Ditutup

Bygge et hus

Trenger et hus bygget av tre og gull. Ønsker meg en inngangsdør dekorert med ferske løkringer hengende ovenfor. Hagen bør være stor, men ikke så stor at jeg får hjerteinfarkt. Huset må inneholde et eget vaskerom, trenger også en liten sokk. Pipen skal være ca 3 meter, hengende ovenfor. Har også en venn av meg som trenger ei lita pipe å røyke til lørdagskveldene. Freelanceren bør ha erfaring med å bygge båter, biler og trær. Husk at jeg begynner å trekke på årene, derfor skal jeg ha stige istedenfor trapper i huset, slik at jeg kan legge på meg. Kjøkkenet bør være avlangt og gammeldags (300-400 bc-stil). På loftet skal det være stativ til å henge sekkepipene mine. Soverommet skal være under kjelleren, skal ikke ha dør ned dit da! I mellometasjen bruker jeg området til spiskammers. Utenfor vil jeg ha en stall til uroksene mine. Trenger en stall med flere etasjer, i første urokser, i andre fiskeøgler, i tredje huleløver og i fjerde ei lita haug med velociraptorer. Merk at en rekke av disse artene er utdødde, så trenger noen med erfaring til å gjenopplive de.

På skråsiden av ei lita ås med stivt gress vil jeg ha stavkiren med innlagt toalett. Merk at huset jeg bruker til vanlig ikke skal ha dette da jeg trenger å øve på å holde meg! I underetasjen av stavkirken trengs det innlagt katadral, hule og brønn.

Helt til slutt trenger jeg en installasjonsminnepenn til windows 1, men skal ikke ha pc for det hater jeg! Ute skal på terassen skal jeg forresten ha kontorplass med skrivemaskin (må ha azertzy-tastatur) Legger inn bilde av mi gamle skrivegugle, den fikk jeg av ho mor som fikk den av sin mors mors fars sønns fadervår far i himmelen gi oss i dag vårt daglige brød og tilgi oss vår skyld slik vi også tilgir vårt brød, la ditt rike bli som stua mi. For peisen er din og ikke min fram til klokka 5. Alven.

Husbygging, Trebygging, Vaskebygging, sokkbygging, piperøyking, båtbygging, freelancing, hagebygging, steinbygging, haugbygging, årbygging, stigebygging, arkeolog, kjøkkenbygging, gammelbygging, loftbygging, spisbygging, uroksegjennliving, fiskeøgling, velociraptor, sykehusansatte, logodesign, skråbygging, stivspissing, gammeltrehusbyggingspotensialiteter, toalettinegging, katedralinnleggelsesspesialitetskontrollør, hulegraving, undergrunnsbrønninnlegging, it-personell med erfaring med Antikythera-erfaring eller lignende tilbake til atlantis-perioden (før siste istid 12-13-tusen år siden hvis jeg husker riktig), skrivegugler,slektsforskere, religionsanalytikere, peisninnsamlere og alver.

Kemahiran: Destop Windows, Pengaturcaraan C, Penulisan Teknikal, Kejuruteraan Bangunan, Transkripsi

Lihat lagi: prince court drive inn hotel cebu, inn cotton, business inn bacolod, hus auktioner, director holiday inn manila, country inn indore, zekmaster hus, hus auktion, promote inn, svensk hus auktion, creative inn projects amsterdam, babymoon inn phoenix, terykon inn, chicken inn inscor, babymoon inn, pizza inn tranet design, active directory 2007 exchange add inn, design cave inn, inn design cs4 alternative, cebu city best inn

Tentang Majikan:
( 0 ulasan ) Arendal, Norway

ID Projek: #29034412