X cart template designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    433,269 x cart template design tugasan ditemui, harga dalam USD
    $16 / hr Avg Bida
    1 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    template sesuai kengingan anda

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    4 bida

    Hi awak, u keje sbgi freelancer je ye? Ley x translate file subtitle english ke bhs melayu? If ley nanti sy confirmkan balik....nak tanye je dl

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menggambarkan sebuah rumah minimalis. dengan berukuran 5 x 8 meter.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    1 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $59 - $588
    $59 - $588
    0 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $59 - $3500
    $59 - $3500
    0 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Saat ini kami memiliki sebuah website open cart yang sudah running ada beberapa hal yang perlu diperbaiki - Multi language ( lebih akurat ) - Easy payment paypal, Credit card and akses (userfriendly) - Memperbaiki Bug dan modul, data.

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    6 bida

    Redesign template Wordpress [log masuk untuk melihat URL] Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    saya ingin membuat web shopping cart, berikut sample projek yang sudah saya buat [log masuk untuk melihat URL] fee bisa dinego

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    4 bida

    Mendesain 6 buah banner berukuran 470 x 246 untuk iklan di Facebook. Cukup mencampurkan beberapa image produk dalam 1 banner dan melakukan sedikit editing. Biasanya membuat 1 banner untuk Facebook akan memakan waktu sekitar 15 - 20 menit

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    9 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida
    Logo design Tamat left

    Saya perlukan satu logo utk web pelancongan. Boleh lihat di www.malaysiasecrets.com. Saiz logo ialah 99px X 43px.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    Hello - I am doing a screen capture using the iText Sharp lib to create a pdf of my windows form. It works, but sometimes the windows form will have so much data on it that there is a vertical scroll bar, and the data "below" the scroll bar is not converted to pdf. I need a way (using iText Sharp or other free lib) to convert the ENTIRE windows form to a single page pdf (making paper s...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    8 bida

    I am looking for someone to help fix an "add to cart" issue we have been facing on the website. When people add an item to their cart and click on view cart, the cart shows "Your cart is empty". This error can be found on Safari, Firefox and Mobible. It only works on Chrome when visiting the website from a desktop. We have tried everything (cleaning up cache,checking with hos...

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    39 bida

    Looking for a creative mobile UX/UI designer for my mobile application. Requirements are below. 1. Designer must have experience in Material design concepts, should be creative and must have good experience in design field. 2. Need to design five screens (Splash, Intro, Register, OTP, Profile) initially. Rest of the screens will be discussed once we find the creative designer. Total screens to be...

    $298 (Avg Bid)
    $298 Avg Bida
    6 bida

    Necesito hacer seguimiento de una persona en actos públicos, generando fotografias y contenido audio visual para publicarlo en distintas redes sociales. por lo que el contenido debe ser pensado en dichas plataformas de redes sociales. -- I need to track a person in public events, generating photographs and audio visual content to publish it on different social networks. So the content...

    $35 (Avg Bid)
    Tempatan
    $35 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a simple single page web admin board design that uses the following: - HTML5 - CSS3 - Latest Bootstrap4 The app should have the following: - Login page - Password hashing on client side if possible. - JWT support - 2 charts one line and one pie chart - One table and the table should have an example of adding a key to delete the row per row or edit the contents. when edit is clicked. -...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    5 bida

    BATCH EDIT: - Background to be deep etched, and recoloured to colour #fafafa - All images to be renamed with product/ style names (refer to catalogue) - Keep imagery within existing dimensions (2400px x 2800px) - All images to be exported as .jpg Access Images To Be Recoloured + Catalogue Reference HERE: [log masuk untuk melihat URL]

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    39 bida
    3x weapon 2D art game assets 6 hari left
    DISAHKAN

    Mobile game has been developed, ready for release. Require 3three (3) weapon 2D art game assets to be completed; Knife, Revolver, Thompson. These should be converted, simplified and colourised to suit minimalist art style of gangster images. I’d suggest Vector images so colours and sized can be quickly adjusted. Images will be layered over [log masuk untuk melihat URL] at a later date so s...

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    17 bida

    Fix [log masuk untuk melihat URL] mobile menu button.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida

    Hi Zuomin X., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a freelancer to write web content (US English ) on my website. Needs to have passion and knowledge about photography . I am a portrait photographer located in Toronto. I will write down all the main points that needs to be included. see details below Each portfolio page will have a short description about the photoshoot. + what to expect at the photoshoot page+ what to wear/ not to wea...

