Android wifi finder offlinepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    130,006 android wifi finder offline tugasan ditemui, harga dalam USD

    Pembuatan halaman login wifi di kafe

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    i need a android base application

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    25 bida

    oppoa37 hebat sekali

    $370 (Avg Bid)
    $370 Avg Bida
    19 bida
    Apl Android Tamat left

    Apl Android Saya telah mempunyai reka bentuk Anda buat saya terima

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Nak menjana income setiap minggu.

    $237 (Avg Bid)
    $237 Avg Bida
    14 bida

    kami ingin membuat satu simulation mengenai application yg boleh scan barcode

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    6 bida

    Aplikasi android untuk kegunaan kakitangan Perkhidmatan Logistik dan Movers bagi urusan pengendalian pesanan (order) pesanan masuk dan keluar. Aplikasi haruslah mempunyai maklumat seperti: * Info lengkap pelanggan, * Lokasi kerja pindah * Harga pakej * Tarikh dan masa kerja pemindahan * Jenis kenderaan Diperlukan * No pendaftaran lori * Preview order (dalam bentuk Kalender) * Pengesa...

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    10 bida

    UPSR - English, Bahasa Melayu, Mathematics, Cina etc

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    5 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    proyek ini adalah berupa tiruan tiruan aplikasi windows yang kita gunakan di laptop namun bisa kita gunakan di Smartphone Android. dengan begitu pengguna tidak akan susah membawa laptop kemana mana.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat aplikasi android dan ios

    $1616 (Avg Bid)
    $1616 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    membuat news reader di ios dan android seperti wayang force termasuk billing systemnya

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    Pertama, saya akan mereview salah satu Games di Android yang bernama "Heroes Charge". Heroes Charge adalah salah satu game android yang diproduksi oleh U Cool. Merupakan game taktik strategi yang sebenarnya dibuat sangat mirip dengan D-OTA versi PC, tetapi didalam game ini dibuat sangat sederhana dan membuat para pemainnya kembali merasakan sensasi permainan yang diinginkan di PC. Den...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    bagai mana kabarmu di sana apakah baik baik saja

    $1201 (Avg Bid)
    $1201 Avg Bida
    4 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Dicari tenaga freelance berpengalaman untuk [log masuk untuk melihat URL], contoh bisa diliat pada attach file. bersedia untuk tanda tangan kontrak. Jika bagus akan banyak peluang untuk kerja tahap [log masuk untuk melihat URL] kerja Pakai Target dan [log masuk untuk melihat URL] yg digunakan boleh apa saja.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Game yang petualangan yang memiliki unsur teka teki yang rumit

    $739 (Avg Bid)
    $739 Avg Bida
    1 bida

    Kecanggihan android kini telah membuming

    $959 (Avg Bid)
    $959 Avg Bida
    24 bida

    Saya ingin mencari programmer yang mampu membuat aplikasi chat messenger seperti BBM, Whatsup, Kakao Talk dan lain-lain.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Ingin membuat versi mobile app dari [log masuk untuk melihat URL]

    $938 (Avg Bid)
    $938 Avg Bida
    7 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    membuat aplikasi pengenalan daunasdn;asd;ajsd;asjd;asjd;ajsd;ajsdl oasdajsdj alsdasd alsdjas d;lasdansda sld

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    disini saya akan memberikan dan mengembangkan hal-hal / trick baru tentang android phone. dan juga untuk mempermudahkan menyelesaikan semua masalah tentang android phone. terima kasih dan semoga bermanfaat

    $5916 (Avg Bid)
    $5916 Avg Bida
    1 bida

    Dear Suggest C. , Please find below terms and condition from dwbi technologies, once Suggest C. have accepted offer in https://www.freelancer.in, the below terms and conditions also accepted by Suggest C. or his company Suggest C.( name as per https://www.freelancer.com/u/suggestcloud ), agreed to deliver AWS ( Amazon webservices ) videos as per given outline which is attached at the end of terms...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using C or C++.

