal design on both sides 3. Wording for front side is "Thank You for choosing us" 4. Wording on back side is "Please rate your experience to help us serve you better" and "Text EXP to 900900" 5. There is no required graphics or lo...

    $1500 (Avg Bid)
    Ditampilkan Peraduan Teratas
    $1500
    86 penyertaan

    Hi Zahirul H., Hi Dang Dung Ha N., I want to port a Agora WebRTC sample project to IONIC 5. Source Link : [log masuk untuk melihat URL] 2 x screens a. Login with settings b. Stream room with users that can mute, switch off camera and exit c. Want to use firebase to track user status in the room I have ported the streamroom screen, need to patch in the rest.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    **GENERIC BIDS WILL NOT BE CONSIDERED** This is Part 1 in a large project, the successful Freelancer will be asked to join on multiple contracts if performance on Part 1 is to a good standard. This project is for the design of a MODULAR large pressure sensor matrix PCB and requires the freelancer to develop a working PCBA, test it and deliver to our office. The pressure matrix is arranged in a g...

    $363 (Avg Bid)
    $363 Avg Bida
    5 bida

    Hi Dang Dung Ha N., I want to port a Agora WebRTC sample project to IONIC 5. Source Link : [log masuk untuk melihat URL] 2 x screens a. Login with settings b. Stream room with users that can mute, switch off camera and exit c. Want to use firebase to track user status in the room I have ported the streamroom screen, need to patch in the rest.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    We are producers of world-class conferences. We have all the assets and a plan -- need an editor to turn out about 25 short trailers and bumpers --- paper edit without timings is done by us. We have all the assets. Work in Premiere and After Effects using a Broadcast Package template and some additional cuts. The conference topic is XR - so knowledge of that space is nice but not required. Also,...

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    30 bida

    I have a piece of land (38 ft x 100 ft in size) that i like to build a new house of approx 26 feet x 55 feet, 3 storey tall. The 3rd floor is just a small, simple rooftop terrace. I need 2D layout plan of all the floors and be able to visualize how the house will look like on the interior and exterior. Main focus is to have a functional layout that does not required over-whelming construction a...

    $196 (Avg Bid)
    $196 Avg Bida
    37 bida

    Hi Simaab A., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Business card 4 hari left

    I am looking to design a business card that has two sides. Logo must be super professional, clean and easy to read. I have attached an example of a design I quite like - see attached Snappy Photobooths business card. You are welcome to use this as a guide but please feel free to be creative. I would like to use icons for points 5-6 on side 1 - refer to Snappy Photobooths as an example. Side 1 (...

    $7 (Avg Bid)
    Dijamin
    $7
    38 penyertaan

    Aplikasi desktop memakai node js yang akan terhubung dg aplikasi server dan middleware menggunaka API GRPC. Skill yang dibutuhkan untuk proyek ini antara lain : • Menguasai TypeJS/Javascript/EcmaScript • Menguasai NodeJS 12.x > • Menguasai Front End : VUE/Angular/React • Menguasai Library : Express, GRPC, SOAP, JSON • Menguasai Template Render : Mustache • Meng...

    $1169 (Avg Bid)
    $1169 Avg Bida
    9 bida

    Write a script that accepts a single command line argument, N, then prints the first N Fibonacci numbers and first N Prime numbers in parallel. Execution should not block the event loop. Output should be formatted like so: FIB 1: X FIB 2: X PRIME 1: X FIB 3: X PRIME 2: X . . . Include a submission mechanism in your script that will post the results along with your code to the provided webhook....

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    Would love a logo of a detailing bottle and a polisher in an X formation. In a circle, then inside the circle on top, it says DiFanti Detailing and on the bottom it says Restore | Enhance | Preserve. I would like all the text in the circle to be curved so it can fit in the circle. Down below I included an idea of what I want, along with the style of the machine polisher i would like. If you could...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    70 bida
    Trophy icon Brand Name & Logo 6 hari left

    We are looking to present a similar concept to our business to the "ForHims" [log masuk untuk melihat URL] Direct to Consumer website and product range. It is at the very initial stages of planning so are seeking a name/brand logo. Th key difference is that our brand is not just For Men, we want it to be for Millennials, Gen X & Y's both male and target audience without stereoty...

    $150 (Avg Bid)
    Dijamin
    $150
    219 penyertaan

    If you are an experienced PHP developer and have a good understanding of HTTP/Proxy, please continue. We are trying to get the IP address from the visitors if they are using SOCKS5. Say if the user is using a proxy from Japan (say 1.1.1.1), our PHP scripts need to get that example Proxy IP address (1.1.1.1). But in PHP, $_SERVER[‘REMOTE_ADDR’] doesn’t return the correct va...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Artikel Komuniti x 6 Teratas