Selamat kembali !

Huraikan projek anda di bawah. Kami mempunyai lebih daripada 23.7 juta profesional yang bersedia untuk menyelesaikan kerja anda!

Memuatkan Freelancer...

Jimat masa dan mendapatkan pengalaman terbaik dengan menyambung akaun Facebook anda.

Berhubung dengan Facebook

Percuma untuk Memaparkan Projek!

Cubakannya hari ini!

 • Dapatkan bida daripada freelancer berkemahiran dalam beberapa minit.
 • Lihat profil dan maklum balas freelancer, kemudian sembang terus dengan mereka!
 • Hanya dengan 3% yuran komisen, freelancer kegemaran anda boleh bermula untuk bekerja dengan anda hari ini!
 • Bayar freelancer apabila anda 100% berpuas hati. *Yuran minima akan dikenakan.
 1. Apakah jenis kerja yang anda perlukan?
  1. Kenapa tidak membuat Peraduan Reka Bentuk?

   Dapatkan hasil terbaik anda atau wang anda dijamin dikembalikan! Mulakan peraduan, semak ratusan penyertaan dan bayar satu yang anda suka.

 2. Projek anda mengenai dengan apa?
 3. Beritahu kami lebih tentang projek anda.
  1. Cadangan Kemahiran (tambah 5 lagi)
  2. Amaran tentang projek "Ulasan".

   Projek untuk memberikan ulasan penipuan atau palsu adalah dilarang sama sekali dan adalah melanggar Terma dan Syarat kami. Memaparkan projek sebegitu akan menyebabkan akaun anda digantung atau dihentikan.

  3. Amaran! Craigslist, Inc. telah memaklumkan bahawa pengguna tertentu mungkin memujuk orang lain untuk melanggar Terma Penggunaan. Mesej ini dipaparkan berdasarkan pada senarai kata kunci yang diberikan oleh Craigslist. Sila pastikan anda tidak melanggar TOU Craigslist.

 4. Berapakah bajet yang anda fikirkan?
  1. RM MYR
  2. RM MYR
 5. Memanfaatkan sepenuhnya dari projek anda! (pilihan)

  Gugusan Kejayaan (Jimat 57%!)

  Kami telah menyuaikan gugusan ini untuk menarik pekerja-pekerja bebas yang terbaik untuk projek anda. Membuatkan kerja anda lebih jelas, terima respon yang pantas dalam lingkungan 24 jam selepas pemaparan dan berikan kami bekerja dalam perkhidmatan merekrut untuk memastikan anda mendapat hasil yang terbaik daripada projek anda.
  RM 119.00

  250% Kadar Berjaya yang Lebih Tinggi!

  Perkhidmatan rekrut kami yang berpengalaman pastikan anda mendapat hasil yang terbaik dari projek anda. Perekrut kami akan menyemak cadangan anda dengan sendiri untuk jimatkan masa anda menyemak freelancer. Izinkan kami mencarikan orang yang betul untuk kerja anda.
  RM119.00
  Saya ingin projek saya ditandakan sebagai projek segera. Terima respons yang lebih pantas daripada freelancer untuk memulakan projek anda dalam tempoh 24 jam!
  RM37.00
  Saya ingin semua bida dimeteraikan supaya freelancer tidak boleh melihat bida sesama lain, membawa cadangan yang lebih tepat, lebih berkualiti.
  RM37.00
  Saya ingin sembunyikan butiran projek dari enjin carian dan pengguna-pengguna yang tidak log masuk. Ciri ini disyorkan untuk projek-projek yang mesti disulitkan.
  RM78.00
  Projek ini untuk mengupah posisi sepenuh masa atau dasar-berkomisen (e.g. Jualan) dan anda akan menjimatkan duit sekiranya anda mempunyai kerja berterusan. Yuran hanya akan dicas sekiranya harga projek melebihi $5000 USD.
  RM816.00
  Freelancers are prompted to sign a Non-disclosure Agreement when working on your project. Freelancers bersetuju untuk menyimpan butir-butir yang dibincangkan melalui mesej peribadi dan fail-fail sulit.
  RM119.00

Dengan mengklik 'Paparkan Projek Sekarang', anda menunjukkan bahawa anda telah membaca dan bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi