Ditutup

Freelance Content Writer (Penulis Konten) in Bahasa Melayu

Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi!

Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik!

Artikel mengenai

1. isu semasa/tranding/Viral/

2. Lifestyle gaya Malaysia

[login to view URL] Malaysia

4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia

5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia

Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan bayar dalam USD5 - 50 untuk satu artikel berdasarkan kualiti.

Berpeluang untuk menjadi penulis tetap freelancer kami sekiranya artikel-artikel dihantar SELALU BEST!

Kriteria penulisan:

1. Menulis dengan gaya bahasa santai.

2. Menulis berkaitan isu semasa, viral, tips kerja, tips interview, gaya hidup dan sebagainya yang best untuk share.

3. Tidak menyentuh isu seks, agama, politik serta info yang palsu atau tidak sah.

4. Tiada had patah perkataan, tapi korang kena pastikan yang artikel yang dihasilkan dapat menarik perhatian ramai.

5. Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik!

6. Cek ejaan betul-betul.

7. Dalam fail words.

8. Dalam Bahasa Melayu.

9. Tajuk fail: Tajuk Artikel_Nama Penuh Korang

Kenapa tak boleh tulis dalam Bahasa Inggeris?

Sebab [login to view URL] adalah website di dalam Bahasa Melayu.

Jenis fail untuk upload?

(Microsoft Words + Gambar)

Berapa patah perkataan?

Tiada had.

Kategori penulisan?

Menulis berkaitan isu semasa, viral, gaya hidup dan sebagainya yang best untuk share.

Ready? Upload & kami akan nilaikan.

Kemahiran: Article Writing, Penulisan Kandungan, Penulisan Hantu, Penulisan Semula Artikel, Penulisan Iklan

Lihat lagi: looking freelance content writer, freelance content writer ppc, freelance content writer pay, freelance content writer faridabad, freelance content writer requirement, freelance content writer philippines, freelance content writer islamabad, wanted freelance content writer, salary freelance content writer pakistan, phillino freelance content writer, freelance content writer average rates india, freelance content writer salary, freelance content writer real estate, freelance content writer chandigarh, freelance content writer urgent, priya ovhal freelance content writer, freelance content writer kerala, akanksha arora freelance content writer, freelance content writer post, freelance content writer bahasa indonesia di malang

Tentang Majikan:
( 0 ulasan ) George Town, Malaysia

ID Projek: #22459759

21 pekerja bebas membida secara purata $22 untuk pekerjaan ini

hafizuddin66

Hi, nama saya Uddin. Saya merupakan seorang pelajar universiti awam tempatan yang tersangatlah sibuk dengan media sosial dan suka mengambil tahu tentang isu semasa. Apabila saya terjumpa peluang pekerjaan yang ditawark Lagi

$10 USD dalam sehari
(1 Ulasan)
1.8
MusliminMustari

Hello sir. Its my great opportunity if can collaborate with your. With my experience and expertise I'm truly sure that I can make yor satisfied. With the knowledge about environment issues, gender issues, poliitcal is Lagi

$20 USD dalam 7 hari
(0 Ulasan)
0.0
LoranzX

For help you to translate into melayu language

$25 USD dalam sehari
(0 Ulasan)
0.0
rolnizam82

Im very good with public relations,communication skills and translator.I have a good attitude and desire do a best with my task Relevant Skills and Experience Im very good with public relations,communication skills an Lagi

$25 USD dalam sehari
(0 Ulasan)
0.0
naqilahz26

Hi. I am interested in this project. I am willing to discuss and negotiate task requirements until we reach a mutual agreement. Hope to hear from you soon. Thank you.

$15 USD dalam 6 hari
(0 Ulasan)
0.0
aqylah

I have experience writing in blogs and newspapers. I also have lots of ideas and experience which I could put in writing in Malay or English.

$20 USD dalam 3 hari
(0 Ulasan)
0.0
syimahzahirah

Hi I know your time is valuable and really appreciate your attention to my proposal. I have reviewed your job description with passion and I am really interested in these projects. I ready to put 100% on this project Lagi

$20 USD dalam 7 hari
(0 Ulasan)
0.0
mohdhazlihassan

Assalamualaikum. Hai korang. Kalau korang rasa pengalaman 18 tahun sebagai wartawan di Utusan Malaysia dan Utusan Online tidak cukup baik untuk pembuat konten korang, jangan teruskan membaca. Nanti penat. Tapi kalau Lagi

$35 USD dalam 3 hari
(0 Ulasan)
0.0
$20 USD dalam 3 hari
(0 Ulasan)
0.0
Manev5093

I am interested Relevant Skills and Experience No experience

$25 USD dalam sehari
(0 Ulasan)
0.0
$55 USD dalam sehari
(0 Ulasan)
0.0
nrwhdhznddn1997

Asslammualaikum dan selamat sejahtera. Saya mampu menyediakan tugasan yang encik/puan mahukan. Saya mampu menulis artikel dengan baik dan menjanjikan penulisan yang mampu menaikkan semangat pembaca. Saya akan mengikuti Lagi

$20 USD dalam 3 hari
(0 Ulasan)
0.0
Dzharif

Hi dan selamat sejahtera! Nama saya Dzharif dan saya sangat berminat untuk menulis tentang isu-isu semasa, perkembangan sukan negara dan antarabangsa, tentang musik dan banyak lagi. Saya sangat suka untuk menulis apata Lagi

$20 USD dalam 7 hari
(0 Ulasan)
0.0
aziraazmannn

Hello sir/madam. I would be honoured if you give me chance to work with you as I have the skills requirements that you needed. Thank you for your time.

$13 USD dalam 5 hari
(0 Ulasan)
0.0
Dsxeyy

Hello there. I have read your requirements. Thank you for sharing the details. I'm interested in this project. I'm a Bachelor's student in Business Administration (Hons) Finance. I believe I have what it takes to compl Lagi

$29 USD dalam 8 hari
(0 Ulasan)
0.0
NorwaniJulian

hai, Saya sangat berminat dengan tawaran kerja anda yang melibatkan kemahiran menulis. Saya mempunyai pengalaman yang baik dalam menulis genre cerita yang berbeza. Kelajuan menaip saya adalah lebih daripada 50 perkataa Lagi

$10 USD dalam 7 hari
(0 Ulasan)
0.0
Nashihashakinah

Hai, saya berminat untuk melakukan kerja penulisan ini kerana saya juga suado ada sedikit sebanyak pengalaman mengenai menulis kandungan (writing content) di laman social untuk produk dan bisnes. Saya juga amat bermina Lagi

$20 USD dalam 7 hari
(0 Ulasan)
0.0
BerriesWork

Hi, saya telah membaca diskripsi projek ini. Saya berminat untuk bekerja dengan anda. Saya berkebolehan untuk menulis artikel menarik di dalam bahasa Melayu seperti apa yang dipinta. Saya mempunyai pengalaman yang lebi Lagi

$25 USD dalam 3 hari
(0 Ulasan)
0.0
khaiizarim

hi sis saya lah orang yang sis cari selama ni. saya suka baca dan saya juga suka nak bagi orang lain tahu juga. Yelah sampai bila kita nak ditakuk lama kan? membaca kan amalan mulia. so jangan malas nak baca. jangan ri Lagi

$20 USD dalam 7 hari
(0 Ulasan)
0.0
ebyasma

Hai Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya amat berminat untuk menulis isu-isu semasa untuk blog syarikat tuan/puan. Saya pernah memenangi penulisan terbaik bagi kategori cerita pendek. Ia satu peluang yang besar Lagi

$20 USD dalam 7 hari
(0 Ulasan)
0.0