Syarikat Freelancer membolehkan syarikat-syarikat untuk mendapatkan lebih banyak kerja disiapkan dengan murah

Akses tenaga kerja global lebih daripada 31.6 juta pekerja bebas untuk menjadikan idea organisasi anda menjadi kenyataan pada skala, lebih cepat dan untuk sebahagian kecil daripada harga.

Ikon Item Komputer
Ikon Tenaga Kerja Global

Tenaga Kerja Global

Freelancer.com yang memenangi anugerah Webby Ten-time (ASX: FLN) adalah platform percuma dan crowdsourcing terbesar di dunia dengan lebih dari 31.6 juta pengguna dari lebih 247 negara, wilayah dan jajahan, dalam 34 bahasa dan 39 mata wang. Tiada pasaran bebas lain seglobal seperti Freelancer.com.

Ikon Mudah Tunai Yang Tidak Sepadan

Mudah Tunai Tidak Sepadan

Lebih daripada 80% pekerjaan dalam talian mendapat bida dalam 60 saat. Pekerjaan di lokasi tertentu mendapat bida secara purata dalam 25 minit-dan memperbaiki bulan demi bulan. Tiada pasaran pekerjaan bebas lain semudah seperti Freelancer.com.

Tiada Ikon Yuran

Tiada Yuran

Freelancer Enterprise tidak mempunyai yuran akses, langganan, yuran bulanan atau yuran tahunan. Tiada yuran untuk menyiarkan sesuatu projek atau menyediakan akaun pengguna. Komisen majikan dan yuran peningkatan juga dikecualikan untuk jumlah pelanggan.

Awan Freelancer Peribadi anda adalah global dan tempatan

Sama ada anda memerlukan pasukan jurutera perisian maya atau jurujual mahir di kawasan tempatan anda, pilih daripada pekerja bebas dengan lebih daripada 1,000 set kemahiran yang berbeza yang telah diperiksa sebelumnya dan diluluskan mengikut kriteria kejayaan yang anda tentukan.

Ikon Mudah Tunai Yang Tidak Sepadan

Kualiti, dihantar tepat pada masa dan di bawah bajet

Pengurus kejayaan projek kami memastikan anda mencari pekerja bebas terbaik untuk kerja berkualiti tinggi yang disampaikan tepat pada masanya. Mereka memastikan aliran kerja standard dan lancar yang tinggi dari onboarding hingga selesai projek.

Imej Kualiti Dihantar Tepat Pada Masa
Talent Meets Compliance As A Service Image

Bakat memenuhi pematuhan sebagai perkhidmatan

Sama ada anda mahu mengupah secara langsung, menyiarkan projek atau menjalankan peraduan, perkhidmatan pematuhan kami dipasangkan dengan sumber bakat, algoritma yang sepadan dan perkhidmatan yang diurus akan melindungi anda daripada risiko klasifikasi pekerja dan mendapatkan bakat yang sempurna pantas.

KAJIAN KES

NASA menggunakan Freelancer Enterprise untuk memanfaatkan potensi inovasi manusia.

Lebih 230 reka bentuk telah dihantar oleh pekerja bebas dalam peraduan untuk antara muka aplikasi jam tangan pintar bagiangkasawan untuk digunakan di Stesen Angkasa Antarabangsa.

Pengurus kejayaan projek kemudian membantu NASA untuk mengupah pengaturcara terbaik untuk menyampaikan aplikasinya yang lengkap.

NASA Logo
Imej Jam Tangan Pintar NASA

Temui manfaat Enterprise Freelancer

Ikon Perisai

Meningkatkan Amanah

Penyelesaian kepatuhan dan klasifikasi pekerja kami, bersama dengan perkhidmatan pemeriksaan tempat oleh peguam AS akan membina keselesaan anda dengan bekerjasama dengan tenaga kerja awan global. Kerapian kami mengetahui pengesahan pelanggan dan identiti anda akan membolehkan anda bekerjasama dengan yakin.

Ikon Automasi

Aliran Kerja Automasi

API yang diketengahkan kami dapat membantu anda mengendalikan automasi tenaga kerja pantas dan membebaskan masa kakitangan anda untuk menumpukan pada perkara yang penting. Mengintegrasikan terus ke dalam perisian, sistem intranet atau backend anda dan membuat panggilan API ke awan kerja maya kami untuk tugas pekerja bebas.

Ikon Sokongan Pelanggan

Menguruskan Perkhidmatan

Kami mempunyai pasukan pelbagai Pengurus Kejayaan Projek di pelbagai zon masa dan geografi yang bersedia membantu anda mencari pekerja bebas yang sempurna, mengendalikan peraduan anda atau membantu dalam projek menguruskan penglibatan anda.

Ikon Jam

Jumlah Ketelusan

Kami faham anda mahu kualiti dan hasil yang anda bayar. Aplikasi pengesan masa kami mengukur pengeluaran, mengautomasikan tangkapan skrin dan meluluskan kelulusan untuk penghantaran supaya anda dapat memberikan maklum balas secara masa sebenar.

Ikon Pertumbuhan

Meningkatkan Wawasan

Ukur kejayaan anda dan kesan data yang penting kepada anda. Dapatkan laporan masa nyata pada metrik termasuk penggunaan dan gunakan pada papan pemuka tersuai anda.

Ikon Aplikasi

Penyelarasan Penerimaan Dalaman

Kami akan menyediakan bengkel, tutorial video dan keutamaan sokongan 24/7 untuk membantu anda mencapai landasan yang berjalan. Penginjil teknikal dan latihan bersedia untuk berada di lokasi dan menyediakan kakitangan anda untuk masa depan kerja.

Lebih daripada 70% syarikat Fortune 500 menggunakan Freelancer.com untuk menyiapkan kerja

Ikon MetLife Ikon NBC Ikon Panasonic Ikon Boeing Ikon Avery Dennison Ikon Intel Ikon Forbes Ikon SAP Ikon ESPN Ikon Cisco Ikon Walmart Ikon PricewaterhouseCoopers Ikon Microsoft Ikon Apple Ikon Lenovo Ikon USB Ikon General Electric Ikon eHarmony

Sedia untuk Bermula?

Berhubung dengan Pasukan Perusahaan kami hari ini