    $2863 (Avg Bid)
    $2863 Avg Bida
    4 bida

    I have lottery site. This site is ticket scratch and win prize. Our prize is dogecoin. And one ticket is 10 dogecoin in my site. I want to create android version for my site.

    $292 (Avg Bid)
    $292 Avg Bida
    8 bida
    Mobile app Development 6 hari left
    DISAHKAN

    We would like to create a mobile apps ( Android and IOS ) for tour guide application. User can book a tour which been created by tour guide. Tour guide types will divide to three main tour as Live tour, offline tour and Tour package. Live tour : Through appointment booking. Tour guide will doing live audio broadcast through 2D or 3D image slide. Offline tour : Tour guide prerecorded voice and ...

    $510 (Avg Bid)
    $510 Avg Bida
    33 bida

    Hello Developer, I want to make Rummy game for Android only. Feature will be. [log masuk untuk melihat URL] & Online.. [log masuk untuk melihat URL] sign up & login, guest. [log masuk untuk melihat URL] system by using coins. [log masuk untuk melihat URL] room 5.Ad-mob Integration [log masuk untuk melihat URL] to buy coins with Google pay.. [log masuk untuk melihat URL] will earn daily b...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    3 bida

    Programmazione schede elettroniche e tablet

    $1041 (Avg Bid)
    $1041 Avg Bida
    9 bida

    Make 7-8 simple react native apps that will use RestAPI for authentication and to GET and POST data. Will require local offline storage till data successful POST request. Most are very simple forms.

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    7 bida

    Wants to create a Milk & Glossary items with following features: 1. Attractive & user friendly 2. Addition/deletion of items with multi images, price, weight etc. 3. Wallet provision 4. History of purchase of approx 6 months 5. Offer/promotion thru notification & home page 6. Profile creation 7. From concept to launch on web Suggestion from developer side for similar app developer

    $545 (Avg Bid)
    $545 Avg Bida
    9 bida

    food order delivery and restaurant finder like Swiggy Zomato uber eats

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    1 bida

    We need to show a photoshop version of CAD drawing in real life scenario. I will provide photographs on which WiFi device will be mounted. You have to photoshop drawing according to different angle of view. eg Top view, side view and front view.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    15 bida
    wifi gigatex 6 hari left

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $2062 (Avg Bid)
    $2062 Avg Bida
    4 bida

    Main Scope & Functionalities • Design and development of a tattoo partner multi-vendor eCommerce website optimised for all devices (desktop, mobile, tablets, etc.) to sell products to the public. • An unlimited number of partners may be added to the website. • Advanced booking functionality with the possibility to book with a specific artist. • Take deposit for bookings as ...

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    17 bida

    I need an Android & iPhone/iPad app. I would like it designed and built. AR application.

    $371 (Avg Bid)
    $371 Avg Bida
    3 bida

    looking for designers who can create ios and android native app for a shopify store. from home page, collections, product page, cart and checkout to be native. i have discounts set up in my store which i need in the app also. from any of the below platforms that are partnered with shopify magenative plobal tapcart vajro

    $285 (Avg Bid)
    $285 Avg Bida
    7 bida

    i want developer to build any android Car racing game with minimum cost..send your proposals plz

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    2 bida

    goal: work with least latency possible, as clean and simple code as possible also control rc car over 4g lte to desktop computer via android otg arduino directly if possible(raspberry pi tethered to android if not) ****************************** required functions: send controller values to client: rc car, from server: linux desktop vm display current voltage reading from batteries on server: ...

    $275 (Avg Bid)
    $275 Avg Bida
    2 bida

    My business involves referring patients to doctors and pharmacists in my state. I need an app that can enable patients to chat with only hospitals/healthcare personnel/pharmaceutical companies in real time without needing to have their contacts numbers in their mobile phones. I need the App to have the following features. Ability to show patients that will use the App all healthcare personnel that...

    $1522 (Avg Bid)
    $1522 Avg Bida
    30 bida

    The project already has the user interface in Android Studio! It needs the following things: · Implement a user database with Firebase or Objectbox · Include user registration and user authentication at the login screen · Use RSS feed for the news tab · Implement a calendar · Revise the application so that it is not a stat...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    32 bida