Zen cart template codespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    556,679 zen cart template codes tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membuat dokumen list kertas A3 Membuat template dokumen laporan harian Menggunakan kertas ncr Membuat template dokumen laporan mingguan kertas legal Membuat tenplate dokumen laporan bulanan / rekap kertas legal Membuat template dokumen RAP Membuat template curva s Intinya membuat template dokumen Antara sheet dan sheet terhubung antara 1 dan lainnya menggunakan rumus atau vba dan menggunakan pivot

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    - Input karyawan, login, filtering dan pemberian hak akses login pada aplikasi, dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan - Input Barang, satuan barang, kategori barang, filtering dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    1 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko...-setelah item2 customer sampai mesti ada fuction/fitur tambahan seperti item inspection/refund/pemulangan -Customer boleh tick item untuk submit untuk postage/post out -Dan boleh memasukan harga ship to malaysia, harga pos berlainan, darat, laut, udara yang boleh admin monitor dan edit harga MESTI FULLY FUNCTION AS I WROTE ABOVE, TIDAK MENERIMA PEMULA/DIY LEARNER TIDAK MENERIMA SCRIPT ECOM/TEMPLATE/TIDAK MENERIMA BAYARAN BERPERINGKAT contoh buying agent website boleh tengok disini bagaimana berfungsi

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Saya diberi tugasan untuk menyiapkan video montaj korporat organisasi. Jadi, sekarang saya perlukan intro untuk effects logo organisasi dan juga template untuk montaj sekiranya ada.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa 0838 808 1500 7FAB7D21

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    1 bida

    template yang enak dipandang dan eye catching. tidak membosankan, dengan tema kopi dan kesederhanaan tapi memukau

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida
    instal magento Tamat left

    saya punya template magento siap instal, adakah yang bisa menginstalkan

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    16 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    Saat ini kami memiliki sebuah website open cart yang sudah running ada beberapa hal yang perlu diperbaiki - Multi language ( lebih akurat ) - Easy payment paypal, Credit card and akses (userfriendly) - Memperbaiki Bug dan modul, data.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    6 bida

    Redesign template Wordpress Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    10 bida

    saya ingin membuat web shopping cart, berikut sample projek yang sudah saya buat fee bisa dinego

    $390 (Avg Bid)
    $390 Avg Bida
    4 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) ...pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5...

    $3542 (Avg Bid)
    $3542 Avg Bida
    3 bida

    95% finished website () membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freelancers h...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas...sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruangan register dan log in ahli dan di ruangan ahli mesti boleh lihat senarai downline, profile peribadi, komisyen dan lain2. Setiap ahli boleh dpt referal link utk promosi kpd org lan. Then setiap bulan mereka harus renew yuran tersebut. Jika tidak iklan akan disekat. Boleh kah anda bantu saya. Boleh bg contoh template yg sesuai. Saya nk sebut harga. Hosting kena cari sendiri atau mcm man...

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    1 bida

    I need a web scraper created that will continously fetch SKU/Stock Codes and some other information from json files of multiple shopify websites. There are 2 different types of SKU formats that the webscraper is looking for. One is 6 Characters like this ----> GF4456 (the first 2 characters always letters and last 4 always numbers). And the other is like this --->TH4323-232, 9 Characters with the last 3 separated by a "-". The SKU's are in different locations in the json file depending on the websites, so I am thinking maybe a script such as the following... For each website in "LIST 1", run a specific process to extract the SKU,,,,,, then for each website in "LIST 2" , run a different process to extract the SKU,,,,,, then for each websit...

    $402 (Avg Bid)
    $402 Avg Bida
    51 bida

    LOOKING FOR SOMEONE TO HELP WITH BACKEND SETUP FOR FACEBOOK / NETWORKING APP TEMPLATE

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    29 bida

    LOOKING FOR SOMEONE TO HELP WITH BACKEND SETUP FOR FACEBOOK / NETWORKING APP TEMPLATE

    $434 (Avg Bid)
    $434 Avg Bida
    26 bida

    Functionalities needed 1. User login and register 2. Add to cart,quantity,checkout

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    14 bida

    YOU ARE LOOKING FOR SOMEONE TO HELP WITH BACKEND SETUP FOR FACEBOOK / NETWORKING APP TEMPLATE BACKEND SETUP FOR FACEBOOK / NETWORKING APP TEMPLATE APPLE AND ANDROID

