Your organization is now protecting its data in this app you need to restart the app to continuepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    442,827 your organization is now protecting its data in this app you need to restart the app to continue tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1831 Avg Bida
    22 bida

    Continue setup task

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $609 (Avg Bid)
    $609 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    shadasgfajksdvbalsghiarwejfnkalsdnbaighaiejb;l,;'ganmosmnlmb,vcbczgjoirhjsonslerghaerhieqrjlbngsflmb njspiunpojt

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    200,000 emails sent! hhhhshs;flhwkfhadklfnakdlnfgalkbngkladsgklasdhg'kldshg'k;dasgk;'dasgk'dahg'kldsahg'kldshgkldsahgklsdgkhsdaklghdklsghads'klhgk'hldas

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi...

    $5655 (Avg Bid)
    $5655 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Open edx expert is needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I need some changes to an existing website. I need you to design and build a website for my small business.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Setup a generic notification beams from [log masuk untuk melihat URL] on a blank web page. It is just for a test !

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    3 bida

    I can provide the files I just need the work doing and the html template sending back to me with the correct code so I can get started doing them myself next time. Its to create a simple sales funnel similar to this link but with my own video and links. [log masuk untuk melihat URL]

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    19 bida

    hello. I have some code in assembly. i need expert's help completing. thank you.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    3 bida

    In Time-Thought Exercise #3 one of the options was to ponder your reaction to an old building/a ruin you have seen. Choose an old building (or old/ancient city, etc.) that you have seen or visited. Use an appropriate mix of specifics and abstraction to convey the “time” resonance of such. Don’t go overboard in lush/impressionistic description! The purpose is to be analytical&mdas...

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    18 bida

    build a simple app that scan the national card id and show back his information like name ,date of birth , location NOTE1: the app is not QRCODE or OCR scan it's card id reader link it with the backend AND data base NOTE2: the card id must be first saved in the backend so that when the admin scan the id it will show back his information NOTE3: THE APP WILL SCAN ONLY THE ID NUMBER AND SHOW B...

    $211 (Avg Bid)
    $211 Avg Bida
    7 bida

    Not Found The requested URL was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    I want to paraphrase a research paper which is around 40 pages. The deadline is around a month so you have plenty of time. I will see the first ten pages in a week as a sample to continue our deal. If you agree within 40 pounds for the whole month please message me else no problem !

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    15 bida

    Hello! Need upload MY apps to YOUR Google Play Developer account Link u Google Play Developer account in comment! Pay after successfully passing moderation! thx :)

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Virtual Assistant 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for someone to work with our team during the hours of 8AM PST - 5PM PST and to help us with whatever needs done - light graphic design, proof writing and editing and scheduling social media posts, finding images on our image libraries, creating documents, file organization, etc. This is a full time position 5 days a week. Must speak and write perfect English.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    14 bida

    Hi I am searching for an artist to assist me with working on the first three volumes of my graphic novel series. We will start with a flat rate of 500 dollars but will increase the pay for the most skilled artists. My personal style is unique and we may have to discuss what style you are normally using. If you do not think you actually do the project feel free to let me know before we actually be...

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    19 bida

    gaming team design I can change the colors, the words and the font of the letters

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    17 bida
    the jungle beer- video 6 hari left
    DISAHKAN

    es un nuevo bar de tapas y cocteles, y quisiera hacer unos videos cortos para redes sociales antes de abrir, necesito un presupuesto para 3 videos por lo menos

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    14 bida

    I have a team of photographers and we are in the process of photographing Pharmacy products a project consisting of 24,000 photos , and I need someone to delete the background and some Retouching , within 20 days, work will be on a daily basis, every day I will send a batch of pictures and the next day I get the pictures without a background and clean , Some products are glass, shiny chrome and ca...

    $2524 (Avg Bid)
    $2524 Avg Bida
    48 bida

    for i, vendorRow := range vendorRows { // reset items for the new store VendorItems = []; //TODO: find/create a function that will pull back the set of items for this vendor that already have been set up as "new items" NewItemCursor = [log masuk untuk melihat URL](vendorRow['id']); I cannot give you access to the mongo server, you will have to make your own fo...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    2 bida

    Hi, I have a PowerShell Script for O365 SharePoint Online to get the Sites, Site Groups and Permission, etc. But the script needs more references and a description of what the script is actually doing for the documentation purpose. Wanted to include Microsoft reference links wherever it's possible. Example: Have several functions like this to monitor the site registry This needs a descriptio...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for an experienced Coding Team , able to build from scratch a Real estate Portal similar to the hundreds already available online, but with our “workflow”: For the General listing, search filters and functions, contacts, preferred, search on map (Use opensource map system) etc... in the Front end, you can refer to any website like [log masuk untuk melihat URL] or [...

    $9843 (Avg Bid)
    $9843 Avg Bida
    11 bida

    I want to make an application with the programming language flutter the details : 1- The application will be in Arabic The application contains an opening screen with the application logo 3- The application is a platform with a login for students and a login for supervisors 4- Books are added, pdf books and audio files are uploaded with the books as well (students can watch and read these books ...

    $254 (Avg Bid)
    $254 Avg Bida
    7 bida

    We need a small webcrawler, wich crawls the whole web to find specified keywords and excerpts from pages. First there are 6.000 Adresses, we feed into your script via csv or database. You can choose. Second we want the crawler to search the whole web with the "company name". Then we would specify the INCLUDED keywords, that must be on a page for output the excerpt. So you get "...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Are you looking for a job that offers long-term opportunities to develop and grow your career path within the organization? Then look no further, TVape wants you! We are looking for a long-term team member to join TVape’s exceptional Retail Sales Team, where you will assist customers around the world in making vaporizer selection. TVape’s dedication and focus on Sales Excellence has r...

    $20000 - $50000
    $20000 - $50000
    0 bida