You have to be inside an angular cli project in order to use the serve command.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    514,180 you have to be inside an angular cli project in order to use the serve command. tugasan ditemui, harga dalam USD

    projek cepat butuh Front End - Angular Js.

    $215 (Avg Bid)
    $215 Avg Bida
    4 bida
    $1825 Avg Bida
    24 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    I need a contest based app in angular.

    $846 (Avg Bid)
    $846 Avg Bida
    12 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya sedang mencari tenaga developer Java Spring Boot dan Angular 2 untuk mengerjakan projek Web Sistem

    $749 (Avg Bid)
    $749 Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Mencari developer Angular 2/4 (bukan angularjs).

    $893 (Avg Bid)
    $893 Avg Bida
    8 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    Potreban Angular web dizajner iz Srbije. Prednost ako si iz Beograda. Treba da se radi sa [log masuk untuk melihat URL] Koliko mozes vremena da posvetis ovom projektu. Ostavi mail da mogu da te kontaktiram.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    About me : I am a native spanish speaker and student. I am pretty familiar with the spanish languages, and they different dialect. About the description: I will deliver an accurate and complete transciption. - Type of audio: Songs, conversations, conferences. - Type of document: Word or PDF. Unlimited revisions. IMPORTANT: If the audio has any noise, please let me know before requesting. ___...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    3 bida

    Project Budget: $80 Deadline: 1 Day Number of Product: 1 - Wall Art Number of Interior Background Images: 40 - Example Attached Project Overview We would like a professional Photoshop expert to professionally place our product on the wall of our background placeholder images. - Product image must be placed perfectly on each placed on each background images: - Drop shadows & light reflection...

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    21 bida

    The project is videotaping 3-4 segments and editing them together with good transitions. Must have own equipment such as, mics, cameras, etc.

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    I need some changes to an existing website. I need website migration from two cpanels

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    12 bida

    Dear Developers, I want to build a simple dashboard report website for top gainers and losers coin from one site coingecko which provides the top gainer and looser data through rest API. Screenshot has been attached here. do let me know if anyone is interested in taking up the task. It provides the data as 1 hour , 24 hours and 7 days, 30 days and I want it like 15 minutes, 30 minutes, 1 hours, 2...

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    2 bida

    I am looking for someone who can redesign our website with a modern look & feel. The target platform needs to be in Angular 9 +

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    1 bida

    Hello, We are a startup looking to create a innovative desk lamp combined with bed lamp . We wish to include all modern functions ( controlling brightness , light temperature , music etc) . We wish to hire your company in order to create the concept . The idea we have found on kickstarter: [log masuk untuk melihat URL] Best regards, Merletti Group CEO ,Arthur Zheng

    $445 (Avg Bid)
    $445 Avg Bida
    10 bida

    Necesitamos un experto en HubSpot que nos permita configurar ciertos reportes en nuestra plataforma. A su vez, se solicitará que haga una revisión general de la misma y que proponga un plan de acción para optimizarla. El colaborador debe ser EXPERTO en la plataforma, idealmente certificado por Hubspot. Categoría: Marketing Digital y Ventas Subcategoría: Otros ...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    hola! soy Carles y busco un desarrollador junior para mi empresa, Pulpo Software, S.L. Teníamos contratado externo el servicio de desarrollo para la primera versión de plataforma. Ahora tenemos un senior y buscamos incorporar a ese segundo perfil. Tenemos cierta urgencia porque la persona que teníamos apalabrada ha tenido un imprevisto. No es necesario que me llaméis, p...

    $60872 (Avg Bid)
    $60872 Avg Bida
    1 bida
    MARS/MIPS project 6 hari left
    DISAHKAN

    Just one have to be done Write a program in MIPS assembly using MARS or other SPIM-compatible simulator. The program should not rely on uninitialized register values and should be able to be run more than once without reloading. The program should not contain any obviously inefficient actions. Do NOT use multiply/divide instructions for multiplication division by constants being powers of 2. Avoid...

    $10 - $37
    $10 - $37
    0 bida

    I am looking for a Python developer for deployment the python model

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    34 bida

    We looking to create 10 slides same theme but 1 Computer Repair 2Laptop Repair [log masuk untuk melihat URL] Devices [log masuk untuk melihat URL] IT Services [log masuk untuk melihat URL] Recovery [log masuk untuk melihat URL] Design/SEO [log masuk untuk melihat URL] Repair [log masuk untuk melihat URL] repair [log masuk untuk melihat URL] Networking [log masuk untuk melihat URL] Spill repair 11...

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    6 bida
    BIG CHANGE 6 hari left

    Necesito una pagina web que mostrará los productos de diferentes tiendas, la base de datos se cargara semanalmente mediante un archivo Excel. El cliente podrá ver los productos y realizar pedidos de pago contra entrega. Para eso se necesita que se genere un pedido y se envié una notificación por WhatsApp al encargado de la tienda. La pagina web tiene que contar con la ...

    $590 (Avg Bid)
    $590 Avg Bida
    7 bida

    Writer for a new training course. We are looking for academics in the field of Neuroscience, Social Psychology, and Philosophy. Our strong preference is for Ph.D. however specialist skills in the above fields would allow for those with a Masters Degree to apply. This work is urgent and requires an immediate start. We'll discuss the details of the project once you apply.

    $2574 (Avg Bid)
    $2574 Avg Bida
    19 bida

    Your proposal will be decline, if you dont have similar experience. We're looking for a C++ developer who understands the use of digital identity certificates. This project calls for customizing the Thunderbird version 78 email client so that it facilitates the digital signing of outgoing email messages using certificates issued by our certification authority as well as the proper handling o...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    One story Building 10 meters wide x 15 meters long 5 meter Terrace under the Top Floor Roof with 4 meter overhang over the ground floor terrace First floor with 2 meter Balcony 2 Bedroom - 1 Master Bedroom - 1 Smaller Bedroom Top Floor with one Master Badroom only Shower Ground Floor with one small Badroom only Shower Ground Floor open space Living Flat Roof Stairs to theTop floor inside of the ...

    $248 (Avg Bid)
    $248 Avg Bida
    31 bida

    The app will hawe 6 Categorys, +- 15 Screens per Category. In the end the App need calculate a result based on the fillings of the user in the Categorys. As some screens need to calculate a km distance, a google maps api also is needed. In the end the tax report need be send by an extern api to the tax authority (we hawe all manuals in english available. - I need a Scan Feature - Google Maps A...

    $5159 (Avg Bid)
    $5159 Avg Bida
    21 bida

    Hello My website is [log masuk untuk melihat URL] . Need to improve page loading speed (desktop + mobile, both) . Website is boostrap based. (html, css, php, javascript)

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    23 bida

    I am looking for a social media app for fitness enthusiasts, similar to twitter you can follow others and there will be a tick for approved fitness models/ instructors. I want all this done in .NET core API and angular

    $1129 (Avg Bid)
    $1129 Avg Bida
    28 bida