Find Jobs
Hire Freelancers

Get Articles Written

€30-250 EUR

Ditutup
Disiarkan sekitar 7 tahun yang lalu

€30-250 EUR

Dibayar semasa penghantaran
Am nevoie de 9 articole in limba Romana. Articolele vor fi despre domenii asociate cu magneti industriali, brose industriale, ghidaje liniare, suruburi cu bile.
ID Projek: 13497231

Tentang projek

14 cadangan
Projek jarak jauh
Aktif 7 tahun yang lalu

Ingin menjana wang?

Faedah membida di Freelancer

Tetapkan bajet dan garis masa anda
Dapatkan bayaran untuk kerja anda
Tuliskan cadangan anda
Ianya percuma untuk mendaftar dan membida pekerjaan
14 pekerja bebas membida secara purata €103 EUR untuk pekerjaan ini
Avatar Pengguna
If you want a readable, engaging and accurate copy, then look no further. Thanks to many years of writing entertaining articles of my own and also the solid experience of adding a human touch to investment documents. I am a professional writer, and I have some skilled article writers. Do not worry about the deadline. I am eagerly waiting for your reply. Thanks with best regards jannatun
€155 EUR dalam 3 hari
5.0 (57 ulasan)
6.5
6.5
Avatar Pengguna
Imi doresc sa colaborez in cadrul acestui proiect, fiind pentru mine un minunat exercitiu de dezvoltare a unor texte/ articole indiferent de tema. Ceea ce ma face candidatul potrivit pentru acest proiect o reprezinta experienta mea de pana acum in redactarea articolelor din domenii diverse, fiind oricand dispusa sa va ofer exemple ale acestora. Dar, poate ceea ce ma diferentiaza cu adevarat este modalitatea mea de a aborda subiectele, astfel, pot avea o abordare prietenoasa sau cu o usoara tenta amuzanta, chiar si in cazul articolelor despre magneti industriale, brose industriale, etc.
€166 EUR dalam 3 hari
5.0 (4 ulasan)
1.9
1.9
Avatar Pengguna
Hi, i saw your project and i am interested, i can work as needed by you I high level of experience, targeting google ranking with my SEO article free from copy space and Plagiarism. Please hire an contact me. Thanks
€34 EUR dalam 1 hari
5.0 (3 ulasan)
1.0
1.0
Avatar Pengguna
I would like to work with with you.
€155 EUR dalam 3 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
I am an Enthusiastic and creative customer-focused writer, adept at details, and i produce only first-rate work. Person of tremendous integrity and common sense.
€34 EUR dalam 3 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
A proposal has not yet been provided
€150 EUR dalam 5 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Scriu, deja, articole, pe diverse teme si domenii, pe unele le postez eu insumi pe blog (in WP), care au fost intotdeauna foarte bine apreciate, atat din punct de vedere al conceptiei, gramatical, al spatierii si al punctuatiei, cat si din punct de vedere al... punctualitatii! :) Pun suflet in ceea ce fac, sunt perfectionist si receptiv la sugestii, de aceea "executarea" unui articol imi ia destul de mult timp - ma documentez constiincios - in functie de tema, de complexitatea ei. Probabil 2-3 ore, poate 4! Daca voi fi ales, voi trimite articole scrise de mine, din diferite domenii: inscriptionare pe ceramica, mobila, computere si laptopuri, popularizarea stiintei, dragoste si chiar legate de sex! Oferta mea este pentru toate cele 9 articole, scrise cate unul pe zi.
€50 EUR dalam 9 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Salut. eu sunt vlad, sunt medic rezident in cluj, studiez radiologie si imagistica medicala, construiesc start-upri si predau intr-o scoala postliceala. Poate pot sa va ajut si cu articolele.
€222 EUR dalam 10 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Buna! Am gasit proiectul tau si ma gandesc ca te-as putea ajuta. Ma numesc Lavinia si sunt studenta la medicina in anul 5. Zilele trecute am descoperit Freelancer-ul si incerc sa aplic doar la proiectele pe care sunt sigura ca le pot duce la capat. De-a lungul facultatii, pe langa partea de inmagazinare a informatiilor, am participat la diverse studii si trialuri. In urma acestora a trebuit sa scriem si sa prezentam review-uri. De asemenea, orice caz iesit din comun intra ca studiu de caz si trebuia documentat si publicat intr-o revista din domeniul medical. Am scris cateva articole si in acest caz. O parte din ele au necesitat traducere in engleza, fiind publicate pe site-uri din domeniu. Am vazut ca ai nevoie in principiu de articole pe domeniul industrial. Desi nu am mari cunostinte in acest domeniu, internetul este vast si ofera cunostinte la orice pas. In functie de ce ai nevoie, sunt dispusa sa fac research si sa scriu articolele intr-un timp cat mai scurt. In principiu, o zi mi-ar fi de ajuns. Daca ti-am captat atentia, te invit sa ma contactezi. Seara frumoasa!
€34 EUR dalam 2 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0

Tentang klien

Bendera ROMANIA
Brasov, Romania
5.0
3
Kaedah pembayaran disahkan
Ahli sejak Sep 9, 2015

Pengesahan Klien

Terima kasih! Kami telah menghantar pautan melalui e-mel kepada anda untuk menuntut kredit percuma anda.
Sesuatu telah berlaku semasa menghantar e-mel anda. Sila cuba lagi.
Pengguna Berdaftar Jumlah Pekerjaan Disiarkan
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Memuatkan pratonton
Kebenaran diberikan untuk Geolocation.
Sesi log masuk anda telah luput dan telah dilog keluar. Sila log masuk sekali lagi.