Pasaran pekerjaan bebas dan sumber awam terbesar dunia.

imej menunjukkan bagaimana ekonomi freelancer berfungsi

Gambaran Keseluruhan Syarikat

Freelancer.com adalah pasaran pekerjaan bebas dan sumber awam terbesar di dunia dengan jumlah pengguna dan projek. Kami menghubungkan lebih 66,851,452 majikan dan pekerja bebas di peringkat global dari lebih 247 negara, kawasan dan wilayah. Melalui pasaran kami, majikan boleh mengupah pekerja bebas untuk bekerja dalam bidang seperti pembangunan perisian, penulisan, kemasukan data dan reka bentuk sehinggalah ke kejuruteraan, sains, jualan dan pemasaran, perakaunan serta perkhidmatan undang-undang.

Freelancer Limited didagangkan di Australian Securities Exchange di bawah ticker ASX:FLN

Ekonomi Dalam Talian Kami

Video di bawah menunjukkan ekonomi dalam talian Freelancer. Garisan berwarna merah jambu menunjukkan di mana projek disiarkan oleh majikan, dan garisan berwarna biru menunjukkan di mana projek sedang dilaksanakan oleh pekerja bebas. Garisan yang lebih tebal menunjukkan jumlah kerja yang bernilai dolar lebih tinggi. Titik berwarna putih menunjukkan lokasi pengguna Freelancer.

imej peta yang menerangkan ekonomi dalam talian freelancer
Pertanyaan Akhbar:

Untuk sebarang pertanyaan akhbar, sila e-mel kami di press@freelancer.com

Provenans

Freelancer.com telah memperoleh beberapa pasaran khidmat luaran termasuk GetAFreelancer.com dan EUFreelance.com (diasaskan oleh Magnus Tibell pada 2004, Sweden), LimeExchange (bekas perniagaan Lime Labs LLC, Amerika Syarikat), Scriptlance.com (diasaskan oleh Rene Trescases pada tahun 2001, Kanada, salah satu perintis awal dalam bidang pekerjaan bebas), Pusat Tempahan Freelancer.de (Jerman), Freelancer.co.uk (United Kingdom), Webmaster-talk.com (AS), forum untuk webmasters, Rent-A-Coder dan vWorker (diasaskan oleh Ian Ippolito, Amerika Syarikat, seorang lagi inovator awal dalam ruang pasaran bebas).

VWorker Logo
Freelancer Limited

Pejabat Berdaftar
Level 37
Grosvenor Place
225 George Street
Sydney, NSW 2000
Australia
ACN 141 959 042
support@freelancer.com