Sedang Disiapkan

Haiwan kesayangan

Ramai yang menyukai haiwan terutamanya seperti kucing, anjing, arnab dan sebagainya. Haiwan liar itu adalah haiwan yang sukar untuk memelihara seperti haiwan yang ganas. Seseorang jugak berasa stress dengan kerja-kerja dan banyak masalah yang dihadapi tetapi bila adanya haiwan peliharaan boleh menghilangkan stress dan rasa tenang dengan haiwan kesayangan. Mengapa haiwan ada di bumi ini? Kerana tuhan menyuruh kita berbuat baik dengan haiwan tanpa mencederakan nya. Dunia ni bukanlah untuk manusia sahaja yang hidup tetapi haiwan pun ingin mencari kehidupan jugak. Fikirlah wahai manusia di atas muka bumi ini jika kita berbuat baik kepada haiwan suatu hari nanti org lain akan berbuat baik pada kita percayalah.

Kemahiran: Article Writing, Penulisan Hantu, Penulisan Kandungan, Penulisan Buku, Penulisan Iklan

Lihat lagi: ramai skin body care, saya ingin menulis artikel, ingin mewaralabakan usaha, contoh haiwan peliharaan, kepentingan menjaga kebersihan haiwan kesayangan, haiwan kesayangan saya, karangan spm tentang haiwan peliharaan, karangan kebaikan memelihara haiwan kesayangan, karangan kepentingan penjagaan haiwan peliharaan, haiwan peliharaan di rumah, sajak haiwan kesayangan, saya ingin, cara awal ingin kerja freelence, ingin bergabung dengan bisnis online, ingin ikut bisnis online, ingin jadi penterjemah freelance, ingin kerja freelance, ingin kerja sampingan, ingin kerja sampingan dirumah tanpa modal, ingin usaha freelance tahun 2015

Tentang Majikan:
( 0 ulasan ) Kuala Lumpur, Malaysia

ID Projek: #21352987

Dianugerahkan kepada:

faezahatikah

I want to gain more experience to work in freelancer. I will do the best for this project. I have the experience on doing photographic and photographer.

$15 USD dalam 7 hari
(0 Ulasan)
0.0