Your app is in development and unavailable to the public.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    307,860 your app is in development and unavailable to the public. tugasan ditemui, harga dalam USD

    Di butuhkan seseorang yang sangat ahli dalam membuat presentasi power point atau sejenisnya mengenai project public transport digital advertisement. Saya akan memberikan materi dasar presentasi tersebut dan saya membutuhkan kalian mengubah materi dasar tersebut menjadi presentasi yang bagus. Latar belakang dalam bidang IT akan membantu.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Laman capaian

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $25 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Menyediakan Latihan Awam (public training) selama 2 hari.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Laman sesawang perniagaan kecil Saya cuba bermula dari sini. Untuk berjaya saya arap semua dapat menolong saya.

    $602 (Avg Bid)
    $602 Avg Bida
    6 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Lainnya atau tidak yakin Saya mau buat website dgn joomla ekstension easysocial

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin sebuah website yang di mana akan saya gunakan untuk mengumpulkan data ttg minat public pada suatu produk atau service.

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Lhok' Marina Tamat left

    Disini saya akan merencakan satu ruang sarana public untuk masyarakat yang bisa di rasakan manfaatnya oleh siapapun. pada proyek ini akan saya desain Lhok' Marina yg lengkap dengan Taman bermain untuk anak2, temapt pendaratan Hellipad (hellikopter), dan tidak lupa juga di sediakan gerai2 yg bisa di singgahi sambil merilekskan pikiran.. lokasinya tepat di pinggir laut, jadi sangat cocok bagi m...

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    membuat komponent pengaduan untuk cms joomla. agar bisa mengisi form aduan, dan dibalas oleh pembelas. dengan notifikasi email. dan yang sudah dibalas mampu di pubilkasikan ke public. seperti website ini [log masuk untuk melihat URL]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. ...

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    3 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    my previous ios developer left the work up to this point: [log masuk untuk melihat URL] (running on xcode 10.3 swift version 4.2) complete android source code: [log masuk untuk melihat URL] how the app works: [log masuk untuk melihat URL] pls, reply with the answer in your proposal of this question: can u implement/add 1 coin to the given ios project by seeing android source code ? so that i ...

    $50 - $50
    $50 - $50
    0 bida

    We're looking for someone with prove track record that can create and get a wikipedia page approved. We are a travel company, incorporated in the HongKong with a social media following in the millions. We need the wikipedia page for verification purposes. Public Relations, WIKI, Wikipedia, Social Media Marketing, Instagram

    $620 (Avg Bid)
    $620 Avg Bida
    4 bida

    ASK ME FOR THE INSTRUCTIONS ON THE ASSIGNMENT IT WOULD LET ME POST HERE BECAUSE IT IS TOO LONG thank you, Joey

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    8 bida

    we are looking candidate who can able to development of data scrapping software. only candidate can do bidding who have good experience in tool development.

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    5 bida
    big data project 6 hari left

    You have joined a start-up company in Montreal that provides public transport services. One of the products is a trip planning application and the other one is consultancy to Bixi. You are responsible to create a data warehouse for the company to achieve the goal. You need to get an understanding of data feeds and implement appropriate batch or stream processing pipelines to load data in a data w...

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    1 bida

    I need a BuddyBoss expert. Go to BuddyBoss dot com and Try Demo so you understand what we're trying to accomplish. 1. Install BuddyBoss in my server just like the demo. 2. Rearrange the Main menu (delete LearnDash, WooCommerce, and add some) No other changes required. Please show prior BuddyBoss experience.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Hi, Freelancer, Make me an Android webview application with source code, which can support uploading and downloading images, video and pdf files, with JavaScript enabled support , that's all. I will use the webview android application for my website, as much as possible made with chrome advance support. Full screen or use navigation is up to you. The important thing is to go well, that's...

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    15 bida
    BigData Project 6 hari left

    You have joined a start-up company in Montreal that provides public transport services. One of the products is a trip planning application and the other one is consultancy to Bixi. You are responsible to create a data warehouse for the company to achieve the goal. You need to get an understanding of data feeds and implement appropriate batch or stream processing pipelines to load data in a data ...

