Dibatalkan

sorry. jgn accept offer ni. - open to bidding

sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer.

err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid.

saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa.

tolong ajar saya.

sari_eyza92@[url removed, login to view]

017-7918098

Kemahiran: Pemasukan Data

Lihat lagi: yahoo com freelancer, freelancer tau, err com, masuk, apa freelancer com, tolong, tau, tapi, sgt, ni, freelancer ni, sorry, mcm, freelancer offer, sorry bid, yahoo open, err, bid com apa, MNG, accept bid

Tentang Majikan:
( 0 ulasan ) Batu Pahat, Malaysia

ID Projek: #6340137