Zen cart template overall sizepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    742,293 zen cart template overall size tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membuat dokumen list kertas A3 Membuat template dokumen laporan harian Menggunakan kertas ncr Membuat template dokumen laporan mingguan kertas legal Membuat tenplate dokumen laporan bulanan / rekap kertas legal Membuat template dokumen RAP Membuat template curva s Intinya membuat template dokumen Antara sheet dan sheet terhubung antara 1 dan lainnya menggunakan rumus atau vba dan menggunakan pivot

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Saya nak but checklist untuk 30 hari before and after work dalam bentuk landscape dan size A3

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    - Input karyawan, login, filtering dan pemberian hak akses login pada aplikasi, dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan - Input Barang, satuan barang, kategori barang, filtering dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    1 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko...-setelah item2 customer sampai mesti ada fuction/fitur tambahan seperti item inspection/refund/pemulangan -Customer boleh tick item untuk submit untuk postage/post out -Dan boleh memasukan harga ship to malaysia, harga pos berlainan, darat, laut, udara yang boleh admin monitor dan edit harga MESTI FULLY FUNCTION AS I WROTE ABOVE, TIDAK MENERIMA PEMULA/DIY LEARNER TIDAK MENERIMA SCRIPT ECOM/TEMPLATE/TIDAK MENERIMA BAYARAN BERPERINGKAT contoh buying agent website boleh tengok disini bagaimana berfungsi

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida
    market size Tamat left

    kami membutuhkan data market size untuk ke investor

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Penulis Cerpen Tamat left

    Dicari penulis cerpen. Garis besar cerita sudah ada, tinggal mengembangkan ceritanya. Font calibri, size 9. Margin 2 2 2 2. A4. 13 Halaman (6000 karakter)

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    22 bida

    Saya diberi tugasan untuk menyiapkan video montaj korporat organisasi. Jadi, sekarang saya perlukan intro untuk effects logo organisasi dan juga template untuk montaj sekiranya ada.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa 0838 808 1500 7FAB7D21

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    1 bida

    template yang enak dipandang dan eye catching. tidak membosankan, dengan tema kopi dan kesederhanaan tapi memukau

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida
    instal magento Tamat left

    saya punya template magento siap instal, adakah yang bisa menginstalkan

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    16 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    Saat ini kami memiliki sebuah website open cart yang sudah running ada beberapa hal yang perlu diperbaiki - Multi language ( lebih akurat ) - Easy payment paypal, Credit card and akses (userfriendly) - Memperbaiki Bug dan modul, data.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    6 bida

    Redesign template Wordpress Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    10 bida

    saya ingin membuat web shopping cart, berikut sample projek yang sudah saya buat fee bisa dinego

    $390 (Avg Bid)
    $390 Avg Bida
    4 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) ...pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5...

    $3542 (Avg Bid)
    $3542 Avg Bida
    3 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each ...go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicking on website, looking for contact e-mail or mailing address, and then putting them into a spreadsheet that I will provide. The size of...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    95% finished website () membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freela...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas...sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruangan register dan log in ahli dan di ruangan ahli mesti boleh lihat senarai downline, profile peribadi, komisyen dan lain2. Setiap ahli boleh dpt referal link utk promosi kpd org lan. Then setiap bulan mereka harus renew yuran tersebut. Jika tidak iklan akan disekat. Boleh kah anda bantu saya. Boleh bg contoh template yg sesuai. Saya nk sebut harga. Hosting kena cari sendiri atau mcm man...

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    1 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2...com/SamsungGalaxyForSale if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP CASE ORI, 2600MH POWERBANK FREE, FREE Postage IN MALAYSIA ONLY!! RM870 FULL SET. Read maximize: √ Android 4.2.2 (Jelly Bean) √ Air Gesture √ Air Browser √ Air Launcher-accept √ Air call-accept √ Motion settings √ S-Voice √ HD SUPER AMOLED Screen Size √ Speed ​​Internet 4G (HSPA +) √ Video Call √ & Personal Wifi Hotspot √ Bluetooth √ Quad Core Pr...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida
    Implement Flutter Stripe 6 hari left
    DISAHKAN

    You will be working on an existing Flutter application to implement Flutter Stripe for both Android and iOS cart checkout, while ensuring that the latest stable Android and iOS versions are used. Please do not bid if you're an agency.

