Dibatalkan

Marknadsföring och försäljning av tjänster i motivationspsykologi till företag och privatpersoner

Vem är du?

Ser gärna att du är utbildad inom digital marknadsföring, har god kommunikationsförmåga och kan vara den som sköter min marknadsföring och även aktivt söker upp kunder. Kan du dessutom bygga mig som ett varumärke, främst digitalt, är det ett stort plus. I så fall hoppas jag på ett mer långsiktigt samarbete där vi båda två kan gynnas av varandras kompetenser. Möjlighet till ett långsiktigt uppdrag och ökad vinst i samband med de resultat du uppnår.

Tjänster som ska marknadsföras och säljas:

Kurspaket i motivationspsykologi som inkluderar coachingsamtal till både privatpersoner och företag. Finns hög efterfrågan och flera målgrupper. Kurserna hålls på en central plats i gamla stan, Stockholm.

Tidsramar och mål för uppdrag:

Nu är det dags att fylla kurserna med kunder en gång i månaden f.o.m sept/okt. Det första målet är 20-30 pers. i månaden. Sedan bygger vi på utifrån din förmåga och du är fri att själv komma med förslag och rimliga målsättningar. Möjlighet att diskutera: Jag kan dubblera eller trippla antalet klienter jag tar emot per månad om du kan sälja så många platser per månad och då kommer även din betalning att dubblera eller trippla.

Fria arbetsramar:

Arbetsuppgiften kommer troligen kräva lite mer initialt av dig men sedan gå på rutin. Du har fria tyglar till största delen så fort vi är överens om en enad vision och mål. Dina redskap blir telefon, mail, Linkedin, Facebook och utkast som du får till en blogg samt korta videosnuttar med teasers Självklart finns jag här att hjälpa dig sammanställa material som du kan komma att behöva från mig exempelvis texter, innehåll till youtubekanal eller om du anser att jag ska ta nya foton, uppdatera hemsida etc.

Offert och pris:

Du får gärna skicka en kostnadsfri offert men jag är främst intresserad av att arbeta med en frilansare 1-mot-1 och du kommer få betalt när arbetet är utfört enligt överenskommelse. Är du intresserad hör av dig så pratar vi mer!

Med vänliga hälsningar,

Maria K. T Hagberg,

Motivation & Psykologi

kontakt@[login to view URL]

Kemahiran: Pemasaran, SEO, Jualan, Digital Marketing, Marketing Strategy

Lihat lagi: send mail via facebook application, linkedin facebook pages, custom home page rss linkedin facebook, send mail contacts facebook, send mail api facebook, combine linkedin facebook, extract mail addresses facebook, invite friends linkedin facebook api, mail addresses facebook, export mail addresses facebook, review linkedin facebook myspace, create hot mail account facebook, vector linkedin facebook, joomla linkedin facebook, viewing list mail addresses facebook, import mail list facebook csv, give linkedin facebook website, linkedin facebook logo, marknadsföring för företag sverige

Tentang Majikan:
( 0 ulasan ) Stockholm, Sweden

ID Projek: #20376394

2 pekerja bebas membida secara purata $528 untuk pekerjaan ini

$555 USD dalam 10 hari
(0 Ulasan)
0.0
shashanksharma5

Jag är erfaren, full stack webb- och mobilapputvecklare. Jag har över 9 års utvecklings- och implementeringserfarenhet på projekt som sträcker sig från små avdelningsansökningar genom komplexa företagslösningar. Min we Lagi

$500 USD dalam 7 hari
(0 Ulasan)
0.0