Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    173,989 x tugasan ditemui, harga dalam USD

    I want to have a design for my banner in size of 8 x 6 Bismillahirahmanirohim ( jawi font) Pusat Tuisyen Cerdik Ilmu Pelajari Asas, Kuasai Pemahaman, Amali Praktikal 4 Subjek HANYA RM100 Bahasa Melayu Bahasa Inggeris Matematik Sains Setiap Sabtu dan Ahad 9 pagi sehingga 12 tengahari Pra Sekolah, Sekolah Rendah dan Sekolah menengah Berminat

    $12 (Avg Bid)
    Dijamin
    $12 Avg Bida
    21 penyertaan

    Hi awak, u keje sbgi freelancer je ye? Ley x translate file subtitle english ke bhs melayu? If ley nanti sy confirmkan balik....nak tanye je dl

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menggambarkan sebuah rumah minimalis. dengan berukuran 5 x 8 meter.

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    1 bida

    ...dalam penulisan artikel dalam proposal tersebut. Untuk penawaran awal rate per artikel yang kami berikan adalah Rp. 12.500,- per artikel. Sehingga jika 6 artikel x 12.500 = 75.000,- / hari x 7 = 500.000/minggu. Akan kami coba lihat dulu hasil pekerjaan selama seminggu atau 2 minggu. Jika bagus dan sesuai dengan harapan kami, akan kami lanjutkan penulisan

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    8 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buk...majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    ...(BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran kerja di perusahaan yang Bapak / Ibu pimpin sebagai Staff. Saya

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    ...berikan adalah 1.500 per meter, dengan minimal pembelian 1 pis (roll) 80 meter. Dengan 7 seri warna yang ada dalam 1 produk. Sehingga potensi keuntungan Anda adalah 1.500 X 80 meter X 7 seri : menjadi 840.000 untuk 1 produk saja. Anda hanya perlu menjualkan saja, urusan pengiriman, dan lain-lainnya menjadi urusan saya. Jika Anda bisa menjualkan dengan

    $61 - $613
    $61 - $613
    0 bida

    ...berikan adalah 1.500 per meter, dengan minimal pembelian 1 pis (roll) 80 meter. Dengan 7 seri warna yang ada dalam 1 produk. Sehingga potensi keuntungan Anda adalah 1.500 X 80 meter X 7 seri : menjadi 840.000 untuk 1 produk saja. Anda hanya perlu menjualkan saja, urusan pengiriman, dan lain-lainnya menjadi urusan saya. Jika Anda bisa menjualkan dengan

    $61 - $3650
    $61 - $3650
    0 bida

    ...xperia, Smartphone Tercanggih 2014 oppo, Smartphone Tercanggih 2014 oppo find 7 Salah satu daya tarik utama ponsel ini adalah layarnya yang sudah menggunakan resolusi 4k 2560 x 1440 (560 ppi) berdiagonal 5.0 inci, fitur lainnya yang tak bisa dianggap remeh adalah kekuatan kamera depan dan belakang yang sama-sama 13MP. lihat detailnya disini 8. Huawei

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    5 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[login to view URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[login to view URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mendesain 6 buah banner berukuran 470 x 246 untuk iklan di Facebook. Cukup mencampurkan beberapa image produk dalam 1 banner dan melakukan sedikit editing. Biasanya membuat 1 banner untuk Facebook akan memakan waktu sekitar 15 - 20 menit

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    9 bida
    Logo design Tamat left

    Saya perlukan satu logo utk web pelancongan. Boleh lihat di www.malaysiasecrets.com. Saiz logo ialah 99px X 43px.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    "MESI...Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    ...terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 akan berproses beberapa saat (agak lama), kemudian

    $10 - $37
    $10 - $37
    0 bida

    ...(kelompok Kompas Gramedia Group) atas Nama Anda. Fee Pekerjaan Anda akan dibayar dimuka setealh Project Selesai berupa DP Royalty, Anda akan mendapat sisa Royaty setiap Tahun 2 X, tergantung Penjualan produk tersebut laku dipasaran. Anda Akan mendapat training Gratis dan bimbingan konsultasi secara online via email, hingga project tersebut selesai. Setiap

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    2 bida

    ...imagen2) Deberia quedar como una tabla con todo el listado del partidos en vivo, y justo a la derecha su animacion: (imagen 3). Caracteristicas que debe tener cada fila: -Una "X" o "Cruz" para poder eliminar un evento de la lista. -Autoincluir partidos que se vayan abriendo. -Que cada vez que un partido tenga las cuotas cerradas ( no aparece cuota ) se

    $1009 (Avg Bid)
    $1009 Avg Bida
    2 bida

    Should be fluent in English writing and can churn out 10 X 2500-3000 words article every week. We need a person for long term basis. And expect 40-50 X 2500-3000 words every month. Its a fixed long term position. All articles are academic in nature and am expecting 1 article per day of 2500-3000 words Generally biographies of authors and spotlight

    $768 (Avg Bid)
    $768 Avg Bida
    5 bida

    Should be fluent in English writing and can churn out 10 X 2500-3000 words article every week. We need a person for long term basis. And expect 40-50 X 2500-3000 words every month. Its a fixed long term position. All articles are academic in nature and am expecting 1 article per day of 2500-3000 words Generally biographies of authors and spotlight

    $116 - $218
    $116 - $218
    0 bida
    Trophy icon Design a Flyer 2 hari left

    Need a Double Sided Flyer 5" x 7" announcing new restaurant NOW OPEN. Flyer to have coupon with perforation for discount on purchase. One side vertical, other side horizontal.

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25 Avg Bida
    1 penyertaan

    Artikel Komuniti x Teratas