Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    290,584 xcode 9.2 1 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan 15 penulis konten berita untuk niche: 1. Nasional 2. Berita daerah 3. Internasional 4. Fashion 5. Kesehatan 6. Seleb 7. Kwave 8. Sinopsis 9. Hoax atau fakta 10. Unik dan seru 11. Food dan travel 12. Khazanah Syarat: 1. Diutamakan pernah penulis di UC News 2. Ketika mengajukan penawaran, pilih niche mana yg menjadi pilihanmu 3. Sumber berita sudah ada tinggal mengolah kata 4. Kerjaan bersifat Long term 5. Boleh share lowongan pekerjaan ini.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    1. Perjanjian Kerjasama 2. MoU 3. NDA 4. Surat Perintah Kerja 5. Surat Pengakuan Utang 6. Perjanjian Penerbitan Obligasi Wajib Konversi 7. Perjanjian Jual Beli 8. Perjanjian Sewa 9. Legal Drafting 10. Legal Opinion

    $2087 (Avg Bid)
    $2087 Avg Bida
    6 bida

    Hi Liza, Boleh hubungi sy di talian 017 44 22 88 9 (Ms Za) berhubung dgn tawaran job social media management dan budget.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan bayar dalam USD5 - 50 untuk satu artikel berdasarkan kualiti. Berpeluang untuk menjadi penulis tetap freelancer kami sekiranya artikel-artikel dihantar SELALU BEST! Kriteria penulisan: 1. Menulis dengan gaya bahasa santai. 2. Menulis berkaitan isu semasa, viral, tips kerja, tips interview, gaya hidup dan sebagainya yang best untuk share. 3. Tidak menyentuh isu seks, agama, politik serta info y...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    20 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian negara yang berpengalaman pada pekerjaan sejenis dan mempunyai pengalaman kerja total minimal 3 tahun. b. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat PHP MVC Framework CodeIgniter, Backend Programming. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Ilmu Komputer perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau te...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Compilar y subir .ipa a App Store

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    1 bida
    Penulis Cerpen Tamat left

    Dicari penulis cerpen. Garis besar cerita sudah ada, tinggal mengembangkan ceritanya. Font calibri, size 9. Margin 2 2 2 2. A4. 13 Halaman (6000 karakter)

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    23 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    10 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    NEED IONCUBE DECODER . PHP 5.6 IONCUBE 9

    $1211 (Avg Bid)
    $1211 Avg Bida
    11 bida

    ...to write some articles. അസ്സലാമു അലൈക്കും, *ദിനം പ്രതി 500 ല്‍ അധികം വിദ്യാര്‍ത്ഥികള്‍ നിസ്കാരത്തിന് എത്തുന്ന കാടങ്കോട് gfvhss ന് അടുത്തുളള രിഫാഇ മസ്ജിദ് പുനഃരുദ്ധാരണത്തിന് വേണ്ടി ഉദാരമതികളുടെ സഹായം തേടുന്നു,* കാടങ്കോട് രിഫായി മസ്ജിദ് വേണ്ടി ഇത് വരേ സംഭാവനായായി കിട്ടിയത് Rahman Haji. 1250 കഷ്ണം കല്ല് . Muneer 10.000 രൂപ .Abdul Rahman 10,000 രൂപാ Salam Haji 10.000 രുപാ. 5.Shamsudheen.M.5000 രൂപ . 6.K.M. Nasar 5000 രുപ Ajman 5000 രൂപ ajman 5000 രൂപ Muthaleeb 5,000 രൂപ 10.Aടlam TC Qatar 2000 രുപ ..... ??? താല്‍പര്യമുളളവരുടെ പേര് ചേര്‍ക്കുക

    $740 (Avg Bid)
    $740 Avg Bida
    1 bida

    ...consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) keyword : anm 2) keyword : berita 3) keyword : hrmis 4) keyword : jadual euro 5) keyword : muet 6) keyword : poslaju 7) keyword : spa8i 8) keyword : upu 9) keyword

