Menonjol dari orang ramai dan menjadi Pekerja Bebas Pilihan

Sertai Program Pekerja Bebas Pilihan hari ini untuk mendapatkan akses kepada projek eksklusif dan jadikan profil anda menonjol sebagai salah seorang yang terbaik.

Sertai Secara Percuma
Ikon Jemputan Eksklusif

Jemputan Eksklusif

Pekerja bebas Pilihan mendapat jemputan peribadi setiap hari dari pasukan Perekrut untuk membida projek mereka.

Ikon Nilai Tinggi

Projek nilai tinggi

Dapatkan akses ke projek dengan bajet terbesar di laman web ini! Rata-rata, Pekerja bebas Pilihan memenangi 50% daripada semua projek yang telah siap melebihi $2000.

Ikon Caj Pendahuluan

Ucapkan selamat tinggal kepada caj pendahuluan

Pekerja bebas Pilihan menikmati keutamaan pelan pembayaran yuran, hanya membayar yuran komisen pada projek Perekrut sebaik sahaja pencapaian dilepaskan.

Bawa kerjaya anda ke peringkat seterusnya

Program Pekerja Bebas Pilihan memberikan Pekerja bebas bantuan yang mereka perlukan untuk mendapatkan kerjaya pekerjaan bebas sepenuh masa yang lebih memberikan kepuasan. Baca lebih lanjut mengenai sebahagian mereka kisah menakjubkan.

Komunikasi lebih baik di antara pengurus dan pekerja bebas

Kembangkan pendapatan anda dalam 6 bulan pertama

Pekerja bebas pilihan memperoleh purata $1000 tambahan dalam tempoh 6 bulan pertama mereka dalam program ini, dan mempunyai akses eksklusif untuk membida lebih dari 100 projek setiap hari.

Kemas kini pada projek anda terus ke peti masuk

Projek berkualiti, eksklusif untuk Pekerja Bebas Pilihan

Dari membangunkan aplikasi untuk permulaan bagi merekabentuk identiti baru untuk perniagaan, Projek perekrut adalah beberapa projek terbaik di laman web ini daripada majikan terbaik kami.

Projek Lebih Baik

Mudah untuk memohon

Memohon Program ini benar-benar percuma dan hanya mengambil beberapa minit masa anda. Semak untuk mengetahui sama ada anda layak hari ini!

1. Periksa skor anda

Periksa dengan segera jika profil anda memenuhi keperluan untuk menyertai program.

2. Beritahu kami tentang anda

Kami ingin tahu lebih banyak mengenai pekerja bebas kami. Beritahu kami tentang kerja anda, pelanggan anda dan jangkaan anda untuk masa depan.

3. Ambil induksi

Ketahui lanjut mengenai Program, termasuk petua amalan terbaik dan apa yang kami harapkan anda sebagai salah seorang pekerja bebas terbaik.

4. Bersedia untuk bermula

Semua selesai? Sedia? Pergi! Jangan lupa untuk berkongsi pengalaman anda dengan kami blog kami!