Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    273,040 x js tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Nur Shazana R boleh buat excel x

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    $15 - $15
    0 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida
    $17 / hr Avg Bida
    1 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Bekerja Membuat sebuah game multiplayer dengan node js (web socket) dan integrasi dengan hp frontend. Anda akan di gaji perbulan untuk menyelesaikan projek game.

    $837 (Avg Bid)
    $837 Avg Bida
    6 bida

    Hi awak, u keje sbgi freelancer je ye? Ley x translate file subtitle english ke bhs melayu? If ley nanti sy confirmkan balik....nak tanye je dl

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menggambarkan sebuah rumah minimalis. dengan berukuran 5 x 8 meter.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    8 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $56 - $563
    $56 - $563
    0 bida

    Saya ada usaha jualan bahan untuk gorden di Pasar Tegal Gubug Arjawinangun Cirebon. Tegal Gubuk adalah pasar grosir terbesar di Jawa, pedagang dari tanah abang, surabaya, pemalang, dll banyak yang datang kemari. Anda bisa bantu saya menjualkan bahan-bahan gorden tersebut dengan harga yang kompetitif. Selain mendapat komisi dari saya, Anda bebas bermain harga (mark-up harga) kepada konsumen Anda...

    $56 - $3350
    $56 - $3350
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    5 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus...

    $7 - $14 / hr
    $7 - $14 / hr
    0 bida

    Mendesain 6 buah banner berukuran 470 x 246 untuk iklan di Facebook. Cukup mencampurkan beberapa image produk dalam 1 banner dan melakukan sedikit editing. Biasanya membuat 1 banner untuk Facebook akan memakan waktu sekitar 15 - 20 menit

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    9 bida
    Logo design Tamat left

    Saya perlukan satu logo utk web pelancongan. Boleh lihat di www.malaysiasecrets.com. Saiz logo ialah 99px X 43px.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $35
    $9 - $35
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    2 bida

    I need a Social Media Manager that helps us with posting on several platforms (insta, FB, youtube, google) in English and Spanish. We are small Real Estate biz. I will pay a weekly or monthly fee by x amount of posts depending on your services. I'm also interested in services to boost engagement, followers, subscribers.

    $30 - $150
    $30 - $150
    0 bida
    Opencart website 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a website with the following features: 1- OpenCart (I can buy the theme if required) 2- Front-end English LTR and Arabic RTL. 3- Back-end English Only. 4- Responsive Front-end. 5- Back-end to manage everything. 6- The products are Subscriptions with recurrent monthly or yearly payments. 7- The products are similar to hosting service. Can have extras. for example (anytime the user can...

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    10 bida
    Customised SEO requirement 6 hari left
    DISAHKAN

    Customised SEO requirement - Number of post for which quality backlinks required - 150 Number of backlinks per post - 10 Total number of backlinks requirement - 150 X 10 = 1500 Only Quality Backlinks required with well written article.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    12 bida
    Mifos X Enhancement 2 hari left
    DISAHKAN

    Developers need to fix the maximum and minimum characters for a field in add client form which will be present in 2 places in the application, this tab need to be fixed in both the places, and most importantly without any data loss (AS THE SERVER IS A PRODUCTION SERVER). Min characters of the tab should be 12 and the maximum character should be 13 and the tab should be made to take special charac...

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    2 bida

    Prestashop 1.7.x PTT cargo module fix needed. We have a module to create tracking numbers and to track the packs of PTT cargo. When we defined a new barcode range , the module has stopped sending pack details to shipping. Also we can not update the pack status.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    4 bida

    Update- I have uploaded a file and I want logo to look like that or better. Be creative with fonts. Because you don't have to do lot of work now, feel free to revise your bids. *****IMPORTANT***** Do not post lower bid amount to get attention. If you bid $ x, don’t quote $10x during chat. I strongly discourage this time waste and will report this behaviour ***** I want to creat...

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    103 bida

    Create a single file web view. - This web view should be created in a single HTML file. - Responsive, using Bootstrap. - Use VueJS for the JS part (no NPM installations or other dependencies, just keep it simple with a single piece of code inside the HTML). - Use Google Geolocation API to get the user/device current position on Maps.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    5 bida

    We need some developer for Laravel and Vue JS. If you want to work with us please send me your CV with your past experience if you have. New Developer also welcomes to put your CV. Thanks

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    12 bida

    Want some one with knowledge of AIO checkers. C# ,py, JS etc

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida
    React design tool 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, i want to create react app, something similar to [log masuk untuk melihat URL] i would be happy to get offers . i want to use react js, node, mongodb, MERN.

