Lengkap

I need someone in Tirana to visit several shopping malls and send me some pictures Më duhet dikush në Tiranë

I need someone in Tirana to visit several shopping malls and send me some pictures and information.

More info after I award the project.

It will be one off visit, and not more than 10 pictures.

Kam nevojë për dikë në Tiranë për të vizituar disa qendra tregtare dhe për të më dërguar disa fotografi dhe informata.

Më shumë informacion pasi të jap çmimin e projektit.

Do të jetë një vizitë dhe jo më shumë se 10 fotografi.

Product pictures not people pictures!

Kemahiran: Albanian Translator, Pembantu Maya

Tentang Klien:
( 1 ulasan ) Belgrade, Serbia

ID Projek: #17715083

Dianugerahkan kepada:

klediah

Hello! I would like to do this project since I have a lot of free time. I also live in Tirana and I know every shopping mall there. I am also good in taking photos. Thanks!

$25 USD dalam sehari
(0 Ulasan)
0.0

4 pekerja bebas membida secara purata $27 untuk pekerjaan ini

taulantnoka

Will finish the work in shortest possible time.

$29 USD dalam sehari
(0 Ulasan)
0.0
$25 USD dalam sehari
(0 Ulasan)
0.0
SabriXh1

I make nice photos and also live in Tirana Relevant Skills and Experience Photo

$30 USD dalam sehari
(0 Ulasan)
0.0