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    5 bida

    this is a legal constancy , job work taken for issuing notice and file cases in court of law [log masuk untuk melihat URL] registered lawyers.

    $21 - $176
    Tempatan
    $21 - $176
    0 bida

    Fill the excel table from the date given simple job

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    58 bida

    I need you to write a 800-1000 words article. Fixed price - 10 USD Turnaround - 1-2 days max I will immediately give another topic if you do a good job. I need a lot of content pieces. The writer needs to be a native from the English speaking countries like the United States, Canada, Australia and United Kingdom. Please tell me why should I hire you?

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    12 bida

    I need a native English speaker and writer to submit articles on a variety of niches. There is a continuous flow of work and I will pay $1/100 words. (the price is fixed, so don't bid If you're happy with it). The writers from the USA/AUS/CAN/UK will be preferred.

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    12 bida

    I need a web crawler program to get the information for a public online ecommerce platform. - open the browser, go to online platform - run the program - select category or sub-categories - go through each listing one by one (by program in backend) - record down the sales quantity (to be found out by program, as online platform will not report the data) The most time consuming method (manual) is ...

    $458 (Avg Bid)
    $458 Avg Bida
    27 bida

    Complete a short literature review associated with one of the following topic: New vaccines There are endless possibilities in regards to research questions and the previous topics. Based on your findings: 1. Summarize who the problem affects most, key risk factors and association with social determinants of health. 2. Describe how the selected public health issue affects people´s health...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    36 bida

    These two programs below are didividual, YOU HAVE TO DO BOTH. Program 1: Computing determinants of matrices Computing determinants of matrices is a key part of several matrix operations, among them is one way to compute the inverse of a matrix. Computing the determinant of an n x n matrix can easily be expressed recursively. Before seeing how, we need a definition. Submatrix A submatrix of an n ...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    7 bida

    Fill the excel table from the date given simple job

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    67 bida

    Hello, We're looking for someone to help searching for and applying for jobs within the Healthcare IT field. You do not need to be within the US to do this, but you do need experience with extensive job hunting within the U.S. Your English needs to be good enough to make edits to the cover letter to fit the position you're applying for. We'd like you to set-up alerts in various job...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    12 bida

    Im looking to have someone code a FiveM server that I have bought. I'm Looking for something similar to the nopixle server with my own twist. I would be willing to discus any questions and the like with whomever takes up the job.

    $510 (Avg Bid)
    $510 Avg Bida
    5 bida

    Hi there! I need an EXPERIENCED designer to render 3D models of a backpack,so experience in fabrics is a [log masuk untuk melihat URL] must also be able to make the renders such that a person is wearing the backpack/the backpack is on a backgroud(like a table). I will also be needing them [log masuk untuk melihat URL] model may require minor [log masuk untuk melihat URL] include some fabric proje...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    17 bida
    UE4 Game Development Tutoring 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone knowledgeable to tutor me in Unreal Engine 4 Blueprint creation and setup. I need blueprints for a semi advanced farming system, survival system, trading system. I also have over 20 packs in unreal that i need help with various blueprint setup. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $40 / hr (Avg Bid)
    $40 / hr Avg Bida
    3 bida

    I am looking to hire someone for a small project on making bookings for DJ. And keeping track of payments. Project is 60-70% complete need help to complete some final features. Must be based in West Delhi to make communication easier. Willing to work together from a co-working space

    $21 - $176
    $21 - $176
    0 bida

    Hindsight: Development Specs Hindsight will be a simple tool that scans all the social media posts of a person's public account (the Client), looking for a list of Alert Keywords. Experience integrating APIs from Instagram, Facebook, and Twitter is required. AWS experience is also required, since we rely heavily on it. Hindsight will help a hiring manager (the User) search the social media ...

    $2160 (Avg Bid)
    $2160 Avg Bida
    10 bida