Youtube the a team full episodespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    384,623 youtube the a team full episodes tugasan ditemui, harga dalam USD

    landing page skincare buat promo fb , ig , youtube

    $2033 (Avg Bid)
    $2033 Avg Bida
    1 bida
    $1897 Avg Bida
    33 bida

    saya membuat chanel YouTube dan isi contennya adalah tentang informasi akhir zaman saya mencar video editor untuk mengedit video supaya pas dengan narasi dan teks

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    6 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    buatkan logo dengan format PNG dan blank background, minimal resolusi 4000 pixel, perkiraan logo berhubungan dengan orang ompong dan gendut :v

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    8 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin 50-100 Subscriber untuk channel youtube video berikut: [log masuk untuk melihat URL] Silahkan cek videonya untuk memastikan anda setuju dengan kontennya ------------------------- I want 50-100 Subscriber for the following youtube video channel: [log masuk untuk melihat URL] Please check the video to make sure you agree with the content

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    36 bida

    viral my youtubevideo in malaysia ( Kuala Lumpur ), Singapore and Indonesia ( jakarta )

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    4 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Jika anda kesulitan dalam Mengedit Video Gaming,Silahkan Serahkan kepada saya..

    $8 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $8 / hr Avg Bida
    5 bida

    membuat 3 video lirik untuk alfarecords yang akan di tayangin di youtube

    $1422 (Avg Bid)
    Segera
    $1422 Avg Bida
    3 bida

    Membuat outro Youtube Yang Keren

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    Pekerjaan yang santai tp menantang Webmaster online promosi website penjualan dan dan marketing online. * Maintenant Website * Desain Grapic * Menguasai Photoshop dan Corel DRAW * Ilustrator & Dreamwever * Gambar Brosure PDf * Bisa bekerja team / individu * Mempromosikan website perusahaan * Link Building * Project Chanel Youtube

    $10 / hr (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $10 / hr Avg Bida
    3 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Saya telah mencari cara agar bisa mengganti Thumbnail. Berbagai cara dilakukan, tetapi gagal. Teman saya menyarankan untuk menggunakan PhotoShop. Tetapi, tak tahu caranya menginstall

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    1 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin anda membuat EA Martingale untuk saya dalam bentuk mq4. EA nya akan mempunyai parameter yg bisa saya ubah. parameter yg di maksud seperti: jumlah step, jarak anaqtara step, close pip. saya akan berikan lebih detail bila anda setuju.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya ingin anda membuat EA Martingale untuk saya dalam bentuk mq4. EA nya akan mempunyai parameter yg bisa saya ubah. parameter yg di maksud seperti: jumlah step, jarak anaqtara step, close pip. saya akan berikan lebih detail bila anda setuju.

    $20 - $20
    $20 - $20
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Our actual shop, [log masuk untuk melihat URL], is showing its age. We are in the process of creating a new one with Shopware 6.0 ([log masuk untuk melihat URL]). We are already making a suggestion on how the start page, the navigation of the start page, footer and header should be modified. And we are almost open to more options. The detailed description can be sent by email. Please send me your ...

    $475 (Avg Bid)
    $475 Avg Bida
    2 bida

    Description of e-commerce website. This type of e-commerce website needs to be created. Everything will be the same. The color will have to be changed in some places. And all the design functions will remain the same. This website will be a multi vendor e-commerce website. And this website will have three panels. Such as a main admin panel, another vendor dashboard, another maintenance admin panel...

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    26 bida

    LINUX - Java + Chromium Embedded Framework to capture Youtube Whole/Full Page Screenshot (not only the visible part) Requirements: the developer needs to write and compile for Linux a Desktop Application developed in java using a Chromium Component The User needs to be able to interactively browse internet and take a fullpage snapshots of the below websites as an axample: 1)[log masuk untuk meli...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Facebook ads 4 hari left

    We are about to launch a funnel [log masuk untuk melihat URL] and need to set up and manage Facebook ads. I'm fed up with working with people that tell me how great they are but then have very little to show for. That's why I want to set up this contest. We are looking to build a long-term relationship with someone that manages ALL our ad needs (starting with FB but eventually including...

    $100 (Avg Bid)
    $100
    0 penyertaan

    I just hit 1.3k subs, and I'm about to launch a membership for everyone that's been asking for it. I don't have any requirements as to what they are, but my channel is about gaming, and mostly fortnite. i would like a few of the emojis to be related to my frostygorilla name, and the badges to be related to fortnite in some way as well. make it all unique please. I need at least 20 ...

    $55 (Avg Bid)
    Dijamin
    $55
    0 penyertaan

    Use a neural network to analyze covid19 data from the cruise ships. files will be shared soon.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    4 bida
    Video Editor 6 hari left

    I want to edit small video clips to be posted on YouTube I will provide raw footage, and I want it to be edited to around 10 min clip also adding sound effect (animations is a plus)

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    30 bida

    I am a company and channel logo designer with great ingenuity and skill, and I can also brilliantly edit the videos

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    7 bida

    I am creating an YouTube channel in which I am going to create 2~3 videos every week on various political and economic issues in India. The videos are 15 ~ 20 minutes long and I will explain the subject matter in English. Kindly watch few sample videos of Dhruv Rathee in YouTube and you will get some ideas on what kind of videos I am talking about. Only difference is Dhruv Rathee explains in Hind...

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Design a logo for "Border Physio" 6 hari left

    Design a Logo and a thumbnail for 'Border Physio', which is a physiotherapy service that offers services relating to community health. The location of the business is in large rural agriculture town in Australia. The logo should contain a graphic and the words Border Physio. Please no running man graphics, maybe a graphic with hand/s and something that reflects rural rather than urba...

    $35 (Avg Bid)
    Dijamin
    $35
    67 penyertaan

    We need to Add the Payment Gateway on our Website.. About: Readlx is a online Classified Ad Website for Books. Each user can buy the books or List the Books to Sell. Link: [log masuk untuk melihat URL]

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    11 bida

    We have Saas under development, it's a project and task management software that needs help to sort out the project process plan, life circle, 5 phases plan. I have the design implemented but I need to add some functionalities plus a timeline.. please look to the attached files. Note: PLEASE BID ONLY IF YOU HAVE EXPERIENCE ON THIS! Have you done sim...

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    2 bida

    Auto Login to DMS portal and download the files

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    2 bida
    Hindi Transcription 6 hari left
    DISAHKAN

    Hindi Transcription. Urgently required Indian to Transcript YouTube videos(Hindi) to exact Hindi language also I want this work done by tonight. The video is 25 min long, the basic pay will be $ 2, I cannot give more than this, so bid only if you agree with this, otherwise don't waste your bid and time. Candidates should be from Mumbai, hydrabad and Delhi.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    6 bida

    I am building a job readiness course for young people and need help with the design of the workbook. I currently have 9 A4 pages of words that need to be brought to life with a workbook theme, infographics and some creative flair. The workbooks are for young adults so they need to feel modern, engaging and fun. There are more pages to come as I am still finalising most of them. Will be at leas...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    12 bida

    configure/redesign my tables to fit my requirements. . cheap fast coder needed. .bid if you can do it now, pls read the word document and bid if it sounds simple. Skills Required

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida