Find Jobs
Hire Freelancers

bina AR navigation indoor apps

$10-30 USD

Ditutup
Disiarkan sekitar 1 bulan yang lalu

$10-30 USD

Dibayar semasa penghantaran
saya nak bina software untuk final project saya di politeknik tetapi tidak tahu untuk siapkan lagi 50% dari project tersebut jadi saya perlukan bantuan software developer dari malaysia yang mahir dalam biadang ini untuk menolong saya . saya menggunakan unity untuk membina dengan memasukan 3d layout yang saya export dari matterport dalam bentuk .OBJ. dan saya stuck disitu .saya nak buat dia macam ni , bila buka apps tu dia akan keluar option untuk pilih bilik belajar di politeknik yang saya dah scan 3d dan automatik keluar kamera dan ada arrow pointing yang menunjuk arah ke pengguna dan juga kalau boleh ada sedikit robot kecik di setiap belik menerangkan fungsi bilik belajar/lab di aras 0 itu. saya harap encik dapat menolong saya.
ID Projek: 38005461

Tentang projek

3 cadangan
Projek jarak jauh
Aktif 28 hari yang lalu

Ingin menjana wang?

Faedah membida di Freelancer

Tetapkan bajet dan garis masa anda
Dapatkan bayaran untuk kerja anda
Tuliskan cadangan anda
Ianya percuma untuk mendaftar dan membida pekerjaan
3 pekerja bebas membida secara purata $17 USD untuk pekerjaan ini
Avatar Pengguna
As an accomplished full-stack developer, I am well-versed in the intricacies of Unity 3D and can navigate the obstacles that may arise from integrating 3D layouts into your apps effortlessly. My expertise extends beyond Unity as I possess hands-on experience with Mobile App Development and Web Development too. This makes me an ideal candidate to undertake your final project as it encompasses all three areas. To address your specific requirements, I can deftly incorporate the option for users to choose from different rooms in your educational institution and automatically activate the camera function, supplemented with AR navigation arrows. Moreover, incorporating small yet eye-catching AR robots in each of these rooms to explain their respective functions at aras 0 would bring a unique level of interactivity to your app - a feature I'm more than happy to realize. Choosing me ensures a diverse range of skillsets at your disposal, from utilizing HTML-CSS-JavaScript to crafting intuitive, attractive designs. Additionally, my knowledge of databases like MySQL and MongoDB is an added advantage for managing and maneuvering large amounts of data. Trusting me with this project will guarantee a high-quality, efficient output that encapsulates your vision perfectly! Let's transform your idea into reality together....
$20 USD dalam 7 hari
5.0 (2 ulasan)
2.8
2.8
Avatar Pengguna
SAYA AKAN BUAT YANG MANA ENCIK SURUH SAYA BUAT UNTUK PUASKAN HATI KE SEMUA AHLI FREELANCER DAN SAYA AKAN TERUS BERUSAHA UNTUK KORANG SEMUA
$20 USD dalam 7 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0

Tentang klien

Bendera MALAYSIA
Kuala Lumpur, Malaysia
0.0
0
Ahli sejak Apr 17, 2024

Pengesahan Klien

Terima kasih! Kami telah menghantar pautan melalui e-mel kepada anda untuk menuntut kredit percuma anda.
Sesuatu telah berlaku semasa menghantar e-mel anda. Sila cuba lagi.
Pengguna Berdaftar Jumlah Pekerjaan Disiarkan
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Memuatkan pratonton
Kebenaran diberikan untuk Geolocation.
Sesi log masuk anda telah luput dan telah dilog keluar. Sila log masuk sekali lagi.