Telah Dianugerahkan

Article Writing Job by WPLOVE

Buna Ioana,

Ma numesc Gaby si am nevoie de un un "article writer" pentru cateva proiecte, site-uri web. Prefer sa angajez pe cineva din Romania, in loc sa platesc indieni sau alte nationalitati pentru simplul fact ca sunt roman si vreau sa ajut alti romani.

De ce am nevoie pentru proiectul actual:

120 de articole care nu necesita nici o cautare din partea ta, nici macar creativitate. Ce trebuie sa faci e sa vizionezi filmulete pe youtube de aprox 30 de seconde fiecare si sa scrie un articol pentru fiecare de aproximativ 50 de cuvinte cu ceea ce ai vazut in filmulet. O sa-ti furnizez cuvinte care trebuiesc incluse in articole, atita tot. E relativ usor si rapid.

E prima data cand angajez pe cineva de pe freelancer, sper ca putem comunica dupa ce accepti proiectul ca sa-ti pot da mai mult detalii, daca il accepti bineinteles.

Merci,

Kemahiran: Article Writing

Lihat lagi: site uri pentru freelancer, site uri de freelancer, site uri ca freelancer, site de freelancer de ti, site da freelancer, o site freelancer, mar-loc, freelancer writer site, freelancer ti site, freelancer site ti, freelancer si, freelancer romania proiecte, freelancer romania articole, freelancer romania angajez, freelancer roman, freelancer pot, freelancer pentru web site, freelancer in sa, freelancer de youtube, freelancer actual site, freelancer 27, custom writer, ce trebuie sa faci ca freelancer, rapid web, web freelancer writer

Tentang Majikan:
( 0 ulasan ) Pincourt, Canada

ID Projek: #1529917

1 pekerja bebas membida secara purata $30 untuk pekerjaan ini

Ioana47

Hired by the Employer

$30 CAD dalam 3 hari
(66 Ulasan)
6.0