Selamat kembali !

Terangkan projek anda di bawah. Kami mempunyai lebih daripada 24.9 juta profesional yang bersedia untuk menyelesaikan tugasan anda!

Memuatkan Freelancer...

Jimat masa dan mendapatkan pengalaman terbaik dengan menyambung akaun Facebook anda.

Berhubung dengan Facebook

Siarkan Projek anda secara percuma!

Cubalah hari ini!

 • Dapatkan bidaan daripada pekerja bebas mahir dalam hanya beberapa minit.
 • Lihat profil dan penarafan pekerja bebas, dan seterusnya, anda boleh bersembang dengan mereka.
 • Dengan hanya 3%* yuran komisen, pekerja bebas kegemaran anda boleh mula menyiapkan tugasan anda hari ini.
 • Bayar pekerja bebas setelah anda berpuas hati 100%. *Yuran minimum boleh dikenakan.
 1. Apakah jenis kerja yang anda perlukan?
  1. Kenapa tidak membuat Peraduan Reka Bentuk?

   Dapatkan hasil terbaik anda atau wang anda dijamin dikembalikan! Mulakan peraduan, semak ratusan penyertaan dan bayar satu yang anda suka.

 2. Projek anda adalah mengenai?
 3. Beritahu kami tentang projek anda dengan lebih lanjut
  1. Cadangan Kemahiran (tambah 5 lagi)
  2. Amaran tentang projek "Ulasan".

   Projek untuk memberikan ulasan penipuan atau palsu adalah dilarang sama sekali dan adalah melanggar Terma dan Syarat kami. Memaparkan projek sebegitu akan menyebabkan akaun anda digantung atau dihentikan.

  3. Amaran! Craigslist, Inc. telah memaklumkan bahawa pengguna tertentu mungkin memujuk orang lain untuk melanggar Terma Penggunaan. Mesej ini dipaparkan berdasarkan pada senarai kata kunci yang diberikan oleh Craigslist. Sila pastikan anda tidak melanggar TOU Craigslist.

 4. Berapakah bajet yang ada di fikiran anda?
  1. RM MYR
  2. RM MYR
 5. Memanfaatkan sepenuhnya dari projek anda! (pilihan)

  Gugusan Kejayaan (Jimat 48%!)

  Kami megadakan pakej khas ini untuk menarik pekerja bebas yang terbaik untuk projek anda. Membuatkan kerja anda lebih kelihatan, menerima lebih cepat balasan dalam tempoh 24 jam dipaparkan, dan mendapatkan perkhidmatan pengambilan amali kami untuk memastikan anda mendapat hasil yang terbaik dari projek anda.
  RM 142.80

  250% Kadar Berjaya yang Lebih Tinggi!

  Perkhidmatan pengambilan amali kami memastikan anda mendapatkan hasil yang terbaik daripada projek anda. Perekrut kami secara peribadi menyemak cadangan anda, menjimatkan masa menapis pekerja bebas. Izinkan kami mencarikan orang yang betul untuk kerja anda.
  RM119.00
  Saya ingin projek saya ditandakan sebagai projek segera. Terima respons yang lebih pantas daripada pekerja bebas untuk memulakan projek anda dalam tempoh 24 jam!
  RM37.00
  Saya ingin sembunyikan butiran projek dari enjin carian dan pengguna-pengguna yang tidak log masuk. Ciri ini disyorkan untuk projek-projek yang mesti disulitkan.
  RM78.00
  Saya ingin semua bida dimeteraikan supaya freelancer tidak boleh melihat bida sesama lain, membawa cadangan yang lebih tepat, lebih berkualiti.
  RM37.00
  Projek ini untuk mengupah posisi sepenuh masa atau dasar-berkomisen (e.g. Jualan) dan anda akan menjimatkan duit sekiranya anda mempunyai kerja berterusan. Yuran hanya akan dicas sekiranya harga projek melebihi $5000 USD.
  RM816.00
  Freelancers diarahkan untuk menandatangani Perjanjian Untuk Tidak Mendedahkan Maklumat apabila bekerja pada projek anda. Pekerja bebas bersetuju untuk memastikan butiran projek yang dibincangkan menerusi mesej peribadi dan fail adalah sulit.
  RM119.00

Dengan mengklik 'Paparkan Projek Sekarang', anda menunjukkan bahawa anda telah membaca dan bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi