undefinedundefined
Log Masuk
Daftar
Minta Demo

Freelancer Enterprise

Membolehkan organisasi besar mempercepat pertumbuhan mereka dengan lebih sedikit. Akses tenaga kerja global lebih daripada 42 juta pekerja bebas untuk mendorong inovasi organisasi anda pada skala, lebih pantas, dan untuk sebahagian kecil daripada harga. Membolehkan organisasi besar mempercepat pertumbuhan mereka dengan lebih sedikit.

Minta Demo
undefined

Tenaga Kerja Global

Freelancer.com pemenang anugerah Webby sepuluh kali (ASX: FLN) adalah platform pekerjaan bebas dan penyumberluaran terbesar di dunia dengan lebih daripada 42 juta pengguna dari lebih 247 negara, kawasan dan wilayah, dalam 34 bahasa dan 39 mata wang. Tiada pasaran bebas lain global sebagai Freelancer.com.
undefined

Berkemahiran Tinggi, Atas Permintaan

Lebih 80% pekerjaan dalam talian mendapat bda dalam 60 saat. Pekerjaan di a lokasi tertentu mendapat tawaran secara purata dalam masa 25 minit - bertambah baik bulan demi bulan. Tidak ada pasaran bebas lain yang cocok seperti Freelancer.com.
undefined

Tiada Yuran

Freelancer Enterprise tidak mempunyai bayaran akses, langganan wajib, yuran bulanan atau yuran tahunan. Tidak ada bayaran untuk menyiarkan projek atau menetapkan akaun pengguna. Bayaran komisen dan naik taraf majikan adalah juga diketepikan untuk pelanggan yang ramai.
Gambar kecil organisasi tanpa had

Organisasi Tanpa Had

Tonton VP Perusahaan Sarah Tang membincangkan Masa Depan Kerja untuk Perusahaan.
Imej kecil kertas putih Nasa

Kertas Putih NASA | Harvard

Hasil mengejutkan dari orang ramai yang menggunakan pembelian mikro Cabaran - menggunakan peraduan di komuniti bebas untuk mendapatkan sumber penyelesaian berinovatif dan menjimatkan kos.
FREELANCER EKSKLUSIF

Covid-19 & Kecekapan Tenaga Kerja

Covid-19 mewujudkan permintaan yang berubah dalam organisasi anda. Gunakan bakat dalaman anda dengan pantas kepada bidang perniagaan anda yang paling segera dan kritikal untuk berkembang dengan lebih pantas. Padanan kami yang didorong oleh AI algoritma dan perisian pengurusan sumber dapat membolehkan anda meningkatkan penggunaan kakitangan dengan pantas. Tingkatkan kecekapan tenaga kerja anda melalui krisis ini dan jaga bakat terbaik dalam senarai gaji. Syarikat pintar melihat peluang di kemerosotan ini. Freelancer Enterprise dapat memberi kekuatan kepada anda untuk tangkas dan bertindak balas terhadap perubahan.
undefined
FREELANCER EKSKLUSIF

Apa sahaja kemahiran yang anda perlukan, kami dapat mengumpulkan 1% teratas dalam Awan Freelancer Peribadi anda sendiri.

Sama ada anda memerlukan pasukan perunding pengurusan, pembelajaran mesin pakar atau jurutera perkhidmatan lapangan di kawasan tempatan anda, pilih pekerja bebas dengan lebih dari 1,600 set kemahiran berbeza yang telah pra-pemeriksaan dan diluluskan mengikut kriteria kejayaan yang ditentukan oleh anda.
Hubungi Kami
FREELANCER EKSKLUSIF

Berkualiti, dihantar tepat pada masa dan di bawah bajet

Pengurus Projek Enterprise kami memastikan anda mendapat yang pekerja bebas terbaik untuk kerja berkualiti tinggi yang dihantar tepat pada waktunya. Mereka memastikan aliran kerja standard yang tinggi dan lancar dari masuk hingga penyelesaian projek.
undefined
undefined
FREELANCER EKSKLUSIF

Bakat memenuhi kepatuhan sebagai perkhidmatan

Sama ada anda mahu mengambil pekerja secara langsung, menyiarkan projek atau menjalankan peraduan, perkhidmatan pematuhan kami dipasangkan dengan sumber bakat, algoritma yang sepadan dan perkhidmatan terurus akan melindungi anda daripada risiko pengelasan pekerja dan mencarikan anda bakat yang sempurna dengan pantas.
KAJIAN KES

NASA menggunakan Freelancer Enterprise untuk mengumpulkan potensi inovasi manusia.