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida

    Hi Hai. As discussed, this project is for 1 day to fix: website URL: Issues; 1- If you click the cart "0 items" it'll take you to the cart. If you add an item to the cart, the AJAX update does something which breaks the link. It doesn't actually click anymore to take you to the cart. 2- Anonamous users cannot see the "Check Out" button to actually notify them they are interested in the items. 3- UX issues you find on the site.

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida

    I would like a small toy car model of a car my boyfriend used to have. the size of a hot wheels car or something that could be a keychain is preferred.

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    13 bida

    Hello, i need for my website an simple administration from jobs. I want a cusom type of joboffers like this one: Some custom taxonmy meta post fields to it: (details follow) The layout of the page should be in the settings. I dont know if we cou...an modal with a form that insert the application into a other custom post type and sent it also per e-Mail If you read all of this and could do this plugin realy fasten, pleae write me: "Hi Dennis, Yes i could do the custom post plugin!" because here are a lot of bot that not read. Let me repeat all: 1. Custom Post tpe 2. Overview page from all Jobs with filter/search 3. Detail Jobpage with a template 4. Apply with form (Modal) - save in custom posttype and sent by mail THX Dennis

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    36 bida

    ...to develop version 5 of our platform, and maintain and refactor the existing codebase. This will allow you a wide scope to work to solve problems, explore new options and deliver products you can be proud of. This is a remote position with flexible days and hours to be agreed. What you’ll do Work closely with the product team to evaluate existing and emerging technology choices, and steer the overall technical direction as we refactor our codebase and develop a world-class web platform. Write clear, maintainable code that will scale across projects and development teams. Collaborate with the team and partners to build a new generation of our web platform, including new editing tools. Refactor, review and maintain our existing application code bases ensuring scalability, pe...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    12 bida

    Hello! We are looking for a native US writer who will write 3 articles from the list below: 1. React.js vs ReactNative 2. What is UX/UI design? UX vs. UI Design: What's the Difference? 3. Tech Consulting and Tech Consulting Benefits for Business 4. Quality Assurance, Quality Control and Testing (Software Quality Management) Size of article ~1000 words Payment $0.06/word

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    23 bida

    Merhaba Programmatis, profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I need the crappy gif banner below redone with a new cool design and I need a 160 by 300 banner also. Sizes needed 728 by 90px 160 by 300px Banners must be optimized and not a giant file size.

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    2 penyertaan
    Php cart error 6 hari left

    I have a small online store which is coded by a developer (not CMS) it was working fine, but as of today I can't change the quantity of the products on my product page. It's coded in php and mysql is on an apache2 server. The shop is a single page. I am looking for a developer to debug. Thank you in advance for your suggestions.

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    32 bida

    We are in need of 40 blog articles of at least 305 words each. These articles will be about language topics, translation topics, and diversity topics. MUST be experienced in high-level writing. These articles will be strictly scrutinized and checked and double-checked for plagiarism, readability, and overall quality. I will hire 2-4 writers to write anywhere between 2-14 articles each. PLEASE QUOTE your price per article and how long it will take you to deliver one article 300 words. I will provide you with some article topics. But you will also be responsible for offering article topics. When we agree on the topic, point of view, and content, you can start writing the article.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    51 bida

    I am looking for a product label for my Grit Kit Product. The size of the label needs to be: 16cm x 11cm The winning entry will be required to provide the adobe source file and associated fonts. The winning entry needs to match the brand guidelines and include the company logo. An ideal winning entry would be a similar design to our tactile product labels (as attached). The new label needs to include: - Product Title: "Non Slip Shop - Anti-Slip Grit Kits" - Subtitle: "The High performance & Long Lasting DIY Non Slip Surface Application Kit". - Kit Contents: 7 Square Meter Coverage 1no. Pack of Industry-Standard Quartz-Grit (Size #60) 1no. 1L SureGRP Adhesive Solution – Bonding Agent 1no. Suitable Roller & Adhesive Tray Kit 1no. ...

