Kagumkan Mereka dengan Aplikasi Mudah Alih Yang Hebat

Aplikasi menguasai adegan mudah alih, dengan lebih dari 90% masa pengguna pada mudah alih yang dihabiskan dalam aplikasi. Adakah anda mengetuk pelanggan yang betul?

Siarkan Projek
Jadi apa yang anda tunggu lagi?

Ini Mungkin Boleh Menjadi Aplikasi Mudah Alih Anda

Menurut analisis Flurry Yahoo, 90% masa mudah alih pelanggan dihabiskan dalam aplikasinya, sementara hanya 11% pada web mudah alih. Ketik terus ke dalam minda pelanggan prospektif dengan menyediakan pengalaman mudah alih yang mudah dan interaktif. Jadi, strategi pemasaran anda di tangan yang betul?

Ilustrasi menunjukkan apa aplikasi mudah alih anda boleh dijadikan
Direka dengan $500 USD oleh assamite di Freelancer

Faedah-Faedahnya Sangat Baik untuk Mengalahkan Pesaing-Pesaing Anda

100 Bilion

Muat Turun Kedai Aplikasi Apple

Kuasai aplikasi mudah alih interaktif anda bagi jenama anda dan pastikan anda sentiasa dapat dilihat oleh para pelanggan setiap masa.

2.6 Milion+

Pemuat turunan Aplikasi yang telah Diprojekkan pada 2017

Bina pengiktirafan jenama dan pupuk kesetiaan oleh pengguna dengan menciptakan pengalaman melibatkan diri bersama pelanggan. Bina aplikasi mudah alih anda untuk perniagaan anda hari ini.

$41 Bilion+

Hasil Pendapatan Aplikasi Mudah Alih Seluruh Dunia

Akses yang mudah dan interaksi satu sentuhan memastikan para pelanggan anda boleh mengakses aplikasi anda dengan mudah. Maklumkan para pelanggan anda mengenai berita-berita terbaru dan promosikan mesej-mesej yang betul.

Data disumberkan dari Yahoo Flurry Analytics, Statista — Mobile App Usage and Smart Insights — Mobile Marketing Statistics.

Dunia Kini Dalam Genggaman Anda

Tingkatkan pengalaman pengguna-pengguna anda dengan paparan muka yang ranggi yang memberi siaran pemasaran secara langsung tidak kira di mana mereka berada di dunia.

Ilustrasi menunjukkan aplikasi mudah alih yang direka dengan $25 USD oleh philipsolodovnyk di Freelancer.
Direka dengan $25 USD oleh philipsolodovnyk di Freelancer.

Tekan Ke Dalam Potensi Perniagaan Anda

Serlahkan diri daripada pesaing-pesaing anda dengan menawarkan ciri permesejan yang disesuaikan secara unik. Berbual bersama pelanggan-pelanggan anda dan jual perniagaan anda mengikut kemahuan anda.

Ilustrasi menunjukkan aplikasi mudah alih dengan $1000 USD oleh Iwanaguilar di Freelancer
Direka dengan $1000 USD oleh Iwanaguilar di Freelancer.

Mulakan Hari Ini

Cari Pembangun Aplikasi Mudah Alih yang Terbaik Untuk Membantu Anda Bangunkan Perniagaan Yang Lebih Baik

Ilustrasi menunjukkan pelbagai aplikasi mudah alih yang anda boleh dapatkan ia direkakan
Ilustrasi sebuah komputer riba

Siarkan Projek

Hanya log masuk dan cari dalam kebanyakan pekerja-pekerja bebas yang berbakat yang bersemangat untuk menyediakan perkhidmatan mereka kepada anda.

Ilustrasi menunjukkan mesej-mesej perbualan

Bekerjasama

Semak rekaan-rekaan dan berikan maklumbalas, semuanya di tempat yang sama. Cari pekerja bebas yang sesuai untuk projek anda hari ini.

Ilustrasi sebuah pingat

Kepuasan Hati Terjamin

Lepaskan pembayaran hanya apabila anda 100% berpuas hati dan mengambil pemilikan hak cipta sepenuhnya apabila kerja disiapkan.

Perakuan

Saya tidak sangka saya boleh memikirkan tempat lain untuk dapatkan apa yang saya mahu. Ketahui cara yang mudah dan bijak untuk mendapat sumber bakat mereka kerja bebas.

— Emma McCormack
Pameran Projek

Semak Lalu Sebilangan Projek-Projek Pembangunan Aplikasi Mudah Alih Yang Popular

Reka sebuah Aplikasi Mudah Alih Saya perlukan sebuah aplikasi yang direka untuk perniagaan saya. Ia perlu membenarkan pengguna untuk mendaftar dan mendapat bayaran.
Bina sebuah Aplikasi Mudah Alih Saya perlukan seorang pembangun untuk membina aplikasi saya bagi kedua-dua iOS dan Android. Saya telah mempunyai rekaan-rekaannya.
Optimumkan Aplikasi Saya untuk Tablet Aplikasi saya kelihatan hebat dalam telefon bimbit, tetapi saya perlu beberapa perubahan untuk dilakukan bagi versi iPad.
Tambah Kefungsian Baru Saya mahu pengguna dapat mendaftar melalui Facebook dalam aplikasi saya. Saya perlukan seseorang untuk tambahkan perkara ini untuk saya.