Ying yang logo textpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    2,000 ying yang logo text tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya nak bina software untuk final project saya di politeknik tetapi tidak tahu untuk siapkan lagi 50% dari project tersebut jadi saya perlukan bantuan software developer dari malaysia yang mahir dalam biadang ini untuk menolong saya . saya menggunakan unity untuk membina dengan memasukan 3d layout yang saya export dari matterport dalam bentuk .OBJ. dan saya stuck disitu .saya nak buat dia macam ni , bila buka apps tu dia akan keluar option untuk pilih bilik belajar di politeknik yang saya dah scan 3d dan automatik keluar kamera dan ada arrow pointing yang menunjuk arah ke pengguna dan juga kalau boleh ada sedikit robot kecik di setiap belik menerangkan fungsi bilik belajar/lab di aras 0 itu. saya harap encik dapat menolong saya.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    Projek penginapan yang di buat di kawasan pergunungan adalah bagi mereka yang meminati pertualangan di kawasan kawasan bukit dan gunung, Aktiviti yang di jalankan adalah seperti Mendaki gunung Menyelam di dalam gua Sky diving dan aktiviti lasak yang melakukan aktiviti juga boleh menikmati permandangan di malam hari dengan hiasi bintang bintang di atas langit dengan melakukan aktiviti perkhemahan dan BBQ,Selain daripada itu, mereka juga boleh mengambil gambar gambar untuk melihat hasil karya yang menakjubkan yang terdapat di alam sekitar

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    7 bida
    Freediamond Tamat left

    Mencari diamond di ladang yang luas

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    9 bida

    Apa sahaja yang diminta dari aplikasi atau pelanggan

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    3 bida

    Saya memerlukan seorang penterjemah yang dapat mengubah cerita pendek berbahasa Melayu saya ke dalam puisi berbahasa Inggris dengan tema kasih sayang dan genre romantik. Detail Projek: - Cerita pendek akan disediakan dan mempunyai tema "Kasih Sayang". - Hasil terjemahan harus dalam bentuk puisi berbahasa Inggris dengan genre romantik. - Puisi yang dihasilkan harus berjumlah 15 bait. Pengalaman dan Kemahiran yang Disyorkan: - Kecekapan bahasa Melayu dan bahasa Inggris. - Pengalaman dalam penulisan dan penterjemahan puisi. - Kreativiti dalam menukar naratif cerita menjadi puisi. - Kepekaan terhadap tema kasih sayang dan genre romantik dalam penyajian kata-kata. Menghargai semua cadangan dan harap dapat bekerja dengan freelancer yang berkemahiran dal...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    Dengan Hormat, Terimakasih atas penawaran yang di berikan, saya dengan senang hati mengajukan penawaran harga untuk pekerjaan enhancement “Format Excel CSV”. Best Regards, Dewa Aditya

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    1 bida

    Hai theDesignerz, saya ingin hasilkan montaj untuk sempena majlis pelancaran e-majalah sekolah. Saya akan bagi majalah dalam bentuk pdf. Panjang montaj / power point lebih kurang 2 minit. Montaj itu mesti ada muzik yang bertenaga.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari website development untuk mengimport data dari format RSS. File yang sudah diambil dari format RSS kemudian diimport ke website wordpress kami

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin mencari orang yang boleh buat sistem yang mana ni boleh di guna banyak user serentak. dan hanya perlu login 1 device sahaja. contoh dah login pc1. jadi pc2 pon boleh jugak guna serentak ini i pc dia tanpa perlu login device juga. ini kerana whsatapp benarkan 4 device sahaja tapi kami perlu guna lebih di pc. kalau boleh sila hubungi saya segera.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    4 bida

    artikel ini sangat berguna untuk kemampuan literasi orang-orang menengah kebawah dengan bahasa yang sangat mudah di pahami khususnya artikel yang saya garap fokus kepada kehidupan relate masyarakat sekitar

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    24 bida
    Data Analyst Tamat left

    Perlu seseorang yang ahli dalam SQL

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    5 bida

    membuat lembaran kos , jadual titik pulang modal dan kad stok menggunakan excel berformula dan memudahkan individu yang tiada pengetahuan luas tentang perakaunan boleh mengisi dengan mudah. menggunakan formula advance.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    32 bida

    RumahSparepart, bertempat kerja di ITC Roxy Mas adalah sebuah perusahaan yang bergerak di bidang B2B Sparepart HP. Kita habis kedatangan barang sebanyak puluhan koli yang perlu dibongkar dan dilakukan QC.

