Pasaran pekerjaan bebas dan penyumberan umum terbesar dunia.

imej menunjukkan bagaimana ekonomi freelancer berfungsi

Gambaran Keseluruhan Syarikat

Freelancer.com adalah pekerjaan bebas dan pasaran khidmat luar terbesar di dunia dengan jumlah pengguna dan projek. Kami menyambung lebih 27,333,077 majikan dan pekerja bebas di peringkat global dari lebih 247 negara, bahagian dan wilayah. Melalui pasaran kami, majikan boleh mengupah pekerja bebas untuk bekerja dalam bidang-bidang seperti pembangunan perisian, penulisan, kemasukan data dan reka bentuk sehingga ke kejuruteraan, sains, jualan dan pemasaran, perakaunan dan perkhidmatan undang-undang.

Freelancer Limited berdagang di Bursa Sekuriti Australia di bawah ticker ASX:FLN

Ekonomi Atas Talian Kami

Video di bawah menunjukkan ekonomi atas talian Freelancer. Garisan-garisan berwarna merah jambu menunjukkan di mana projek-projek dipaparkan oleh para majikan, dan garisan-garisan berwarna biru menunjukkan di mana projek-projek sedang dilaksanakan oleh para pekerja bebas. Garisan-garisan tebal menunjukkan kerja yang mempunyai jumlah dolar yang lebih tinggi. Titik-titik berwarna putih menunjukkan lokasi pengguna-pengguna Freelancer.

imej menunjukkan peta menerangkan ekonomi atas talian freelancer
Tempat Asal

Freelancer.com memiliki beberapa pasaran penyumberan luar seperti GetAFreelancer.com dan EUFreelance.com (diasaskan oleh Magnus Tibell pada 2004 di Sweden), LimeExchange (bekas perniagaan Lime Labs LLC, USA), Scriptlance.com (diasaskan oleh Rene Trescases pada 2001 di Kanada dan merupakan antara perintis terawal dalam pekerjaan bebas), Freelancer.de Booking Center (Jerman), Freelancer.co.uk (United Kingdom), Webmaster-talk.com (USA), sebuah forum untuk pentadbir web, Rent-A-Coder dan vWorker (diasaskan oleh Ian Ippolito di USA dan merupakan antara pengasas kepada ruang pasaran pekerjaan bebas).

VWorker Logo
Freelancer Limited

Pejabat Berdaftar
Level 20, World Square
680 George Street
Sydney, New South Wales
Australia 2000
ACN 141 959 042
support@freelancer.com