    $733 (Avg Bid)
    $733 Avg Bida
    15 bida

    I need you to write a research essay for me. It needs to have very good arguments in it. 1500 words Dm for more details. Please answer x:2, x+x=? Max budget $30 Need it by tomorrow seven thirty P M British standard tiiime

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    23 bida
    Mr dipanshu x 6 hari left

    It will be signed under nda form We need a software developer who will make website and also handle it

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    3 bida

    I need some help in setting up CI/CD on simple application (you can select any open source where front end should be react and back end should be node js) to be able to deploy on Kubernetes using docker in Google Cloud and Google Cloud Repository

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    1 bida

    Node js, React developer long term on monthly salary

    $406 (Avg Bid)
    $406 Avg Bida
    9 bida

    Urgent requirement for Node js, React developer with GraphQL experience long term on monthly salary

    $894 (Avg Bid)
    $894 Avg Bida
    3 bida
    Build a website -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Desire Electronic Security & Automation establish in 2005, we are specialized in Gate Automation, Automatic gates Barriers & Doors Hardware, Customized Application (Software for access control), Automatic Parking Systems, Access Control System, Automatic Ticketing system, Auto revenue collection system, RFID Tags, RFID Readers, sports timing system, Inventory track...

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    5 bida

    Design 2 wine labels along the lines of the attached image 10cm x 7.5 cm, the files supplied should have their layers intact. 1 will be for a white wine 1 will be for a red wine you will need to leave spave for the wine varietal

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    34 bida

    I want to have a website for vacation rental. I have the website completed but need a embed html code from another booking website which only shows my vacation home in the dropdown box. what i need: - someone who has alot of knowledge with .js files, html,css and wix -working embed html code - only showing my vacation home -using code from source(their website) -skills with wix Read Less - i have...

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    16 bida

    Hello, basically we want a night sky poster creator like [log masuk untuk melihat URL] Same layout/same style and same functions. Altho the text and the star map should update in real time when you change the location/text. Like on [log masuk untuk melihat URL] Features we need: - autocomplete address like [log masuk untuk melihat URL] - real time change of the sky map - UX like [log masuk untuk ...

    $4664 (Avg Bid)
    $4664 Avg Bida
    34 bida

    Pretende ser un MarketPlace simulando a Amazon, Aliexpress, elcorteinglés.es. Pretende que también haya proveedores que se de dan alta para la venta de productos. (plugin a utilizar Dokan pro o VcVendor Pro) El portal tiene que ser Multiidiomas. (el plugin lo compramos nosotros) Por ahora en español, pero tiene que soportar luego el Italiano, Francés, Inglés y ...

    $570 (Avg Bid)
    $570 Avg Bida
    26 bida

    Project brief: we want to showcase one URL displaying on different devices. Thus we need - a defined set of device images (mocks) - a screenshot of the website showing a URL (in different screen resolutions) You need to implement code using the mocks adding the screenshots to the mocks, to display realistic looking device mockups Your tasks are: - google research - suggest us royalty-free dev...

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    2 bida

    I need a react developer who will develop one dynamic page and integrate with APIs available with GraphQL in node. You should send me within 24hours Bid only proper candidate!

    $201 (Avg Bid)
    $201 Avg Bida
    16 bida

    Looking for a freelancer who has good knowledge using D3.js. Please don't apply if you don't. More details in the chat window.

    $8 - $34
    $8 - $34
    0 bida
    PSD to HTML Code 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a front-end designer who can transfer a PSD to HTML code using the latest Bootstrap version, HTML, CSS, and JS. 2 pages needed completed; $20 USD per completed page.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    79 bida

    Need a map urgently so want to hire team. In This Map need followings assets. * 15 Low Poly Houses One floor. (3 Types : Low poly, 10% of low poly and an low quality Image.) (Max poly count is 1500) * 4 Guard Tower Low poly. (2 type : low poly and 10% of low poly) (Max is 1200) * 7 Stone types. Low poly * 4 Big type buildings three floor and good quality low poly.(3 Types : Low poly, 10% of low ...

    $231 (Avg Bid)
    $231 Avg Bida
    4 bida

    PLEASE!! PLEASE!! READ THE BRIEF BEFORE AUTOMATICALLY RESPONDING. Its a bike stand for electric mountain bike with three arms for a support platform. Some Features Adjustable height I would like each of the three (3) arms that hold up the bike to be adjustable with a threaded metal bolt to adjust up or down the arm heights. The threaded bolt is housed in each of the 3 platform arm. Say maximum a...

    $225 (Avg Bid)
    $225 Avg Bida
    42 bida