Xcode programming iphone gpspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    349,234 xcode programming iphone gps tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1904 (Avg Bid)
    $1904 Avg Bida
    11 bida

    Matlab programming

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    15 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    10 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    9 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    42 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    * Vue.JS and Laravel Experience Required! Past experience with Postback PDO and/or general experience and understanding of affiliate programs is definitely something we value highly. The programmer we choose will be used continuously for updates, maintenance and other types of programming work for the website and for other projects we are doing in the future! * -----------------------------------...

    $270 (Avg Bid)
    $270 Avg Bida
    13 bida

    Hello, i have an ardac elite, (bill acceptor) and i want the source code for C programming language. Protocol will be SSP and connection w ill be over USB.

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    9 bida

    1. PLC Code for JXC 91alarms (EtherNet/IP Direct input type Step Motor Controller Servo 24VDC) 2. Creation of every alarm related to the JXC 91 as per manual 3. All the alarms are explained in the manual from page no. 63 - 67 4. Creation of ladder logic for each and every alarm as per the manual. 5. All the alarm conditions are explained in the manual.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    2 bida

    1. PLC Code for JXC 91alarms (EtherNet/IP Direct input type Step Motor Controller Servo 24VDC) 2. Creation of every alarm related to the JXC 91 as per manual 3. All the alarms are explained in the manual from page no. 63 - 67 4. Creation of ladder logic for each and every alarm as per the manual. 5. All the alarm conditions are explained in the manual.

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    6 bida

    Build a platform independent app to convert a 2 staff/stave music score into a rhythm grid. No understanding of reading music required. I can provide simple examples. Scenario: -User takes a photo of a single page of music score -Using an iPhone/iPad, Android Device, PC/Mac webcam in Browser, or Uploads an image -The app parses the score and converts the music notation rhythm into a rhythm gri...

    $745 (Avg Bid)
    $745 Avg Bida
    22 bida

    I need an Android app firebase expert developer who can separate and connect different app databases from firebase to app and web admin panel. you must know how to connect android app with firebase database and connecting to wen admin panel. you should be able to develop new modules from admin and they go to android app. you must know reduax and gps tracker knowledge.I already have the app and ...

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    22 bida

    This project is the realization of a trivial type game, the programming language will be C #. It will be a trivia game, which should allow full customization, sounds, wallpapers, colors, roulette design.

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    9 bida

    I need IPTV app for iOS iPhone/iPad. like iptv smarters or gse smart iptv I'm using xtream-code Requirements: - Add Authentification with: Active Code system and Username + Password - Get the Remote Playlist and EPG Info (for Live Channels and VOD, including Chategories and Channel Logos), from Server - Server URL and Port should not visible for Clients, need be implement in source code....

    $411 (Avg Bid)
    $411 Avg Bida
    13 bida

    Build a basic thread system for Linux. Similar to this one [log masuk untuk melihat URL] Need to be done in 48 hours.

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    7 bida

    Update my app and fix new generated bugs for last IOS.

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    73 bida

    Hi, We have an android application which has a editor where users can post there own content, images, videos, links and text, there is a few bugs with the editor when posting and they need fixing. We also have a iphone application which is fully working if we can match the editor of this version to be the same for our android application that would be great!

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    32 bida

    I am looking to hire someone who can talk me through how CS:GO Servers operate, and help use existing SoruceMod files to create a Jail Break Server. Existing Source Mod programming is a must.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    3 bida

    I need this created in both ios and android versions. The app will act like a clocking-in/timecard system for staff working on building sites. This will allow the company to accurately record when employees arrive at a job and leave a job in any location. This is how it needs to work: 1) Employee will arrive at a location 2) Employee will login to the app (using finger print recognition where av...

    $337 (Avg Bid)
    $337 Avg Bida
    53 bida

    Your Responsibilities : The position requires you to demonstrate both hands-on expertise and thought leadership in back-end application development. Their current app stack is PHP based, but they're going to revisit it this is your chance to build an application that will scale to serve the nation! They need you to have a minimum of 6 years of experience with the following : Programming -...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    13 bida
    website design.(CMS) 6 hari left
    DISAHKAN

    i need a person who can develop for me an online solution that will operate through selling and buying and selling crypto currency. Should be well advance with web programming

    $696 (Avg Bid)
    $696 Avg Bida
    57 bida

    Hi, We have an urgent requirement of C++ Developer for one of our Gurgaon Based clients. JD: Scope : - Understand Software Requirement, take architectural decision and implement design patterns. - Work on native side of personalization module and implement features. - Come up with ideas to optimize user's typing performance and implement its POC. - Communicate with other team to chec...

    $1577 (Avg Bid)
    $1577 Avg Bida
    4 bida

    I can do java programming up to 11th class.

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    1 bida

    About us: FilmQuest is an inspiring online platform that connects film fans with the locations of their favourite movies and TV shows. We showcase film tourism locations and experiences from around the world and have already begun working with the likes of Sony and Netflix. We are a small and passionate team based in Dunedin, New Zealand. Project description: We are looking for a team to help u...

    $35892 (Avg Bid)
    $35892 Avg Bida
    132 bida

    Hello, everyone. I need GPS track app for android tablet I have already design file for my app, so I need to only build the frontend and backend integration. I need to do it asap, if u are a android expert, then pls ping me. And I will discuss in detail via chat. Thanks for your time

    $208 (Avg Bid)
    $208 Avg Bida
    40 bida
    Build me an app 6 hari left
    DISAHKAN

    Needs to have an Uber style component ie how to articulate how many people who provide that service are located near you. GPS Tracking as it mobile tracking is not necessary. Other than that it’s simple and just collects a database whilst engaging the client. Then provides the job details to potential service provider. Only focuses on one service

    $1858 (Avg Bid)
    $1858 Avg Bida
    148 bida

    We want to create an iPhone or android app for e-commerce.

    $582 (Avg Bid)
    $582 Avg Bida
    80 bida
    Who want to work 6 hari left

    I need an iPhone app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $39 / hr (Avg Bid)
    $39 / hr Avg Bida
    15 bida