    $23 (Avg Bid)
    Tempatan
    $23 Avg Bida
    13 bida
    Gambar estetik Tamat left

    Gambar yang di ambil dengan estetika

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    9 bida

    Saya menawarkan logo disegn yang bagus untuk anda dan saya pasti anda menyukai ya saya jamin anda puas dengan hasil yang saya tawarkan

    $947 (Avg Bid)
    $947 Avg Bida
    10 bida

    Membantu penjualan online anda dengan amanah setiap hari. yang pasti privasi anda aman sentosa

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Mendesign gambar untuk projek story telling anak usia dini. Gambar yang di buat berdasarkan cerita klasik anak. Untuk projek pertama ini, estimasi hanya 5 - 10 gambar.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    14 bida

    Mengartikan sebuah laman atau web yang sesuai diminta oleh penerima

    $497 (Avg Bid)
    $497 Avg Bida
    20 bida

    Untuk mempermudah anda mencari gambar yang menarik serta lebih praktis dan mudah ini baru awalan pemikiran saya siapa tahu anda berkenan memberi kepercayaan kepada saya saya sangat berterima kasih

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Cari desainer untuk membuat thumbnail video dakwah di Youtube cari yang profesional.. muslim.. punya pengalaman dalam islamic graphic design Videonya:

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    17 bida
    Copy Writing Tamat left

    Saya mencari pekerja lepas yang baik yang dapat menangani pekerjaan copywriting dan mengetik ulang dengan sempurna

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    8 bida

    Membuat dashboard dalam bentuk Excel yang berisikan tentang laporan SPM

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Saya perlu untuk membuat ppt dengan design dan info yang menarik untuk melakukan pitching kepada client

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    26 bida

    Kami mempunyai excelsheet untuk kalkulasi data kalibrasi alat ukur, kami ingin mentransformasi formula kalkulasi di excelsheet tsb kedalam software Metquay. Rekan2 yang mempunyai basic kalibrasi & programmer sangat direkomendasikan untuk project ini.

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    2 bida

    Menyertai perkerjaan bebas disamping menghasilkan/menulis sesebuah artikel & blog dari kepelbagaian cerita dan topic yang berbeza...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    8 bida
    Module Add On Tamat left

    Salam kepada semua freelancer yang berminat. Untuk project kali ini, kita mencari developer berpengalaman untuk membantu menambah modul dengan sistem yang sedia ada yang diasaskan oleh Java Framework. Kami mencari freelancer yang dapat membantu kami dengan kod baru atau menggunakan kod sedia ada. Kami juga telahpun bersedia dengan mockup UI untuk projek ini dan pelbagai persyaratan yang diperlukan telah disediakan. Jangan lepaskan peluang yang menarik ini kerana kami sangat antusias memperolehi anda berdasarkan kebolehan dan pengalaman anda. Sekiranya anda berminat, sila buat maklumat profil anda, unggah resume/pengalaman/history kerja anda dan berikan kami tawaran dengan harga yang munas

    $3976 (Avg Bid)
    $3976 Avg Bida
    5 bida
    Mini Project 3 Tamat left

    TAJUK TUGASAN: Berpandukan sebuah negeri di Malaysia yang dipilih, bincangkan kelebihan daya saing lokasi dalam strategi pembangunan bagi menarik pelabur asing. Tugasan anda hendaklah disertai dengan peta lakar kawasan kajian, gambar foto atau lain-lain sumber grafik yang berkaitan untuk memantapkan lagi kajian anda. Tugasan anda perlu merangkumi: a. Pengenalan b. Isu kajian / Latar belakang kajian c. Kajian literatur d. Perbincangan e. Kesimpulan / Rumusan f. Rujukan Arahan : 1. Setiap nota, peta, jadual atau gambarajah yang disertakan dalam tugasan anda mestilah mempunyai sumber (source) dari mana peta, jadual atau gambarajah itu dipetik. 2. Format tugasan adalah menggunakan font Arial size 11, langkauan jarak teks 1.5 dan panjang tugasan ialah 20 hingga 25 ...