    $554 (Avg Bid)
    $554 Avg Bida
    28 bida

    No design work, just as mentioned optimisation CSS, HTML & JS for a Shopify 1 product site (3 pages including a FAQ/Checkout). And make an audio player more user friendly. Ive done the overall design but it was via a lot of inline styles which i know is bad. The orginal template designs (eg fonts) also load/render first. Bot posts will be ignored. Include my name or you wont be concidered. Chris.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    32 bida

    def callback_method(message): df = (message).T ('').sheets['Data'].range('B2').value = df (input_tokens="14226,113470", callback=callback_method, broadcast_host="") This code prints data of 14226,113470 tokens alternately into excel at the same B2 row. I need the data write-in to exc... broadcast_host="") This code prints data of 14226,113470 tokens alternately into excel at the same B2 row. I need the data write-in to excel in two different rows B2 & B3 matching some conditions if the A2 cell value is 14226 then print this token data into B2 and if the A3 cell value is 113470 print this token data into the B3 row. The output of the codes attached here

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida
    design me a brand identity 6 hari left
    DISAHKAN

    ...brand identity including; * Developing the brand design * Typography * Color Palette * Form/Shape * Photography and imagery direction. * Designing brand identity * Logo * Website (mock design no creation at this stage as going to be using Instagram and tick-toc initially) * Create a Brand Style Guide. * social media guide and template. Few details about the business. - young physical therapy brand. - new and fresh branding - total of 3 words the name of the brand - bold branding - branding easily adaptable to suit educational and sales needs. I’ve put a few brand designs I think pretty cool. But none of these are exactly what I want. Just a guide of what we could work with. ...

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    85 bida

    So i like a website very much and i want you toCLONEme a website like this In html template format. Only bid if you can do it under ₹5000 and if you can do this please don’t waste mine and your time.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    12 bida
    Bidding Laravel Project 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I want to get project dependencies upgraded from php =7.0.2 to 8.0.17. And complete project codes

    $47 / hr (Avg Bid)
    $47 / hr Avg Bida
    20 bida
    word. excel .pdf 6 hari left

    I want to make a template on the word that can be modified in the word or PDF

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    88 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Ditampilkan Segera Dimeterai

    Design is not important, can be an admin template. Features: - list of all users - adding new user with secure way of storing the API keys - users page with details about the account (balance, open orders, history) - opening new orders (single user or multiple users) - canceling of open orders As we are handeling 100+ users, we have to be careful with the requests per second / Binance restriction. Best option is to have a service running in the background which is handling the sync.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    44 bida

    Re-design my company site to be more relevant for today's needs. This is the site: I already have the design template and content I want to use. Need your skills to make it happen.

    $1023 (Avg Bid)
    $1023 Avg Bida
    96 bida

    ...message reply free... :So I need a YouTube channel created with two videos that I can change when ever I need to ? also on my app a spot to load coupons for free 10 messages and for 20% off membership also that the coupon changes daily for the 20%membership and sends me the coupon code.. and one that sends me the code and that changes daily that gives them 10 free msgs there the only two codes I need loaded into it .... all bought msgs and phone calls don't have a use by date they last for ever. and the features for PAYING members are :you get half price message reply . :can make groups and be admin of groups. ;can add videos and pictures to posts and to reply to messages . :can post unlimited posts. :can use colours when writing posts and replying to messages . (5$...

    $256 (Avg Bid)
    $256 Avg Bida
    9 bida
    Influenza OLA 9 hari left

    Hi Bipin P., We would like you to design a creative template for a new program about Influenza vaccine. We would need template slides for which we will pay you a flat rate of $50. We will then need a template invitation for which we will also pay you a flat rate of $50. We will then pay you the agreed hourly rate for the formatting afterwards.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida
    Author: Customer Case Study 6 hari left
    DISAHKAN

    Need a case study authored that will be used for marketing purposes. Topic will address the value of my clients cloud migration tools when used in a specific application migration into the cloud. Case study will be no longer than 2 pages. See for example of previous work template. Project winner will need to be able to show their process of how they collect required content and provide examples of finished work based on that process. Providing sample templates and/or high level overview of case study structure would be helpful as well.