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    ...consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) keyword : anm 2) keyword : berita 3) keyword : hrmis 4) keyword : jadual euro 5) keyword : muet 6) keyword : poslaju 7) keyword : spa8i 8) keyword : upu 9) keyword

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 5297 / 0823 - 1193 8181CDMA     : 021 - 9648 9128 Pin BB     : 5496FDD1   PENDIDIKAN1994 - 2001 : Program studi Bahasa dan Sastra Indonesia, Fakultas Sastra, Universitas Airlangga Surabaya1991 - 1994 : SMA Dapena I Surabaya1988 - 1991 : SMP Kepanjen I Mundu, Surabaya 1982 - 1988 : SDN Sidotopo III / 50 Surab...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    ...ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori# Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo# Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg komputer menggunakan Mini Mac.. Terdapat 2 layar. Pertama Layar touch screen 21.5L, rasio wide screen 16:9.. 21.5" Ini digunakan untuk melakukan kontrol (play, pause, dsb), mencari lagu, dan membuat playlist. Kedua Layar besar nya, 58" full HD ini hanya digunakan untuk menampilkan video yang sedang diputar. Jadi terdapat 2 window. Desain jika bisa menggunakan UI Material Design. Kalau tidak pun tidak masalah. jika hasil memuaskan saya akan membuatkan beberapa proyek lagi karena saya sedang membuat sebuah tempat karaoke dan hasil proyek ini akan digunaka...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - Modal RM6060 sekali seumur hidup - Bukan skim piramid - Tidak perlu melakukan kerja-kerja MLM. - Tidak perlu melakukan direct selling jual barang - Perniagaan sah berlesen (dipantau di bawah KPDNKK. AJL no 932039) - Anda hanya perlu berdaftar, dan agensi kami akan menguruskan perniagaan anda Apa yang membezakan perniagaan kami dengan perniagaan lain? Model perniagaan revolusi inte...

    $249 - $24934
    $249 - $24934
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1729 (Avg Bid)
    $1729 Avg Bida
    19 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. 12. Portuguese 13. Danish Thai 24. Czech 31. Gujarati 33. Hebrew 34. Mogaliya

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    oke, proyek saya memberikan materi, menegerjakan pr sekolah anda, anda memperdalam materi sekolah anda mulai dari kelas 1 sd sampai kelas 2 sma. apaun pr nya, kecuali dibidang bahasa. sebagai jaminannya sekarang saya duduk dikelas 2 smp. selama semester saya dapat rank umum alhamdulillah. juara 2 olimpiade lingkungan hidup sesumatera utara 2013, juara 2 olimpiade sains se sumatera utara oleh HMJ FISIKA UNIMED 2014

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ...bisa didapatkan dengan menjadi perokok. Keuntungan menjadi perokok Sebagaimana yang diketahiu masyarakat umum, ternyata perokok pasif lebih berbahaya daripada perokok aktif, maka untuk mengurangi resiko tersebut, maka aktiflah merokok. Selain lebih aman, juga akan mendapatkan sejumlah keuntungan, berikut keuntungan dari merokok: 1. Menghindarkan dari perbuatan jahat karena tidak pernah ditemui orang yang membunuh, mencuri dan berkelahi dengan merokok. 2. Mengurangi resiko kematian (dalam berita tidak pernah ditemukan orang meninggal dalam kondisi merokok). 3. Berbuat amal kebaikan ( kalau ada orang yang mau pinjam korek api paling tidak sudah siap). 4. Baik untuk basa-basi (kalau bertemu orang dijalan kita bisa tawarkan rokok, kalau uang kan gak mungkin). 5. Me...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    amana anananan ajhjbdjkdfvhjmn xhijmnklfgbjnkbcvncvn,bvcvccccccccccccccv b b b b b b b b b b b b b b b b b b b bm,cmn

