Menterjemahkan Sekarang dan Jual kepada Pelanggan Anda dalam Bahasa Mereka

72.4%1 daripada pengguna memilih membeli produk daripada laman dalam bahasa mereka sendiri

Siarkan Projek

Cari Penonton Anda

Adakah anda menjual kepada pelanggan dari luar negara?

Kemungkinan laman web anda ditulis dalam bahasa Inggeris, tetapi begitu juga pesaing anda. Malah menerjemahkan laman web anda adalah cara terbaik untuk menjangkau lebih banyak orang. 90% pembeli internet bercakap hanya 13 bahasa.

Ilustrasi bahasa yang biasa dituturkan seluruh dunia.

Temui kebarangkalian

Mulakan dengan Menterjemahkan Laman Web Anda

Ilustrasi sebuah tumbuhan sedah bercambah.

Mula Kecil-Kecilan

Menterjemahkan seluruh laman web anda adalah komitmen yang sangat besar. Mulakan dengan laman-laman utama dan bahasa yang menyumbang lebih kepada trafik dan jualan di laman anda.

Ilustrasi menunjukkan graf garisan.

Lihat Data

Gunakan Google Analytics untuk menyemak tempat asal pelanggan anda. Jika anda menerima banyak trafik dari Amerika Latin atau China, jadi penterjemahan kandungan anda ke bahasa Sepanyol atau bahasa Cina merupakan permulaan yang baik.

Ilustrasi bendera yang bermaksud helo.

Upah seorang Penutur Asli

Pastikan setiap maklumat adalah sempurna, dengan mengupah penterjemah yang sesuai bagi projek anda. Paparkan sebuah projek, atau semak lalu direktori pekerja bebas kami untuk mencari pakar-pakar terbaik di dunia. Kemudian upah, dengan hanya mengklik satu butang.

Perakuan

"Jerman adalah kunci pasaran bagi perniagaan saya. Saya menggunakan Freelancer untuk mencari penutur asli bahasa Jerman untuk menterjemah laman web saya, dan saya amat berpuas hati dengan hasilnya."

Emma McCormack

Ilustrasi menunjukkan kanta pembesar.

Meningkatkan Trafik Carian sebanyak 47%

Tahukah anda bahawa hanya terjemahan laman web anda boleh meningkatkan trafik carian oleh 47%2. Kandungan Google dan enjin carian lain berasaskan kepada perkaitan dengan pengguna dan bahasa adalah faktor ranking yang sangat besar bagi pengguna antarabangsa. 2 Neil Patel

Ilustrasi menunjukkan graf garisan.

Capai Pasaran-Pasaran Terbaru

Menurut Harvard Business Review, 72.1%1 pengguna menghabiskan sebahagian besar atau seluruh masa mereka di laman web dalam bahasa mereka sendiri. Ini bermakna dengan menyediakan tapak hanya dalam satu bahasa, anda secara automatik menolak sebahagian besar pelanggan baru. 1 Harvard Business Review

Ilustrasi seorang individu.

Cari Pekerja Bebas yang Paling Sesuai

Mencari seorang pakar penterjemah tidak pernah begini mudah - malah ia hanya mengambil beberapa minit sahaja. Jawab beberapa soalan mudah dan serta-merta pekerja bebas dari seluruh dunia akan dijemput untuk menterjemah isi anda kepada bahasa ibunda mereka.

Jual Produk Anda

Menjadikan corong produk dan jualan anda kepada pelanggan anda. Terjemahan perkataan demi perkataan tidak akan memotongnya apabila anda cuba membuat sambungan emosi. Upah penutur asli untuk meletakkan sentuhan tempatan pada salinan platform anda.

Siarkan Projek Upah Penterjemah yang terbaik
Animasi sebuah laman web diterjemahkan kepada bahasa lain.

Elakkan Dari Tersesat dalam Terjemahan

Apabila anda berhubung dengan pelanggan di media sosial atau melalui emel, pastikan perbualan anda itu jelas - tiada kesalahan Google Translate yang memalukan!

Siarkan Projek Semak lalu kerja Terjemahan terbuka
Animasi berkata helo dalam bahasa berbeza.

Pameran Projek

Semak lalu Beberapa Projek Penterjemahan Paling Popular

Terjemahkan artikel blog saya Saya mempunyai sebuah artikel blog yang saya telah menulis dalam bahasa Inggeris yang saya ingin ia diterjemahkan kepada bahasa Cina.
Penutur Asli Bahasa Perancis diperlukan Saya sedang mencari penutur asli bahasa Perancis asli yang boleh membantu saya bercakap dengan pelanggan melalui telefon.
Terjemahkan laman web saya Saya perlukan 3 penterjemah tempatan untuk menulis semula laman web saya daripada Bahasa Inggeris ke Bahasa Spanish dan Bahasa Jerman.
Tulis 500 perkataan dalam Bahasa Itali Sila tulis sebuah artikel blog dengan 500 patah perkataan dalam Bahasa Itali dengan disertakan kajian kata kunci tempatan.