Logo Freelancer Bagaimana Ia BerfungsiLayari Pekerjaan Log Masuk Daftar Siarkan Projek
Find Jobs
Hire Freelancers
Get Ideas
About
Resources

Tingkatkan potensi anda.

verified.svg Disahkan oleh Freelancer.
Tingkatkan profil anda ke peringkat seterusnya dengan menjadi Disahkan oleh Freelancer. Tingkatkan profil anda ke peringkat seterusnya dengan menjadi Disahkan oleh Freelancer. Lencana biru memberitahu orang ramai bahawa akaun anda adalah benar dan anda telah melalui proses mengesahkan identiti termasuk temuduga video. Disahkan hari ini untuk Disahkan oleh Freelancer mendapat akses segera untuk: - Projek bernilai $3,000.00 USD+ - Projek ikut jam melebihi $50 USD - Menangi lebih banyak pekerjaan dengan lebih mudah
Buka mata

Menonjol dari orang ramai

Luangkan sedikit masa untuk memburu, lebih banyak masa untuk menang. Pekerja bebas Disahkan diberi hadiah dengan lencana yang berbeza dan sangat dikenali yang memastikan bahawa pelanggan memperhatikannya terlebih dahulu, meningkatkan peluang mereka dianugerahkan. Biarkan pelanggan datang kepada anda daripada membuang-buang bida.
Bangunan pejabat Enterprise

Tingkatkan Keyakinan

Disahkan oleh Freelancer bermakna anda telah melalui proses temu duga video dengan kakitangan Freelancer. Ini akan membantu pelanggan mengenali anda sebagai ahli Freelancer yang disahkan.
Wang kertas

Bida pada projek bernilai $3,000.00 USD+

Disahkan oleh Freelancer membolehkan akses eksklusif ke projek yang lebih lama, lebih menarik, dan dibayar lebih baik. Hanya Disahkan oleh Freelancer yang boleh membida projek bernilai $3,000.00 USD atau lebih.
Kad profil pekerja bebas dengan lencana yang disahkan dan ulasan yang ditampilkan
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Tunjukkan kepada klien siapa di sebalik profil!

Bida video ialah ciri eksklusif Disahkan oleh Freelancer yang membolehkan anda menonjol daripada orang ramai, memenangi lebih banyak projek dan menjana lebih banyak wang!!
Rakam video 30 saat di mana anda boleh menunjukkan kepada klien mengapa anda orang yang tepat untuk pekerjaan tersebut. Bida anda juga akan lebih menyerlah dan meningkatkan keterlihatannya. Bida video adalah 25% lebih berpeluang untuk dihubungi dan dianugerahkan!

Bermula adalah mudah

Senarai semak di telefon

Apa yang diperlukan?

Untuk menjadi ahli yang Disahkan oleh Freelancer, anda perlu menyelesaikan perkara berikut sebelum memohon: • Isi profil anda termasuk memuat naik foto terbaru • Pengesahan telefon diselesaikan • Pengesahan Identiti (Kenali Pelanggan Anda) diselesaikan
Jam

Berapa lamakah masa yang diambil?

Prosesnya biasanya selesai dalam masa 24 jam.
Laluan dari titik A ke titik B

Apakah prosesnya?

Ia mudah. Setelah anda mengemukakan permohonan anda untuk Disahkan, salah satu ejen kami akan menghubungi anda untuk menjadualkan panggilan. Kami akan mengesahkan dokumen pengesahan dan identiti anda, memeriksa profil anda secara mendalam untuk memastikan ia berkualiti tinggi, dan memberi anda lencana Disahkan biru.
Harap maklum: Yuran sebanyak $99 USD yang diperlukan untuk proses pengesahan tidak akan dikembalikan, walaupun anda akhirnya tidak memenuhi keperluan untuk menjadi Pekerja Bebas Disahkan. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk Soalan Lazim kami.

Menang lebih banyak pekerjaan, dengan lebih mudah

Klien ingin mengetahui dengan siapa mereka bekerjasama serius mengenai kerjaya mereka. Mereka mahu bekerja dengan seseorang yang mereka boleh percayai. Disahkan oleh Freelancer memberitahu klien bahawa anda telah mengambil langkah tambahan untuk memberitahu mereka bahawa anda serius.
Pengguna Berdaftar Jumlah Pekerjaan Disiarkan
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2022 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Memuatkan pratonton
Kebenaran diberikan untuk Geolocation.
Sesi log masuk anda telah luput dan telah dilog keluar. Sila log masuk sekali lagi.