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. The format is CSV. The most important contact is the email address. Final files shall be screened for duplicates. The duration of the project is 5 days or sooner. Payment is due upon completion of the file and when an invoice is submitted for payment.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    Aku butuh bantuan dari seseorang Malaysia/Indonesia untuk membantu menemukan orang paranormal yang kuat untuk membantu saya mencari / menemukan sesuatu di Amerika Serikat. Ini adalah barang yang sulit untuk menemukan dan memakan banyak listrik jadi saya butuh paranormal yang sangat sangat sangat kuat. Jadi saya akan memberikan semua gambar dan deskripsi dari apa yang saya harus mencari,...tahu orang paranormal yang sangat kuat yang memberikan 100% informasi yang akurat untuk menemukan benda bahkan jauh di Amerika Serikat, saya akan mempekerjakan Anda. Pertama, Anda harus bertanya kepada orang paranormal lokasi item dan setelah saya mengkonfirmasi menemukannya dan konfirmasi, Anda akan membayar banyak uang. Ini adalah barang yang sangat penting bagi saya, jadi saya akan membayar Rp 1...

    min $5000
    min $5000
    0 bida

    Blog Adalah Web Situs Download Film Dan Game Dengan Total Pengunjung Hampir 100.000, Posting Terakhir Tanggal 9 Oktober 2013 Sebanyak 190, Dan Pengikut Blog saya Sekitar 5 Orang

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 akan berproses beberapa saat (agak lama), kemudian LCD Panel akan tampil angka 0 6. Komputer akan mendeteksi DEVICE BARU, Abaikan saja ..... 7. Keadaan ini menunjukkan printer MP258 dalam keadaan SERVICE MODE dan siap direset. 8. Exctract File Resetter MP258 untuk error 5B00 atau P07 9. Siapkan 2 kertas di printer (ini untuk print pad...

    $10 - $37
    $10 - $37
    0 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Write content on travel and lifestyle title on research based. Use MS Word and words 1400 total 9 different content heading.

    $921 (Avg Bid)
    $921 Avg Bida
    50 bida

    Preciso de um profissional que desenvolva um website que tenha, em sua página inicial, quadros ou blocos com foto/imagem que serão "linkadas" a outras 15 páginas (uma para cada quadro descrito acima) O site deverá ter formulários de cadastro nativos do CRM Active Campaign (passaremos os código). Enviaremos as imagens e o design aproximado da página para auxiliar o designer. O site deve ser feito em Wordpress com painel de edição.

    $362 (Avg Bid)
    $362 Avg Bida
    13 bida

    ...guys, 1. I have a prototype in Figma - 2. I need you to create a bold and simple design right there in Figma - just copy my Figma and work in that one. 3. As you can see, this is a small main page. I just need you to design only the main page. 4. About the logo - I need you to combine the first two letter of my name - AK - in some way. Again, very easy and clean design. 5. The main colors should the tone of blue, like we see on Freelancer site. 6. It's a great job for a newbie designer. 7. Don't be afraid to be super bold, like here: 8. Also, use some cool typography. 9. No development

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    31 bida

    ...Module 2 - Big Data on AWS Introduction 1. Learning Objective 2. Cloud computing and it's advantages 3. Cloud Computing Models 4. Cloud Service Categories 5. AWS Cloud Platform 6. Design Principles - Part One 7. Design Principles - Part Two 8. AWS for Big Data - Reasons and Challenges 9. in AWS 10. Data Warehousing in AWS 11. Redshift, Kinesis and EMR 12. DynamoDB, Machine Learning and Lambda 13. Elastic Search Services and EC2 14. Key Takeaways Module 3 - AWS Big Data Collection Services 1. Learning Objective 2. Amazon Kinesis and Kinesis Stream 3. Kinesis Data Stream Architecture and Core Components 4. Data Producer 5. Data Consumer 6. Kinesis Stream Emitting Data to AWS Services and Kinesis Connector Library 7. Kinesis Firehose 8. Tra...

