Lancarkan Perniagaan Atas Talian Anda Dengan Pembina Laman Sesawang

Sama ada ia adalah blog, kedai e-Dagang atau laman sesawang peribadi, mengupah pembina bebas untuk membina sebuah laman sesawang untuk anda adalah cara terbaik untuk membuatkan perniagaan anda di atas talian.

Siarkan Projek
Ilustrasi sebuah komputer riba

Siarkan Projek

Mencari pembina laman sesawang bebas terbaik adalah pantas dan mudah. Hanya paparkan sebuah projek dan terima sebutharga percuma daripada pembina-pembina terbaik di dunia dalam masa beberapa saat.

Ilustrasi menunjukkan mesej-mesej perbualan

Bekerjasama

Bual dengan pakar-pakar pembina bebas tentang sebutharga mereka dan pengalaman-pengalaman terdahulu sebelum menganugerahkan projek tersebut dan mengupah mereka.

Ilustrasi sebuah pingat

Kepuasan Hati Terjamin

Bayar dengan selamat menggunakan sistem pembayaran perkembangan mudah kami. Melepaskan pembayaran secara berperingkat dan hanya apabila anda 100% berpuas hati dengan kerja yang diselesaikan.

Modenkan pendekatan perniagaan anda

Anda Akan Dibuka 24/7

Membawa perniagaan anda atas talian dengan laman sesawang yang kelihatan profesional adalah cara terbaik untuk meningkatkan perniagaan dan berbual dengan para pelanggan tanpa mengira tempat atau masa.

Ilustrasi menunjukkan apakah laman sesawang anda boleh menjadi
Laman sesawang direka pada $800 USD oleh wsiddigui di Freelancer Siarkan Projek Seperti Ini
Ilustrasi menunjukkan sebuah rumah api

Keterlihatan

Tahukah anda bahawa 44% pembeli dalam talian mula mencari produk dan perkhidmatan dengan menggunakan enjin carian? Mempunyai laman web yang dioptimumkan adalah kunci untuk meningkatkan trafik, petunjuk, dan jualan dalam talian.

Ilustrasi menunjukkan sebuah stesen radio

Capai

Ingin mengembangkan pangkalan pelanggan anda? Lebih 2.4 bilion orang di seluruh dunia menggunakan internet, 90% daripadanya telah membeli atau menghubungi perniagaan dalam talian. Jangan ketinggalan sekeping pai besar.

Ilustrasi menunjukkan sebuah papan memanah dan anak panah

Pertandingan

Serlahkan daripada yang lain dengan laman sesawang yang direka dengan baik dan strategi yang kukuh untuk berinteraksi dengan pelanggan-pelanggan anda. Runtuhkan dinding yang memisahkan anda dan pesaing anda dan serlahkan kerja anda di pasaran atas talian anda.

Dapatkan Perniagaan Tempatan Anda Ke Atas Talian

Tahukah anda bahawa 85% pengguna dalam talian menggunakan Internet untuk mencari perniagaan tempatan?

Sebagai seorang pemilik perniagaan tempatan, mempunyai laman sesawang yang hebat adalah kunci kerana lebih ramai orang dalam kawasan tempatan anda menggunakan laman sesawang untuk mencari perhubungan dan maklumat produk. Ketiadaan sebuah laman sesawang mungkin bermaksud perbezaan antara seorang pelanggan menemui perniagaan anda dengan yang tidak mengetahui apa-apa langsung tentang anda.

Ilustrasi menunjukkan sebuah laman sesawang yang direka pada $190 USD oleh creationidea di Freelancer.
Laman sesawang direka pada $190 USD oleh creationidea di Freelancer

Capai Seluruh Pelusuk Dunia

Melancarkan perniagaan anda atas talian dengan laman sesawang yang hebat, bermaksud anda tidak lagi terbatas untuk melakukan perniagaan anda di bandar anda.

Laman sesawang dapat membantu anda untuk menyenaraikan servis yang anda tawarkan, produk yang ada untuk dijual dan juga menarik minat pelanggan yang berpotensi. Pengaruh lebih banyak pelanggan dengan laman profesional, dengan cara mengupah seorang pekerja bebas hari ini.

Ilustrasi menunjukkan sebuah laman sesawang direka pada $120 USD oleh shashankbinjols di Freelancer.
Direka pada $120 USD oleh shashankbinjols di Freelancer
Pameran Projek

Semak Lalu Beberapa Projek Pembinaan Laman Sesawang yang Paling Popular

Bina sebuah laman sesawang yang responsif Saya perlukan sebuah laman sesawang yang dibina dilihat hebat di kedua-dua komputer dan alat-alat mudah alih. Laman sesawang ini mestilah pantas, terutamanya pada alat mudah alih.
Bina sebuah tema Wordpress Saya sedang melancarkan sebuah laman sesawang wordpress, dan perlukan tema yang disuaikan yang dibina padan dengan jenama saya, termasuk; laman-laman blog, produk dan perhubungan.
Tambah kefungsian kepada sebuah laman sesawang Laman sesawang saya yang terkini memerlukan kefungsian terbaru ditambahkan padanya. Saya juga perlu mengumpulkan maklumat perhubungan pelanggan apabila mereka membuat pembelian.
Cipta sebuah kedai e-Dagang Saya perlukan sebuah laman sesawang dibina yang mempunyai sebuah kedai atas talian. Saya mahu mengambil pembayaran melalui kad kredit dan paypal. Saya mempunyai 50 produk bersedia untuk dijual.