    $291 (Avg Bid)
    $291 Avg Bida
    51 bida

    ...fully deployed on AWS and we need video and audio chat as well as all the leading features of the leading sites deployed in an easy to use / easy flow format. If you are interested in working on a longer term full end dev i am happy to also discuss. but this part is for the web redesign/ some minimal feature additions on both web and the web app Features and functionality Redemption codes (discounts, free membership, upgrades etc. – one time use, time options Various membership levels male (free, basic, free upgrade, premium, gold, lifetime member) female & Trans ( free, paid premium) Couple Free/Premium Payment processors (papal stripe & Crypto) one time payments only not re-occurring Gamification of site features and enrolment / also information gather...

    $4315 (Avg Bid)
    $4315 Avg Bida
    28 bida
    Trophy icon Poster advert design competition 3 hari left

    We are looking for an eye catching high impact poster. we have included a design that worked previously. new logo less focus on football and more on Movies and series but also still a focus on sport line id changed to whatsapp +34711004790 website final design will be as a poster that can be scaled a3,a4,a5 and in template format Modern, contemporary and the design can be anything we are very open to a new layout.

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    6 penyertaan

    ...though my own knowledge in scripting is not perfect. Anyhow, right now, I am looking to partner with someone to create a gun set mod that will add about 50 or so new guns with their own magazines and a variety of ammunition to the game that will directly work with a economy mod I have already worked on. The process itself is rather straightforward and most of the work is going to be copy pasting template code and editing values to differentiate the items. (This includes accurate gun recoil and reload animations where applicable.) I will attach below an image with an example of a gun, a magazine and the specific ammunition used in it. I am currently working with an artist and have some photoshop skills myself, so you wouldn’t have to worry about sprites or visuals, jus...

    $442 (Avg Bid)
    Segera
    $442 Avg Bida
    11 bida
    Android Custom ROM 6 hari left
    DISAHKAN

    (THIS IS NOT BUILDING AN APP) Hello all, ...some features to the android implemented using its own source codes. On this stage of the project this is what we need to do: - Change google location services, to use our own GPS module connected via USB (only), NO GSM/wifi based; - Adjust screen resolution and size to our display (8'' 4:3 ratio); - Install Google Play; - Create a specific Downbar; - Create a specific Upper Bar (status bar); - Create protocol for a home button (momentary push button type), with different action depending on number of clicks and time pushed; - Theme costumization; - Costumization of Android Board name and serial names; - Install Zlink app; - change Boot Image; We're looking for someone with experience is this type of work, using sourc...

    $1272 (Avg Bid)
    $1272 Avg Bida
    35 bida

    A Software Developer is needed to work on an automation project for a leading software provider specialized in the banking industry. Responsibilities: Contributes in all phases of the development lifecycle. Codes, tests, debugs, documents, implements and maintains software applications Monitors and report to management on project status, identifies issues that may impede attainment of goals, recommend and implement corrective measures Building Microservices, APIs, and scripts as required to support payment application Qualifications: 3+ years of applications development experience. Knowledge of Java (JDK), J2EE, JSF, JSP, CSS, PLSQL, XHTML. Knowledge of Apache Tomcat, Net Bean. Knowledge of Oracle queries. Proficiency in business modeling and requirements definition disciplines...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    11 bida
    React APi connection 6 hari left
    DISAHKAN

    Hallo i want to connect api using react and based of the response of that api to show different error messages . depends on error code we will show different messages error codes will be provided and corresponding messages . note : when the api has no response but after some seconds with no error code to show also different message the function not complicated but has a lot of conditions based on error codes using - timeout who has experience on connecting API using react and error handling using try and catch and if , finally , etc.. ping me the test will be only on my side and you provide me way of testing with some console logs . no implementation of API only connecting Api link will be provided deadline 2 days thank you

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    34 bida

    Odoo theme customization. 1: Images need to be enlarged. Width and height and a little closer to each other. 2: Categories written on the left must be a different form. So look a little better. 3: My Account, Sign In, My Cart should replace another better looking graphic. And maybe something on the right top header draw. 4: Tax Info must be displayed under product price on the product page where you add it to the shopping cart. Example, VAT included plus shipping. This information must be noted. This information is in the shopping cart but not visible before the purchase. And finaly, I need an info button that is about half a cm high, and as wide as the website. I could create this black info button myself originally from Odoo 15 Editor, but it is exhausting. Simp...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    29 bida