    $275 (Avg Bid)
    $275 Avg Bida
    64 bida

    I currently have a food and catering business that I need a website built for It will need to have a shopping cart and five pages I have the images and content My current site is just a mock up design with the some of the data Im not happy with it AT ALL Need it professionally done I have the logo already The current site is [log masuk untuk melihat URL]

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    43 bida

    We are interested in having our current logo files created into higher resolution files. We have two logo files and need each to have a resolution of at least 300 DPI and large enough for a 10ft x 10ft banner. We also need them to be provided in general editable layered formats including .xcf that we could upload to sites like vista print. The font used is Century Gothic.

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    66 bida

    I require 500 product descriptions x 300 words per description for a women’s nightwear boutique. Content must be unique, engaging, refreshingly simple and conversational laced with creativity and sophistication. You can make references to popular pop culture should you wish to do so. Each product already has an image and a manufacturer’s description to provide you with a starting poi...

    $279 (Avg Bid)
    $279 Avg Bida
    33 bida

    Please review my app "Pop Template", about how to use and your experience, on your blog or website. Once you selected, I will give you free coupon to buy premium version of this app. Shortly, this app is a text message template app, with quick reply feature on your chats apps. for more information, you can go to the Playstore: [log masuk untuk melihat URL] or to my website: [log masuk ...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    7 bida
    Trophy icon New Logo for Baja Xpeditions 6 hari left

    I need to have a logo created for an off road tour company called "Baja Xpeditions". I would like the "X to be large and stand out. I am looking for an Authentic Baja Mexico font. Also, possibly incorporating the Baja Peninsula graphic into the logo? (please see jpeg of another company we have, Baja Auto Spa for example of Baja Peninsula within the logo. This new logo for &qu...

    $150 (Avg Bid)
    Dijamin
    $150
    25 penyertaan

    I am looking for a marketing savvy personal assistant to join my team. The job is simple - get the brand in front of more people. Essentially I'd like someone to help me find opportunities to amplify the brand and the message. Pitching podcasts, publications, radio shows, etc. You will be working with me personally and I will provide a lot of guidance but also expect you to take initiative...

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    3 bida

    It seems that currently this feature is only a request in WIX , but I was wondering if there are any quality work around or code that could help me accomplish either this or something similar to it. I simply need my customers to upload an image before they are able to add a product to their cart (very similar to the product's "custom text" field). I love Wix and this doesn't se...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    9 bida

    My last project did not work out - was not a wordpress template. I have installed a new one and it is not installed correctly. I need someone to please help!! ASAP

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    27 bida

    I need my designs (still in progress) coded to a Wordpress Theme Mobile Prototype: [log masuk untuk melihat URL] Desktop Prototype: [log masuk untuk melihat URL] Theme must: - update cart/data automatically without refresh using AJAX or similar. - use sass with modular include files - be mobile responsive - be WooCommerce Compatible - bee Gutenberg Editor ready so I can use builder/blocks - use ...

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    21 bida
    Build me a websocket 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a webhook (application/json) or application/xxx-www-form-urlencoded to send request here's an example of headers Request URL: [log masuk untuk melihat URL] Request method: POST content-type: application/json Expect: User-Agent: GitHub-Hookshot/a9ef360 X-GitHub-Delivery: d23f2a66-1642-11ea-8056-1cef1ae4dfc0 X-GitHub-Event: push X-Hub-Signature: sha1=fbeaba3f3cb11908705dcd7547ad2dfb6c3f...

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    2 bida

    I want to hire a virtual Assistant to help with Administrative support and data entry. Hello and how are you

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    We have a SaaS solution in Angular 7, that has a contact module where our clients maintain all their contacts. We would like to provide to our customers a dynamic landing page in Angular Material that can be configurable, to register the contacts in our database. So, the requirement here consists in: 1. Have a “Settings” page, where the customer will define: a. The fields that are g...

    $493 (Avg Bid)
    $493 Avg Bida
    27 bida
    html handle bars 6 hari left

    i need the answer to the below problem /* Complete the ES6 code below. Add three cart items to the Cart object with the following properties: 1. Item One a. Quantity 2 b. Price each $3.95 2. Item Two a. Quantity 7 b. Price each $5.80 3. Item Three a. Quantity 1 b. Price each $12.83 Please do not rename any existing variables, functio...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    8 bida

    Hi Illia N., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. We need to add the following features to a Wordpress Site: 1- Create a sale page for multiple book titles to a Wordpress Site with PayPal payment and cart for check out (that include: Text, Design, Photos, discount info).

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida