Logo Freelancer
Bagaimana Ia Berfungsi
Layari Pekerjaan
Log Masuk
Daftar
Siarkan Projek

Tingkatkan potensi anda.

Dapatkan Disahkan oleh Freelancer.
Tingkatkan profil anda ke peringkat seterusnya dengan menjadi Disahkan oleh Freelancer. Lencana biru memberitahu orang bahawa akaun anda adalah sahih dan anda telah melalui proses untuk mengesahkan indentiti yang merangkumi wawancara video. Dapatkan Disahkan hari ini untuk Disahkan oleh Freelancer mendapat akses segera untuk: - Projek bernilai $3,000.00 USD+ - Klien Enterprise - Memenangi lebih banyak pekerjaan, lebih mudah
Buka mata

Menonjol dari orang ramai

Luangkan sedikit masa untuk memburu, lebih banyak masa untuk menang. Pekerja bebas Disahkan diberi hadiah dengan lencana yang berbeza dan sangat dikenali yang memastikan bahawa pelanggan memperhatikannya terlebih dahulu, meningkatkan peluang mereka dianugerahkan. Biarkan pelanggan datang kepada anda daripada membuang-buang bida.
Bangunan pejabat Enterprise

Akses klien Enterprise

Adakah anda pernah ingin bekerjasama dengan pelanggan tahap 1 seperti Facebook, NASA atau Airbus? Hanya Disahkan oleh Freelancer yang dapat mengakses pekerjaan dari klien Enterprise. Bawa pangkalan pelanggan anda ke tahap seterusnya dengan Disahkan oleh Freelancer.
Wang kertas

Bida pada projek bernilai $3,000.00 USD+

Disahkan oleh Freelancer membolehkan akses eksklusif ke projek yang lebih lama, lebih menarik, dan dibayar lebih baik. Hanya Disahkan oleh Freelancer yang boleh membida projek bernilai $3,000.00 USD atau lebih.
Kad profil pekerja bebas dengan lencana yang disahkan dan ulasan yang ditampilkan
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Bermula adalah mudah

Senarai semak di telefon

Apa yang diperlukan?

Untuk menjadi ahli yang Disahkan oleh Freelancer, anda perlu menyelesaikan perkara berikut sebelum memohon: • Isi profil anda termasuk memuat naik foto terbaru • Pengesahan telefon diselesaikan • Pengesahan Identiti (Kenali Pelanggan Anda) diselesaikan
Jam

Berapa lamakah masa yang diambil?

Prosesnya biasanya selesai dalam masa 24 jam.
Laluan dari titik A ke titik B

Apakah prosesnya?

Ia mudah. Setelah anda mengemukakan permohonan anda untuk Disahkan, salah satu ejen kami akan menghubungi anda untuk menjadualkan panggilan. Kami akan mengesahkan dokumen pengesahan dan identiti anda, memeriksa profil anda secara mendalam untuk memastikan ia berkualiti tinggi, dan memberi anda lencana Disahkan biru.

Menang lebih banyak pekerjaan, dengan lebih mudah

Klien ingin mengetahui dengan siapa mereka bekerjasama serius mengenai kerjaya mereka. Mereka mahu bekerja dengan seseorang yang mereka boleh percayai. Disahkan oleh Freelancer memberitahu klien bahawa anda telah mengambil langkah tambahan untuk memberitahu mereka bahawa anda serius.
Pengguna Berdaftar Jumlah Pekerjaan Disiarkan
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Memuatkan pratonton