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    1 penyertaan
    Trophy icon Edit Video/ Graphic Design 6 hari left

    I'm wanting to the content in the provided video file to be changed to my company's content. (Shoutsy) Link to Video that I want to be edited/ branded: I've attached the logo with a bunch of app features. I WANT THE WORDING TO BE IN ORDER LIKE THE FOLLOWING... (Here is the template I provided above that I bought fully playing ) 1. Change "App Promo" to " to Influencer Marketplace () 2. Change "No Plugins Required" to Brands Shop Influencers () () 3. Change "Modular Structure" to Easy Communication () 4. Change "Color Control" to Profile Customization (profile01, 02, 03) 5. Change "Exclusively on Videohive"

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    8 penyertaan

    I am looking for someone to scrape product data off Amazon. I have attached an example file titled "Amazon-Data-Scrape-Example-5.24.2022". This is to show you what you will be grabbing from Amazon. I am also attaching a file titled "Amazon-Data-Scrape-5.24.2022-Template". This is the template you will drop all the scraped data into. I am putting in 50 ASINs to start (50 rows of data needed). Once you show you can handle the 50 ASINs, we will open it up to our full portfolio of ~ 1,000 ASINs.

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    37 bida

    Hi all, I am looking to rebrand the product label in my brands colours and logo. The size of the label is: 16cm x 11cm The winning Specification: The logo needs to be replaced with our non slip shop logo (attached) The rebranded design needs to match our brand guidelines (attached) The text needs to be added like-for-like in a similar font to my brand guidelines The winning entry will need to supply an adobe source file with all relevant fonts in a ZIP folder.

    $18 (Avg Bid)
    Dijamin
    $18
    1 penyertaan

    Bot detection. Fixing the add to cart button feature on the current python3 script.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I'm looking for a PHP developer to write a simple user account script. The script should handle the following: 1. Generate temporary URL for user to access their account (sent to their email, expires after 24hours) 2. When user loads account via URL, fetch all relevant data using Google Sheets API and render into HTML From Google Sheets you will fetch: - Fetch and display all O...into HTML From Google Sheets you will fetch: - Fetch and display all Orders from "Sheet 1" where "emailAddress" column matches the email provided by the user - For each unique orderId found, fetch and display all Active Tasks from "Sheet 2" I've created the HTML layout already, so your task is to write the PHP functionality and to then display the output of these fun...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    12 bida

    Add IsAdministrator to user manager upload. I updated the excel spreadsheet (clear your browser cache if you don't see it in the template.) I attached v2 of the original PDF requirements.. see the highlighted updates in the PDF.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    ...show bounce rate of individual titles. Ideally this will show data like the number of page views on a particular title, and the average time after which the users are navigated away from the page. The title will be of a Product (SKU) and the user will either click on Add to Cart or Navigate away. Similar to capturing the navigation event for Bounce rate we need to capture the Add to Cart count as well and show it independently along with the titles. Like for which title how many times the user has clicked the Add to Cart button. For Ex. For product 1, there are 4 titles. and 12 page views 3 for every title. So, the final data will be name views bounce rate. atc title 1 4 50% (2 sec) 2 title 2. 4 30% (3 sec) ...

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    8 bida

    I need Food and Grocery delivery android app( including website) with following features : Customer app- 1. Registration And Creating A Profile 2. Search And Find Food Easily 3. Checking The Restaurant Profile 4. Add The Food To Cart 5. Schedule the Orders 6. Delivery Person’s Contact Info 7. Payment Gateway 8. Order History 9. Track The Food, Real-Time 10. Rating And Reviewing The Food 11. Push Notifications Admin Pannel 1. Dashboard 2. Registration & Profile Management Delivery personnel 1. Update on order ready from merchant 2. Status update 3. Navigation and GPS tracking 4. Delivery history 5. Register and customise profile 6. List of available order 7. In app messaging ****************************** Hosting and all other essentials functions are needed.

    $1793 (Avg Bid)
    $1793 Avg Bida
    43 bida

    For local SEO: I have a spreadsheet with 3 columns : 1) Variable = city/neighborhood 2) HTML text (one for each city) = like the one I put as an example in C2 cell 3) Google maps embed map html code = I need you to generate the html code to embed a map of the city/neighborhood that is in column 1 Overall, I need you to create one page for each text on a wordpress site with the HTML text of column 2 and at the end the HTML google maps embed code (like the one in C2 cell). 150 pages to create on my wordpress site based on the html texts I provided + Google Maps embed maps html code you generate Example of the output I want : Spreadsheet

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    12 bida

    Hi, I'm starting a new business and have registered a .com domain. I need some help creating a logo for the company and also a Powerpoint template ie. colour, font, style/design. The company is going to be in the pharmaceutical space and produce chemicals and drugs. I have attached a powerpoint with ideas that I have, however I would like you to use this as inspiration only and give me at least 5 options that we can then work with and then have a second piece of work to finalise the design.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    118 bida