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    16 bida
    Mini Project 2 Tamat left

    ...kepentingannya kepada kewujudan pelbagai pandang darat di kawasan kajian yang dipilih. Format penulisan laporan projek anda wajib mengandungi : 1. Pengenalan 2. Latar belakang kawasan kajian 3. Kajian Literatur 4. Metodologi 5. Hasil Kajian 6. Kesimpulan / Rumusan 7. Rujukan Arahan : a) Projek anda hendaklah disertai dengan peta lakar kawasan kajian atau lain-lain peta serta gambar-gambar yang berkaitan (jika perlu) untuk memantapkan lagi kajian anda. b) Jalankan juga kajian literatur berkaitan dengan tajuk yang anda kaji untuk menguatkan lagi hujah anda. c) Projek anda mestilah berasaskan kepada penyelidikan dan bacaan sendiri dan mengandungi nota kaki yang sesuai serta bibliografi yang lengkap. Setiap nota, jadual dan gambarajah yang di sertak...

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    11 bida

    Tajuk Projek : Jalankan sebuah kajian berkenaan cadangan pembangunan komoditi air di kawasan yang sesuai dan berupaya membawa keuntungan kepada pelbagai lapisan masyarakat di Malaysia. Format penulisan laporan projek wajib mengandungi: 1. Pengenalan. 2. Latar belakang kawasan kajian. 3. Kajian literature. 4. Metodologi. 5. Hasil Kajian. 6. Kesimpulan/Rumusan 7. Rujukan. Arahan : a) Projek perlu disertai dengan peta lakar kawasan kajian atau lain-lain peta serta gambar-gambar yang berkaitan untuk memantapkan lagi kajian. b) Projek mestilah berasaskan kepada penyelidikan dan bacaan sendiri dan mengandungi nota kaki yang sesuai serta bibliografi yang lengkap. c) Setiap nota, jadual, atau gambar rajah yang disertakan dalam esei haruslah mempunyai rujukan d...

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    11 bida

    membuat sistem mudah menggunakan excel yang boleh diakses ssecara atas talian untuk invetori barang di stor

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    ketika button yang dilingkaran kuning itu diklik, dia berubah bergerak ke arah lingkaran hijau terus kayak ngexpand collapse gitu jadi lingkaran merah

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    11 bida

    Script Tajdid Malaysia berterima kasih kepada semua imam di Malaysia kerana kerja keras dan usaha mereka untuk memperkenalkan Islam, dengan menumpukan kepada amalan mulia yang diberikan oleh Allah dan RasulNya kepada kita.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menghire anda dalam membuat suatu konten (per kontent) dari event-event yang telah kami selenggarakan, kami memberikan materi substansi kepada anda dan anda akan membuat konten berdasarkan materi tersebut serta memberikan keyword untuk SEO website pada konten tersebut

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    21 bida

    Membuat logo yang boleh menarik minat pembaca dan beristiqomah dlm projek

    $363 (Avg Bid)
    $363 Avg Bida
    11 bida

    mencari virtual assistant yang bersemangat dan bekerja keras. khusus pelajar atau freelancer baru. Ketik "pelajar" di awal proposal agar saya tahu anda membaca ini.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    33 bida

    Kami sedang mencari pelamar yang memenuhi syarat dengan setidaknya enam bulan pengalaman menulis blog dan memahami aturan SEO. Artikel buatan AI tidak boleh dijiplak.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    8 bida

    ... saya mencari satu sistem yang mana saya boleh mengawal selia dan memantau sales report, sales comissent, stok report, restok sistem, sedikit hr management dan sales performance. sistem agent ini lebih kepada mobile aps. dia similar kepada pos sistem tetapi tidaklah terlalu komplikated. saya mahu sistem yang sangat simple tetapi sangat efektif. saya boleh design sendiri dalam design web ui melalui design ps5 untuk lebih detailing. terus terang saya mahukan data ini hanyalah untuk permulaan dan bukannya fully perfect base on budgetting dan sebagai titik permulaan perniagaan saya. Jika ianya mendapat sambutan pada permulaan idea ini, barulah saya sanggup melabur besar dan kita boleh follow up lagi. saya perlukan freelancer daripada malaysia kerana langguage yang d...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    5 bida

    ada projek opensource yang bagus di github, yakni whaticket, dan saya tertarik untuk mengembangkannya menjadi sass program,

