Siarkan Projek anda secara percuma!

Cubalah hari ini!

 • Dapatkan bidaan daripada pekerja bebas mahir dalam hanya beberapa minit.
 • Lihat profil dan penarafan pekerja bebas, dan seterusnya, anda boleh bersembang dengan mereka.
 • Dengan hanya 3%* yuran komisen, pekerja bebas kegemaran anda boleh mula menyiapkan tugasan anda hari ini.
 • Pay the freelancer once you're 100% satisfied.

* Minimum fees apply.

 1. Apa yang anda perlu siapkan?
  1. Kenapa tidak membuat Peraduan Reka Bentuk?

   Dapatkan hasil terbaik anda atau wang anda dijamin dikembalikan! Mulakan peraduan, semak ratusan penyertaan dan bayar satu yang anda suka.

 2. Beritahu kami tentang projek anda dengan lebih lanjut
  1. Cadangan Kemahiran (tambah 5 lagi)
  2. Great project descriptions include a little bit about yourself, details of what you are trying to achieve, and any decisions that you have already made about your project. If there are things you are unsure of, don't worry, a freelancer will be able to help you fill in the blanks.
  3. Amaran tentang projek "Ulasan".

   Projek untuk memberikan ulasan penipuan atau palsu adalah dilarang sama sekali dan adalah melanggar Terma dan Syarat kami. Memaparkan projek sebegitu akan menyebabkan akaun anda digantung atau dihentikan.

  4. Amaran! Craigslist, Inc. telah memaklumkan bahawa pengguna tertentu mungkin memujuk orang lain untuk melanggar Terma Penggunaan. Mesej ini dipaparkan berdasarkan pada senarai kata kunci yang diberikan oleh Craigslist. Sila pastikan anda tidak melanggar TOU Craigslist.

 3. Berapakah bajet yang ada di fikiran anda?
  1. $ USD
  2. $ USD
 4. Memanfaatkan sepenuhnya dari projek anda! (pilihan)

  Gugusan Kejayaan (Jimat 61%!)

  Kami megadakan pakej khas ini untuk menarik pekerja bebas yang terbaik untuk projek anda. Membuatkan kerja anda lebih kelihatan, menerima lebih cepat balasan dalam tempoh 24 jam dipaparkan, dan mendapatkan perkhidmatan pengambilan amali kami untuk memastikan anda mendapat hasil yang terbaik dari projek anda.

  Expert help finding a freelancer

  Perkhidmatan pengambilan amali kami memastikan anda mendapatkan hasil yang terbaik daripada projek anda. Perekrut kami secara peribadi menyemak cadangan anda, menjimatkan masa menapis pekerja bebas. Izinkan kami mencarikan orang yang betul untuk kerja anda.

  Bermula lebih cepat

  Saya ingin projek saya ditanda sebegai projek segera. Dapatkan respon yang lebih cepat dari pekerja kami untuk memastikan projek anda dimulakan dalam masa 24 jam!

  Keep project details private

  I want to hide project details from search engines and users that are not logged in. This upgrade is recommended for projects where confidentiality is a must.

  Perjanjian Ketakdedahan

  Freelancers diarahkan untuk menandatangani Perjanjian Untuk Tidak Mendedahkan Maklumat apabila bekerja pada projek anda. Pekerja bebas bersetuju untuk memastikan butiran projek yang dibincangkan menerusi mesej peribadi dan fail adalah sulit.

  Hide bid details

  Saya inginkan semua bidaan disorok supaya pekerja lain tidak dapat melihat bidaan orang lain, supaya cadangan yang dikemukakan adalah lebih tepat dan berkualiti.
  Projek ini untuk mengupah posisi sepenuh masa atau dasar-berkomisen (e.g. Jualan) dan anda akan menjimatkan duit sekiranya anda mempunyai kerja berterusan. Yuran hanya akan dicas sekiranya harga projek melebihi $5000 USD.

  Perjanjian Pemindahan Hak Intelek

  Have clarity. Get your freelancer to sign an Intellectual Property (IP) Agreement. This will demonstrate that all the work done belongs to you.

Dengan mengklik 'Paparkan Projek Sekarang', anda menunjukkan bahawa anda telah membaca dan bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi