X cart templatepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    432,207 x cart template tugasan ditemui, harga dalam USD
    $16 / hr Avg Bida
    1 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    template sesuai kengingan anda

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    4 bida

    Hi awak, u keje sbgi freelancer je ye? Ley x translate file subtitle english ke bhs melayu? If ley nanti sy confirmkan balik....nak tanye je dl

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menggambarkan sebuah rumah minimalis. dengan berukuran 5 x 8 meter.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    1 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $59 - $588
    $59 - $588
    0 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $59 - $3500
    $59 - $3500
    0 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Saat ini kami memiliki sebuah website open cart yang sudah running ada beberapa hal yang perlu diperbaiki - Multi language ( lebih akurat ) - Easy payment paypal, Credit card and akses (userfriendly) - Memperbaiki Bug dan modul, data.

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    6 bida

    Redesign template Wordpress [log masuk untuk melihat URL] Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    saya ingin membuat web shopping cart, berikut sample projek yang sudah saya buat [log masuk untuk melihat URL] fee bisa dinego

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    4 bida

    Mendesain 6 buah banner berukuran 470 x 246 untuk iklan di Facebook. Cukup mencampurkan beberapa image produk dalam 1 banner dan melakukan sedikit editing. Biasanya membuat 1 banner untuk Facebook akan memakan waktu sekitar 15 - 20 menit

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    9 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida
    Logo design Tamat left

    Saya perlukan satu logo utk web pelancongan. Boleh lihat di www.malaysiasecrets.com. Saiz logo ialah 99px X 43px.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    Need someone to upgrade my website to the latest version of open cart. The site is only Version 1.5.6.1 I need it to be Software Version - OpenCart 3.0.2.x, Site is still new I haven't done a lot on it ... Want someone who knows what they are doing... Need done As soon as possible with no stuff around. " JUST UPGRADE THE SITE "

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    9 bida

    Verser are seeking assistance for a casual IT deployment in Rockhampton. The available pay rate for this deployment is between $45.36 and $57.73 per hour (Inc the relevant loadings) + Super, depending on experience level. A further shift would be available by agreement, in either Bundaberg or Gladstone the following Monday 2nd December (same scope of work, same hours). The hours are 12.30am - ...

    $17 - $34 / hr
    Tempatan
    $17 - $34 / hr
    0 bida

    I need the shopping card module fixed properly so it displays in a nice way. quick work for the right person. I need you to be able also tell me which files are modified, so I'm aware of which files are critical for this change to work properly. Looking for a quick turn around. thank you.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    8 bida

    Hey I need to create a woocommerce copuon that will remove the tax precentege from the cart when applied. I tried all calculations I know and nothing worked for me Please bid if you know how to create such a copun

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    5 bida

    tenho um ficheiro de um template para o checkout page escritos em jquery e html5 e gostava que fossem adaptados para o meu site de WordPress/woocommerce

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    8 bida
    Shopify Script 6 hari left
    DISAHKAN

    Need to create a script that will give person X amount off if they spend x amount. Script need to be 100% shopify compatible and need to be created correctly. Programmer must speak & write english. Also this script need to be created in a few hours and can not miss deadline. Again this is time sensitive so please don't bid unless you can create within the time frame. (4-5 Hours)

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    Hi Wanjing X., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    1 bida

    I will require a developer to install ^MultiCRM onto my server. See [log masuk untuk melihat URL] I will need superadmin access and for the developer to create a custom account that integrates with Jotform/Paperform, Zapier, Twilio and MailChimp. Integration with Zapier is required to connect Jot/Paperform to CRM so leads coming in will be automatically added into the CRM. Integration with Twili...

    $780 (Avg Bid)
    $780 Avg Bida
    17 bida

    just to add one function : add to cart and payment info in the php application

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida
    WEB DEVELOPER TO DO TEXT WORK 6 hari left
    DISAHKAN

    LOOKING FOR DEPENDABLE DEVELOPER TO DO TEXT WORK ON WEBSITE. The text on my homepage is off-center. I need this aligned ASAP. Website was built in Open Cart

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    25 bida

    I am a garden hobbyist and have recently decided to build a small hobby greenhouse. With the ambition of growing a variety of ornamental and fruiting plants like tomatoes, I've seen how environmental control plays such an important factor in growth and yields. I have basic knowledge on coding and thus I am looking for someone to assist me in the coding of my project. I have the following hard...

    $528 (Avg Bid)
    $528 Avg Bida
    5 bida

    Hi Abdul, I have a new close-cutting project for you (83 photos) $3.79 x 83 = $314.57 Same specs as previously. If you could have them complete by Thursday that is ideal. Please remember to have no duplicate layers in the PSD files. Here is a link to the photos: [log masuk untuk melihat URL] Thank you, Melissa

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    1 bida

    Patients of Canada is a social business start-up. I would like branding (logo, website look and feel) developed for a social business. The URL will be [log masuk untuk melihat URL] and this URL is curretly parked. The website can be built using WordPress. Content (text and navigation) for the website will be provided. Initially, only 2-3 pages will be needed. One of the pages will contai...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    46 bida
    add one option in open card 6 hari left
    DISAHKAN

    i need add one option in open cart, please talk to me if you are professional in open cart and i will explain for u what i need exactly . if you are not professional please do not wast our time it's very small task but need to professional

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida
    Medical Blog Web Template 6 hari left
    DISAHKAN

    Need Medical Blog Template in HTML.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    22 bida

    I have 10 different patterns that I need put into a template of a sock outline.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    12 bida

    Need a template created in Word based on my design. I have the graphics ready.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    10 bida

    Hello Freelancers: Bootstrap/HTML for Front End Developed but need for little bit setting more just for 30 mints work only. Its test for your skills on a sample Bootstrap project. Need for a talented front-end developer with advanced Bootstrap 4 expertise for ongoing projects. HTML 5, CSS 3 and j Query essential, knowledge of Adobe X D and WordPress an advantage. Please mention how long you have b...

    $444 (Avg Bid)
    $444 Avg Bida
    49 bida

    Japanese television broadcast, TV Asahi, is looking for a Japanese speaking British person who can appear in their news programme over Brexit. This is a one-off job. It is NOT necessary to have experience in reporting nor having deep knowledge/opinion over Brexit. It is required to have the basic conversational-level of Japanese language skill, to read out some lines to make a report and to ...

    $717 (Avg Bid)
    Tempatan
    $717 Avg Bida
    2 bida

    I need a Pac man game made and delivered in a particular order to these requirements. Revision 1 No maze) 1. Animations of the PacMan character. a PacMan death animation. b PacMan eating animation. c PacMan idle. 2. Animations for the 4 ghosts. a Animations after Pac-Man power up. b Animation back to regular ghosts at the end of the power up time. c Animation when ghost is eaten. 3. Add left,r...

    $245 (Avg Bid)
    $245 Avg Bida
    6 bida

    we need allow the plugin to allow users to add product to cart without login plugin name: WooCommerce Lottery - WordPress Competitions and Lotteries

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    10 bida
    Fix Website 6 hari left

    Fix the shopping cart for an existing web, and migrate areas from old web.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    19 bida
    $30 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello! We are looking for a talented designer to create a unique logo and website template for our new youtube series "The Ghost Magician" In this series a popular magician will explore haunted locations and debunk and expose the tricks used to fool people into believing in ghosts. The show is lighthearted and presented as entertainment. The logo should include the words "the ...

    $200 (Avg Bid)
    Dijamin Sulit
    $200
    1 penyertaan