Lebih dari 230 reka bentuk dihantar oleh pekerja bebas dalam sebuah peraduan untuk antara muka aplikasi jam tangan pintar untuk digunakan angkasawan di Stesen Angkasa Antarabangsa.
Pengurus kejayaan projek kemudian membantu NASA untuk mengupah pengaturcara yang terbaik untuk menyampaikan aplikasi yang disiapkan.
KAJIAN KES

NASA menggunakan Freelancer Enterprise untuk mengumpulkan potensi inovasi manusia.

Lebih dari 230 reka bentuk dihantar oleh pekerja bebas dalam sebuah peraduan untuk antara muka aplikasi jam tangan pintar untuk digunakan angkasawan di Stesen Angkasa Antarabangsa.
Pengurus kejayaan projek kemudian membantu NASA untuk mengupah pengaturcara yang terbaik untuk menyampaikan aplikasi yang disiapkan.
undefined

Ketahui kelebihan Freelancer Enterprise

undefined

Tingkatkan Kepercayaan

Penyelesaian kepatuhan dan pengelasan pekerja kami, bersama dengan perkhidmatan pemeriksaan tempat oleh peguam AS akan membina keselesaan anda dalam bekerjasama dengan tenaga kerja awan global. Ketegasan kami kenali-pelanggan-anda dan pengesahan identiti akan membolehkan anda bekerjasama dengan yakin.
undefined

Automasi Aliran Kerja

API lengkap kami dapat membantu anda mengautomasi tenaga kerja dengan pantas dan meluangkan masa kakitangan anda untuk memberi tumpuan kepada perkara yang penting. Integrasikan terus ke dalam sistem perisian, intranet atau backend anda dan buat panggilan API ke dalam awan kerja maya kami untuk menugaskan pekerja bebas.
undefined

Perkhidmatan Terurus

Kami mempunyai pasukan Pengurus Projek Enterprise yang terdiri daripada pelbagai bahasa pelbagai zon waktu dan geografi yang sedia membantu anda mencari pekerja bebas yang sempurna, pilih peraduan anda atau bantu menguruskan projek penglibatan anda.
undefined

Ketelusan Keseluruhan

Kami faham bahawa anda mahukan kualiti dan hasil yang anda bayar. Aplikasi penjejakan masa kami mengukur output, mengautomasikan tangkapan skrin dan meluluskan kelulusan untuk dihantar sehingga anda dapat memberikan maklum balas dalam masa sebenar.
undefined

Meningkatkan Rumusan

Ukur kejayaan anda dan jejak data yang penting bagi anda. Dapatkan pelaporan masa sebenar mengenai metrik termasuk penggunaan dan perbelanjaan pada papan pemuka tersuai anda.
undefined

Selaraskan Penerapan Dalaman

Kami akan menyediakan bengkel, tutorial video dan sokongan keutamaan 24/7 untuk menolong anda memulakan. Teknikal dan latihan penginjil bersedia berada di lokasi dan menyediakan kakitangan anda untuk masa depan pekerjaan.

Lebih 80% syarikat Fortune 500 menggunakan Freelancer.com untuk mempercepat masa mereka untuk memasarkan

undefinedundefined

Bersedia untuk bermula?

Hubungi Pasukan Enterprise kami hari ini
Hubungi Kami
Logo Freelancer
Malaysia / Bahasa Malaysia
Bantuan & Sokongan
Pekerja bebas
Kategori
Projek
Peraduan
Pekerja bebas
Enterprise
Program Pekerja Bebas Pilihan
Pengurusan Projek
Pekerjaan Tempatan
Foto Di Mana Sahaja
Pameran
API untuk Pemaju
Disahkan
Tentang
Tentang kami
Bagaimana ia Berfungsi
Keselamatan
Pelabur
Peta laman
Petikan
Berita
Terma
Dasar Privasi
Terma dan Syarat
Dasar Hak Cipta
Tatakelakuan
Yuran dan Caj
Aplikasi
Logo Apple App Store
Logo Mainan Google
Salin ke clipboard gagal, sila segar semula halaman ini untuk menyesuaikan kebenaran anda.
Disalin ke papan keratan.
Pengguna Berdaftar Jumlah Pekerjaan Disiarkan
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection