Looking for native Malaysian speakers for a speech recording project!

Dibatalkan Disiarkan 5 tahun lepas Dibayar semasa penghantaran
Dibatalkan Dibayar semasa penghantaran

Salam Sejahtera,

Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelanggan dalam segala senario harian, seperti perbankan, hospitaliti, dan lain-lain lagi, tanpa input ataupun input yang minima. Anda boleh baca mengenai sistem IVR dengan lebih lanjut di sini.

Demi mencapai objektif ini, kami sedang mengumpul sampel pertuturan untuk perbualan umum orang ramai melalui perbualan telefon bagi tujuan penyelidikan dan latihan mesin.

Pihak kami akan menyediakan segala yang anda perlukan untuk tugasan ini: Akses ke pengantara muka untuk perakaman panggilan, senarai topik-topik yang boleh dipilih (contoh: percutian, wayang, rakan, kewangan) dan insentif yang lumayan akan dibayar melalui Paypal ataupun Payoneer sebanyak USD 10 (≅ RM 42) untuk 4 panggilan yang dibuat (Walau bagaimanapun, sekiranya anda membuat kurang dari 4 panggilan, anda akan dibayar secara berkadar).

Anda dan penerima panggilan mestilah:

• berumur 18 tahun ke atas

• bertutur dalam Bahasa Malaysia sebagai bahasa ibunda dan tinggal di Malaysia (kedua-dua pemanggil harus mempunyai loghat Malaysia)

• belum lagi menyertai projek ini

• memiliki telefon bimbit (talian tetap tidak boleh digunakan)

Untuk mendaftar, sila klik pada pautan di bawah dan hantarkan borang secepat yang mungkin:

[login to view URL]

Kami sangat berbesar hati atas kerjasama anda bagi merealisasikan projek ini! Sebaik sahaja kami mencecah bilangan perserta yang diperlukan, projek ini akan tamat.

Sekian, Terima Kasih,

The Appen Global Team

Perkhidmatan Audio Penterjemah Bahasa Melayu

ID Projek: #18169603

Tentang projek

7 cadangan Projek jarak jauh Aktif 5 tahun lepas

7 pekerja bebas membida secara purata $56 untuk pekerjaan ini

benni25

CONTACT US FOR VOICE DEMO, AS WE HAVE OVER MILLIONS OF VOICE ARTIST We are the No1 leading company in those fields and you can query our profile to read our reviews and over millions voice-over artist in worldwide lan Lagi

$10 AUD dalam sehari
(95 Ulasan)
6.6
eTranslators

Hello Sir/Madam! Do you want Native Malay Voice Over? If so, then you should definitely consider the eTranslators services. We offer high quality Voice Over to our customers and understand the importance of precise Vo Lagi

$150 AUD dalam sehari
(3 Ulasan)
3.2
khanjzthanjzt

Greetings I have read the project description and understand the requirements. I have a team of Malayalm language. Allow us to complete it with 100% accracy and perfection. Warmest Regards

$30 AUD dalam sehari
(1 Ulasan)
0.7
divyapraveena61

I am able to converse fluently in Malay language as well as translating to English, if necessary. I can produce the required work within 2 working days.

$111 AUD dalam 2 hari
(0 Ulasan)
0.0
Jushtice

Hey I am a Native malaysian speaker, from sabah borneo, the east part of malaysia. I think I will do a great job in recording this project for you.

$30 AUD dalam 3 hari
(0 Ulasan)
0.0
AyuTaib

hi, im can talk and speak in malay..really want this job

$35 AUD dalam 5 hari
(0 Ulasan)
0.0
ikhwanjamalludin

HI saya ikhwan berasal dari Terengganu, Malaysia . saya mempunyai suara nada tonasi yang jelas dan mudah difahami, cuba sembang dengan saya. Sekian terima kasih

$25 AUD dalam 2 hari
(0 Ulasan)
0.0