Pusat Pelabur

Maklumat Pemegang Saham

Freelancer Limited

Freelancer adalah pasaran pekerjaan bebas dan sumber awam terbesar di dunia berdasarkan jumlah pengguna dan projek. Freelancer ditubuhkan pada tahun 2009 dan disenaraikan di Bursa Sekuriti Australia (ASX: FLN) dan Pasaran Terbaik OTCQX di Amerika Syarikat (OTCQX: FLNCF).

Harga Saham

Harga saham semasa kami boleh didapati di sini:

Pengumuman Syarikat

Untuk senarai penuh pengumuman syarikat baru-baru ini sila lawati:

Melabur dari Amerika Syarikat

Broker berikut memperdagangkan saham OTC. Simbol ticker untuk Freelancer adalah FLNCF.

Pelaburan dari Australia

Simbol ticker untuk Freelancer adalah FLNCF.

Senarai penuh broker saham Australia dan maklumat lain mengenai membeli atau menjual saham di ASX boleh didapati di sini:

https://www2.asx.com.au/investors/start-investing/find-a-broker-adviser/full-service-and-online-brokers

Melabur Dari Negara Lain

Broker berikut memperdagangkan saham OTC. Simbol ticker untuk Freelancer adalah FLNCF.

United Kingdom
Canada
India
Philippines
Bangladesh
Pakistan
Indonesia
Brazil
Egypt
Mexico
Russia
Vietnam
Germany
Spain
Italy
France
Malaysia
Saudi Arabia
Uruskan Saham Anda

Log masuk ke laman rekod saham Bilik Lembaga untuk melihat maklumat mengenai saham Freelancer anda. Bilik Lembaga boleh dihubungi melalui e-mel enquiries@boardroomlimited.com.au. Mereka boleh dihubungi melalui telefon di 1300 737 760 (di Australia) atau +61 2 9290 9600 untuk Pejabat Australia.

Soalan Lazim Pemegang Saham

Bagaimana saya boleh melabur?

Anda boleh membeli saham Freelancer melalui broker yang mengendalikan saham di Bursa Sekuriti Australia (ASX). Ticker bagi Freelancer ialah ASX:FLN. Anda digalakkan mendapatkan nasihat daripada profesional perkhidmatan kewangan sebelum melabur.

Bagaimanakah caranya untuk mencari broker saham?

Senarai penuh broker saham Australia dan informasi lain mengenai jual beli saham boleh didapati di laman web ASX. Saham Freelancer secara umumnya hanya boleh dibeli melalui broker yang berdaftar dengan ASX, jadi jika anda bukan penduduk Australia, anda perlu mencari cara lain untuk membelinya. Interactive Brokers merupakan broker atas talian yang menerima pendaftaran daripada penduduk beberapa negara di seluruh dunia dan mengendalikan saham yang dijual beli di ASX. Walau bagaimanapun, anda juga boleh menghubungi broker tempatan anda untuk mengetahui sekiranya mereka mempunyai hubungan dengan mana-mana broker yang berdaftar dengan ASX.

Adakah pengguna Freelancer.com yang juga pemegang saham Freelancer menerima faedah tambahan?

Ya. Freelancer telah membuat Program Pemegang Saham Yayasan Freelancer khas yang memberi ganjaran kepada pengguna yang memiliki jumlah saham minimum dengan faedah dan keistimewaan istimewa. Untuk maklumat lanjut, sila lawati halaman Program Pemegang Saham Yayasan kami.

Di manakah saya boleh dapatkan pengumuman syarikat?

Pengumuman syarikat terkini dan terdahulu boleh didapati di laman web ASX dan juga di bahagian Pengumuman Syarikat di laman web Freelancer.

Bilakah Freelancer akan membuat pengumuman syarikat yang mungkin menjejaskan saham saya?

Freelancer akan berusaha untuk mengingatkan pemegang saham mengenai jangkaan tarikh pelepasan untuk pengumuman penting di bahagian Maklumat Pemegang Saham di laman webnya.

Di mana saya boleh dapatkan maklumat berkenaan harga saham terdahulu?

Harga semasa dan terdahulu saham boleh didapati di laman web ASX. Bagi memahami maklumat harga saham, para pelabur dan pihak yang berminat digalakkan untuk mendapatkan nasihat profesional.

Bagaimanakah caranya untuk menyemak pegangan FLN saya?

Anda boleh melihat maklumat terkini mengenai pegangan saham Freelancer anda melalui laman rekod saham Bilik Lembaga.