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    5 bida

    ...and positions from 3 home pages design examples of the same Figma design. There is a current design that should be modified. The current layout is a similar concept to the Figma file design. The header and footer of the home page should follow the all inner pages' designs. The sites that should be created: 1. Home page 2. Category page and Search result page (same design) 3. Advert page 4. Order page 5. Confirmation page 6. Blog category - simple 7. Blog page - simple 8. Contact page 9. Article page for articles like copyright, how to book,... Maybe one or two more simple pages. Everything should be created in a max of 5 to 7 days. We will compare the layout with the Figma design. We will pay you one by one page and we will work one by one. Three are most co...

    $272 (Avg Bid)
    $272 Avg Bida
    47 bida

    I need a 3d render of the five infantry soldiers. I want to try and have three of them equipped with the standard issue C7A2 assault rifle. One of those three rifles will have a grenade launcher attachment. The other two soldiers will be equipped with the C9A2 light machine gun. These infantry soldiers should be 1-35 in scale. If its possible, I would like to have them fully colored too as it is hard to paint on digital camouflage. Also, I would like to have them all wearing a coyote-tan plate vest, gloves and boots as shown in the first picture. If it is not possible to have those details put in by the printer, just print the soldiers in plain resin.

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    13 bida

    Need an android and IOS app for a Joomla CMS based website. Modern and easy to use UI design Screens 1) Login 2) Register 3) Edit profile 4) Change password 5) Home 6) List of profile screens a. All Profiles b. Matching profiles c. Suggested profiles d. Shortlisted by me e. Interested in me 7) View profile (single profile view – profile photo, profile details in different tabs, photo gallery, buttons to shortlist profile, show interest, etc) 8) Chat – Text, Audio, Video (only text chat by default, audio and video chat on accepted to other member) 9) In app purchase (subscription plans) 10) Document verification (upload documents) 11) Verify phone number 12) In app purchase (free registration on default and no access to certain pages, multiple paid subscrip...

    $1444 (Avg Bid)
    $1444 Avg Bida
    65 bida
    Fix memory leak in IOS app 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a newly developed app that is already published on App Store. Unfortunately it seems like the app is causing a memory leak. We are looking for a developer that can bug fix the app, and has access to IOS devices and has experience with IOS trackers such as Xcode Profiler etc. The app has been coded in React Native as it is also running on Android. It would therefore also be good if the Android version could be monitered for similar issues.

    $592 (Avg Bid)
    $592 Avg Bida
    25 bida

    Looking for UI Developer from India for our Enterprise Client (INDIVIDUALS ONLY). Teams/Enterprises/Consultancies/Agencies please stay away. - Must be available full-time EXCLUSIVELY (9-6pm on weekdays, IST). - Project Duration: 6 months - Remote/WFH. - Remuneration: Up to 7500 INR/day (as per relevant experience). Minimum 5 years of relevant experience in the below areas : • 5+ years of Information Technology experience • 5+ years of experience with UI development using Angular, JavaScript, jQuery, HTML5 and CSS3 • At least 2+ years of experience in Design and architecture understanding. • Good understanding of Advanced JavaScript and Typescript, Advanced CSS, RxJS, NPM, Bootstrap, Testing Frameworks (e.g. Karma), Accessibility principles (e.g. ADA) etc...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    20 bida

    Hi, Please check the description and attached audio recording carefully.. I need a Hindi speaking woocommerce and payment gateway expert developer to perform 2 tasks in my multi vendor e-commerce website. This is my website: I have used razorpay payment gateway and Bajaj Finserv EMI option in my website. Currently the EMI option is showing on all the products with 4 EMI plans - 3 months, 6 months, 9 months and 12 months. I want to modify it. ** I don't want this EMI option to appear on all the products. It must appear on some of the selected products only. Suppose if i want to have any EMI option only on 5 products then it should come on 5 products only, not on all the products. I want to have an option to select the product which

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    10 bida

    We need to build a demo until Thursday 9/12/ demo will be a Javascript -based web application, preferably using Node JS and to create some APIs. The application will have 3-4 dashboards with data received from a mobile app with personal and a minimum medical information. These dashboards will recreate some basic, typical public-safety answering point (PSAP) dashboards as attached. The web application will receive some personal and medical data from users along with a specific geolocation. This is short, hourly-based project but we would like to examine collaboration after this Demo regarding an overall startup project. We need to host the application in Heroku or Microsoft Azure.