    $283 (Avg Bid)
    $283 Avg Bida
    3 bida

    Memperbaiki foto interior yang gelap

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    15 bida

    saya jurusan sastra dan menguasahi tata bahasa yang mampu menhipnotis orang yang membacanya

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    9 bida

    ...memberikan anda garis besar buku terperinci, dan sumber yang boleh anda gunakan untuk penyelidikan tambahan, jika perlu. Pengetahuan dan pengalaman dengan berkebun hidroponik adalah satu kelebihan. Saya sedang mencari seorang penulis yang berminat untuk menanam buah-buahan dan sayur-sayuran tanpa tanah, dan yang boleh mengambil maklumat teknikal "cara" dan menyampaikannya dengan cara yang menarik dan menarik. Keperluan asas: ---Semestinya tiada plagiarisme ---Mestilah penutur asli Sepanyol dan mempunyai penguasaan tatabahasa Sepanyol dan struktur ayat yang baik ---Dapat melakukan penyelidikan yang tepat dan mengubahnya menjadi kandungan berkualiti tinggi ---Dapat menulis dengan gaya yang kreatif dan menarik. Sila sertakan c...

    $833 (Avg Bid)
    $833 Avg Bida
    9 bida

    produk import adalh produk yang dihasil kan dlam negeri yang mana produk ini akan diedarkan di dlm negri

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Adakah anda sedang mencari pinjaman perniagaan? pinjaman peribadi, pinjaman rumah, pinjaman kereta, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang, pinjaman tidak bercagar, modal teroka, dll.. Atau adakah anda telah ditolak pinjaman oleh bank atau institusi kewangan atas sebarang sebab. Kami adalah pemberi pinjaman swasta, memberi pinjaman kepada perniagaan dan individu pada kadar faedah yang rendah dan berpatutan iaitu kadar faedah 2%. jika Berminat? Hubungi kami hari ini di ( kaiserpeter536(at) ) dan dapatkan pinjaman anda hari ini salam, Pasukan pelaburan Kaiser Peter

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya mempunyai subject workshop. supervisor saya ingin saya membuat sata case study berdasar menu2 yang disertakan di appetit village cafe.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    2 bida

    Sedikit mengembangkan foto yang terbuang

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida
    Marketing Tamat left

    JAWATAN KOSONG TELEMARKETER SYARAT-SYARAT KELAYAKAN : - Warganegara Malaysia - Berumur 21 tahun ke atas - Sanggup belajar & berdikari - Komited dengan kerja - Latihan diberikan ANDA KENA BERTINDAK CEPAT KALAU ANDA TERGOLONG SEPERTI DIBAWAH: 1️⃣ Ketua keluarga yang hilang punca pendapatan 2️⃣ Pekerja yang dipotong gaji 3️⃣ Suri rumah yang nak bantu keluarga 4️⃣ Individu yang terbeban dengan hutang 5️⃣ Individu yang nak tambah pendapatan Boleh pm terus atau tinggalkan no w4sap..

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    14 bida

    Saya ingin membina laman web yang sangat baik, jika anda cekap dan menyelesaikan tugas saya dengan sempurna, saya akan memberi anda ganjaran yang banyak, dan kami akan mempunyai lebih banyak peluang untuk kerjasama pada masa hadapan

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    9 bida

    Saya ingin membina laman web yang sangat baik, jika anda cekap dan menyelesaikan tugas saya dengan sempurna, saya akan memberi anda ganjaran yang banyak, dan kami akan mempunyai lebih banyak peluang untuk kerjasama pada masa hadapan

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan seseorang yang sangat biasa dengan proses pembinaan laman web, anda boleh bekerja sambilan untuk saya dan saya akan membayar gaji yang sangat baik apabila anda selesai

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    9 bida

    -Edit video2 dari bahan yang dibekalkan -Video yang perlu edit akan digunakan ke dalam tiktok -Pembayaran adalah mengikut prestasi memenuhi kehendak video. -editting perlu buat subtitle (jika perlu)

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    36 bida