Xml gps iphonepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    315,020 xml gps iphone tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    8 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $344 (Avg Bid)
    $344 Avg Bida
    4 bida

    Subir app

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    42 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    20 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1909 (Avg Bid)
    $1909 Avg Bida
    5 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    9 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1800 (Avg Bid)
    $1800 Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1279 (Avg Bid)
    $1279 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login, aplikasi akan melakukan verifikasi data ke ...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    I need an iPhone application that takes two images and process them using opeCV/C++ code

    $232 (Avg Bid)
    $232 Avg Bida
    4 bida

    Quisiera replicar este archivo en cinema y tenerlo en editable para poder cambiar el background que se muestre en el iphone Quisiera la replica en colores y de los elementos

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Fix and complete Python coding for 3 portfolio tasks. Details on each portfolio task provided below: **Task 1:** Files required: 1. [log masuk untuk melihat URL] (Calculation of the field elevation_gain - This is the metres climbed or descended between each observation) 2. [log masuk untuk melihat URL] 3. [log masuk untuk melihat URL] 4. [log masuk untuk melihat URL] 5. [log masuk untuk melihat U...

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    4 bida
    iPhone & Android APP -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a freelancer that knows how to create modern day iPhone / Android Apps. This developer/designer will be attentive and pay attention to great detail. I have worked with a lot of oversea indian/pakistan/bangladesh developers in the past and they have always failed me. Hopefully I can find the right developer to work with long term as I am giving this another shot. This developer should be abl...

    $1274 (Avg Bid)
    $1274 Avg Bida
    43 bida

    App includes GPS tracking using server side Java based message receiver for GPS updates from users. App allows user to user messaging and in app system alerts. App design is 90% done, looking for great individuals to join our dev team to focus on mobile development but also must be able to generate code for web views. If interested you'll need to reply with your favorite color in the subj...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    31 bida

    I have an xml structure Day 1 Channel 1 Tx1 Tx2 Tx3 Day 1 Channel 2 Tx1 Tx2 Day 2 channel 1 TX1 Tx2 Tx4 Day 2 Channel 2 T1 Day 2 Channel 3 T1 T2 I need to display something like that in excel after transforming the data Weeek 1 M. T. W. T. F. S. S. Day1. Day 2 Channel 1. Channel 1 T1. T1 T2. T2 ...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    9 bida

    The user shall be able to use a word Add In to provide an article number and language code to fetch XML data from an URL and update a word document with the content of the XML file. The document shall use standard Word content controls for binding contents of 1. text elements (single line) 2. rich text elements (multi paragraph, rich text) 3. table with 2 or more columns and multiple lines 4. ex...

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    1 bida

    Jedná se mi o následující úpravy na [log masuk untuk melihat URL] 1) Https certifikát na web 2) Přidání platbu kartou (plugin pořídíme dle vašeho doporučení) 3) Cookies na stránkách 4) Google analytics propojení 5) Potřebujeme vyřešit xml feed přes google product feed nejlépe (jed...

    $229 (Avg Bid)
    $229 Avg Bida
    2 bida

    Necesito una app para iPhone/iPad. Me gustaría que la diseñen y la creen.

    $27500 (Avg Bid)
    $27500 Avg Bida
    6 bida

    Need a developer for an import and update script XML to Magento2 products

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    3 bida

    Looking for developer who has done Postilion xml configuration to POS system and is able to solve this aspect: XML - TCP messages Communication between the POS and the XML interface uses a TCP message beginning with a header to indicate the length of the data segment of the message. This header must precede all messages sent to the XML interface, and will be sent at the beginning of all TCP resp...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We’re looking for a urgently freelancer bookkeeper who are able to create videos, memes and photo ads using iPhone apps for Instagram and Facebook.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Queremos una APP de Realidad Aumentada, que active la cámara y posicione objetos RA según geolocalización GPS, animaciones por defecto y animaciones de interacción.

    $1531 (Avg Bid)
    $1531 Avg Bida
    11 bida

    I need an hybrid application which is used to scan the qr code and process the payment through upi. major feature are as follows: User will scan the qr code and process the payment. upi payment gateway integration from axis/yes/sbi/icici bank directly. skill set required:- application is work on Android as well as on ios. able to manage the 5-10 lac user data. must have work on gps coordinate...

    $368 (Avg Bid)
    $368 Avg Bida
    5 bida

    The project is a GPS speed limit app.

    $1634 (Avg Bid)
    $1634 Avg Bida
    16 bida

    First we need to solve few design errors, i have an apple approved developer account and my app is tested on an iPhone.

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    7 bida
    APP AR GPS 6 hari left

    Necesito una app que posiciones objetos 3d para ser vistos con realidad aumentada mediante GPS

    $1007 (Avg Bid)
    $1007 Avg Bida
    12 bida

    I have build a flutter app. The android version is ready and already uploaded for publishing. I am getting some issues in the IOS side. Need to disable screenshots and recording for the IOS side. The code I have written (found from the net) allows it to work on lower devices (iphone 6s) but doesn't work on iPhone 10 and 11. Need help for this and after this issue is solved, need assistance fo...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    4 bida

    Our company name is "The Deep", which refers to the deep ocean, focusing on online fresh seafood delivery. We need a logo for our soical media and cover for our delivery box. Obviously, as a seafood related company, we are looking for a logo that shows some kinds of deep sea atmosphere, waves, whales, things that remind people about deep see you name it, hope you understand what I�...

    $500 (Avg Bid)
    Peraduan Teratas
    $500
    419 penyertaan

    ищем разработчика в Республике Беларусь (для работы с финансовым порталом для представления займов малому бизнесу) с более чем 3-летним опытом работы в следующих областях: - Asp.net MVC 5.0 - обязательно - EntityFramework 6.0 - обязательно - Javascript frameworks – jquery and knockout - обязательно. - MS SQL - обязательно - HTML, XML, Json - базовые знания - MS Azure environment - базо...

    $4000 (Avg Bid)
    $4000 Avg Bida
    2 bida

    Here are the details, Require urgently Native App IOS Developer to make Event App for employee attendance with Notifications/Alerts, which will be integrated with Backend Odoo ERP. Basic notification to be implemented 1. Low battery notification to supervisor from security personnel mobile App. 2. Users when login to app, must get to ON GPS notification, use without internet, if user try to con...

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    16 bida
    expert prestashop -- 4 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I search a prestashop expert to fix a bug with module atoo synch ,syncronise between erp and prestashop. we have a error when generating xml file.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    Hi Candidates, We are looking for the Full stack developer who had strong knowledge of Java and strong Front end and Java Script and XML Needed We need to start the project asap and more details to be provide to the selected candidate. Looking for full time freelancer only. No Company Please. Regards Shweta

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    8 bida

    Our project is about to get finalized, but couple of modules requre audit and finishing works. Platform allows user to loggin on different devices and play online multiplayer game. Games have some performance and networking issues. Player matching algorithm require review. We also need to intgrate with payment gateways and currency exchange provider. Best candidate or team would spend 3-5 days on ...

    $14976 (Avg Bid)
    $14976 Avg Bida
    10 bida

    Auto chay trên auto touch ,máy iPhone 6s+

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I need an iPhone/iPad app. I would like it designed and built.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    3 bida