    $59 / hr (Avg Bid)
    $59 / hr Avg Bida
    13 bida

    Hi Divya M., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    1 bida

    BUDGET $70 ++++ DON'T BID UNLESS YOU HAVE MAGENTO 2.4 REVIEWS!!!! ++++ I do not hire for hourly. No upfront payment. 1. In admin and frontend newsletter listing, remove staging name and url from live ::  I'll explain in detail when we discuss 2.  When Newsletter is sent to subscribers, add it to Manage News so it shows on frontend listing.  [see ] 3.  Customer does not get confirm newsletter subscription when signup uses Social Login. 4.  No order placed, order shipped or invoice transactional email received for orders. 5. "Keep them coming" button in Unsubscribe email should re-subscribe customer [see ] 6.  Add 4 missing Newsletter templates - Privacy Policy, Invitation, Redeem and Thank

    $30 - $250
    Dimeterai
    $30 - $250
    5 bida
    Magento Ecom 6 hari left

    1. Homepage customization to make it more customer engaging and friendly. 2. Analytics tool integration like Hotjar or google analytics 3. Tweak and test the checkout process. Integrated one page checkout 4. Product Testimonials – 5. Abandoned Cart inclusion . Through this module , admin gets ability to send emails to customers with abandoned carts. They can also throw offers via the email to make a purchase happen. 6. Using live chat module - Creating a real human connection will help build trust for this purchase as well as lifetime loyalty in the future 7. Loyalty program inclusion 8. Setup a rotating banner to showcase top products & deals. 9. Offer guest checkout 10. POP up builder forms integration ( like Optin monster) 11. Ensure no item remai...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    7 bida

    I Want ecommerce business website like

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    34 bida
    Next 1 month SEO 9 hari left

    Next 1 month SEO working quality service and backlinks report

    $316 (Avg Bid)
    $316 Avg Bida
    1 bida

    I need website business ecommerce like

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    25 bida

    1. Create a total of 3 “Alternative” Schedules (or “Priority Schedules”). There is already one, need 2 more. Ability to name the schedule – eg: “Wet Weather Schedule”, etc. 2. Change “Alternative Schedule” slider to On / Off button 3. Override tablet volume settings so when audio jack disconnected or connected, volume level does not drop or change. In Bell Master, Settings, Volume Control – this function should stop volume change. Please check and fix.

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    We have a magento 1 installation that was migrated from one server to another. Since the migration, the auto update of price & stock does not work anymore. We recieve via ftp every night a xml file from our supplier that looks like this: <Goods ID="96" NR="1000003654" PRICE="48.2700" IN_STOCK="0" UNIT="pcs"/> where nr is sku from magento, so we need to update price and stock for products. I don't know if script is still available or it was just a cron job line. We need to restore this. Magento 1 available with cpanel access.

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    35 bida
    Trophy icon Design a team slide in our ppt 2 hari left

    We have a pitch deck for our startup, and we tried a few options but we did not like them at all, they are not eye attractive and simple. (requirement only the team slide as ppt). As you can see, in slide 9, its the total team members, here is our current presentation and the theme: 1) They are organized in 3 categories 1) Founders in the right which has extra text 2) 4 team members just name/title 3) the 2 advisors in the left 2) we need to have the concept of fifa card since our startup about football. (you can google what Fifal cards look like). 3) we need to fit in our theme as you can see. 4) it should be attractive and simple to read. The winner will work with us on completing the sildes

    $21 (Avg Bid)
    Dijamin
    $21
    11 penyertaan