Bagaimana untuk saya mengemas kini maklumat pemegang saham?

Log masuk ke laman rekod saham Bilik Lembaga untuk melihat maklumat mengenai saham Freelancer anda dan untuk mengemas kini butiran anda

Bagaimana cara mendapatkan maklumat perhubungan untuk rekod saham Freelancer?

Sebarang pertanyaan berkenaan butiran pegangan saham anda perlu dilangsungkan kepada Bilik Lembaga. Bilik Lembaga boleh dihubungi melalui e-mel kepada enquiries@boardroomlimited.com.au. Mereka boleh dihubungi melalui telefon di talian 1300 737 760 (dalam Australia) atau +61 2 9290 9600 untuk pejabat Australia.

Laporan & Pembentangan

Program Pemegang Saham Yayasan Freelancer

Program Pemegang Saham Yayasan Freelancer menawarkan pemegang saham Freelancer Limited (ASX:FLN) beberapa kelebihan termasuk pengurangan yuran dalam beberapa perkhidmatan Freelancer.

Yayasan Freelancer

Manfaat Sekilas

Rebet Yuran di Freelancer.com

Rebat sebanyak 5% daripada komisen projek dan peraduan akan dikreditkan ke akaun Freelancer.com anda, dikira bulanan, untuk setiap bulan kalendar penuh sepanjang anda layak dalam program ini.

Diskaun Yuran Penyenaraian WSO di WarriorForum

Rebat 50% atau diskaun ke atas yuran penyenaraian untuk Tawaran Istimewa Warrior anda (WSOs) untuk setiap bulan kalendar penuh sepanjang anda kekal layak dalam program ini.

Sokongan Pelanggan Keutamaan

Anda mendapat sokongan pelanggan keutamaan dari pasukan sokongan 24x7x365 kami yang berbilang bahasa.

Lencana Pemegang Saham Yayasan Freelancer

Lencana yang unik akan dipaparkan pada profil Freelancer.com dan WarriorForum anda, menunjukkan bahawa anda merupakan pemegang saham syarikat.

Akses Manfaat Anda

Faedah ini tersedia untuk individu dengan minimum 500 saham Freelancer Limited biasa dibayar sepenuhnya. Hanya klik butang di bawah dan isi borang permohonan untuk mula mengakses faedah anda.

Terma dan Syarat

Untuk layak bagi Program Pemengang Saham Yayasan Freelancer, anda mestilah memenuhi keperluan berikut:

 • Pemegang saham mestilah pengguna berdaftar yang sah sama ada Freelancer.com atau laman web Warrior Forum (Pengguna Freelancer). Akaun yang digantung tidak akan layak. Pengguna Freelancer yang melanggar Terma Penggunaan mana-mana laman web (seperti yang dinyatakan dalam Perjanjian Pengguna) mungkin menyebabkan keahlian Program mereka digantung atau dibatalkan, mengikut budi bicara Freelancer Limited.
 • Pemegang saham mestilah seorang yang biasa dan:
  • memiliki 500 saham Freelancer Limited biasa dibayar penuh; atau
  • dicalonkan oleh sebuah syarikat, amanah atau badan yang diperbadankan yang memiliki 500 saham Freelancer Limited yang telah dibayar sepenuhnya. Sebuah syarikat, amanah atau badan yang diperbadankan boleh mencalonkan seorang yang benar untuk menerima manfaat penuh pakej menggunakan Borang Nasihat Pelantikan Calon (pdf), salinan imbasan yang mesti dilampirkan kepada borang permohonan dalam talian. Borang pelantikan berasingan mestilah dilengkapkan dimana lebih daripada satu entiti didaftarkan dalam pegangan bersama.
   • Pemegang saham mestilah memegang 500 saham Freelancer Limited yang biasa dibayar penuh selama sebulan untuk layak menerima manfaat pemegang saham dalam bulan tersebut. Rebat yuran tidak akan dibayar untuk mana-mana bulan dan diskaun bayaran tidak akan tersedia jika pegangan pemegang saham jatuh di bawah 500 saham Freelancer Limited biasa yang dibayar penuh.
   • Rebat dibayar pada komisen projek dan peraduan (bukan naik taraf), dan hanya untuk yuran yang dibayar. Yuran belum dibayar tidak akan menerima rebat.
   • Freelancer Limited boleh mengubah faedah, terma dan syarat Program Pemegang Saham Yayasan Freelancer pada bila-bila masa, termasuk dengan mengemas kini halaman ini.