Find Jobs
Hire Freelancers

Tingkatkan potensi anda.

verified.svg Disahkan oleh Freelancer.
Tingkatkan profil anda ke peringkat seterusnya dengan menjadi Disahkan oleh Freelancer. Tingkatkan profil anda ke peringkat seterusnya dengan menjadi Disahkan oleh Freelancer. Lencana biru memberitahu orang ramai bahawa akaun anda adalah benar dan anda telah melalui proses mengesahkan identiti termasuk temuduga video. Disahkan hari ini untuk Disahkan oleh Freelancer mendapat akses serta-merta untuk:
- Projek bernilai $2,500.00 USD+
- Projek ikut jam melebihi $50 USD
- Memenangi lebih banyak pekerjaan, lebih mudah
Buka mata

Menonjol dari orang ramai

Luangkan sedikit masa untuk memburu, lebih banyak masa untuk menang. Pekerja bebas Disahkan diberi hadiah dengan lencana yang berbeza dan sangat dikenali yang memastikan bahawa pelanggan memperhatikannya terlebih dahulu, meningkatkan peluang mereka dianugerahkan. Biarkan pelanggan datang kepada anda daripada membuang-buang bida.
Bangunan pejabat Enterprise

Tingkatkan Keyakinan

Disahkan oleh Freelancer bermakna anda telah melalui proses temu duga video dengan kakitangan Freelancer. Ini akan membantu pelanggan mengenali anda sebagai ahli Freelancer yang disahkan.
Wang kertas

Bida pada projek bernilai $2,500.00 USD+

Disahkan oleh Freelancer membenarkan akses eksklusif kepada projek yang lebih panjang, lebih menarik dan pembayaran yang lebih baik. Hanya Disahkan oleh Freelancer boleh membida pada projek bernilai $2,500.00 USD atau lebih.
Kad profil pekerja bebas dengan lencana yang disahkan dan ulasan yang ditampilkan
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Tunjukkan kepada klien siapa di sebalik profil!

Bida video ialah ciri eksklusif Disahkan oleh Freelancer yang membolehkan anda menonjol daripada orang ramai, memenangi lebih banyak projek dan menjana lebih banyak wang!!
Rakam video 30 saat di mana anda boleh menunjukkan kepada klien mengapa anda orang yang tepat untuk pekerjaan tersebut. Bida anda juga akan lebih menyerlah dan meningkatkan keterlihatannya. Bida video adalah 25% lebih berpeluang untuk dihubungi dan dianugerahkan!

Bermula adalah mudah

Senarai semak di telefon

Apa yang diperlukan?

Untuk memohon, anda mestilah mempunyai profil terkini dan menjadi:
• E-mel disahkan
• Telefon disahkan
• Pembayaran disahkan
• KYC disahkan
Jam

Berapa lamakah masa yang diambil?

Selepas memohon, ejen kami akan mula menyemak permohonan anda. Proses ini biasanya selesai dalam masa 1 hingga 2 hari perniagaan.
Laluan dari titik A ke titik B

Apakah prosesnya?

Selepas permohonan anda disemak, salah seorang ejen kami akan menghubungi anda untuk menjadualkan temu duga video. Jika temu duga anda berjaya maka lencana Disahkan biru baharu anda akan diaktifkan.
Yuran permohonan $99 USD tidak boleh dikembalikan, walaupun anda akhirnya anda tidak memenuhi syarat untuk menjadi Pekerja Bebas Disahkan. Status Disahkan tertakluk kepada pembaharuan selepas tamat tempoh KYC. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk Soalan Lazim.

Menang lebih banyak pekerjaan, dengan lebih mudah

Klien ingin bekerja dengan pekerja bebas yang boleh dipercayai yang serius tentang kerjaya mereka. Disahkan oleh Freelancer memberitahu klien bahawa anda telah mengambil langkah tambahan untuk memberitahu mereka bahawa anda serius untuk bekerja.
Pengguna Berdaftar Jumlah Pekerjaan Disiarkan
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Memuatkan pratonton
Kebenaran diberikan untuk Geolocation.
Sesi log masuk anda telah luput dan telah dilog keluar. Sila log masuk sekali lagi.