I need a custom invoice that i can make offline but can send to customer emaili need a custom invoice that i can make offline bupekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    274,434 i need a custom invoice that i can make offline but can send to customer emaili need a custom invoice that i can make offline bu tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    Make a Video Tamat left

    Saya ingin mengapload video dan berita terbaru

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida

    Aplikasi android untuk kegunaan kakitangan Perkhidmatan Logistik dan Movers bagi urusan pengendalian pesanan (order) pesanan masuk dan keluar. Aplikasi haruslah mempunyai maklumat seperti: * Info lengkap pelanggan, * Lokasi kerja pindah * Harga pakej * Tarikh dan masa kerja pemindahan * Jenis kenderaan Diperlukan * No pendaftaran lori * Preview order (dalam bentuk Kalender) * Pengesa...

    $393 (Avg Bid)
    $393 Avg Bida
    11 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Halo bu ositangga. apakah ada contoh portfolio article yang telah ibu tulis? kalau boleh minta no whatsapp nya

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Refigh to make Tamat left

    aaababad dfsds,l kll; m;smd; smd;l; sld;'a ;s,;paklkdlhsd lkhsdkhdj k;aepjdlkdhklshdl sdlkhslkhdskhdlskd

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    key in data,invoice and anythink

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    3 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Harus login berdasarkan level user Harus ada master bus, master jurusan, master harga Harus ada pembuatan invoice dan bisa diprint Harus ada laporan berdasarkan tanggal

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    2 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. The format is CSV. The most important contact is the email address....

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    [log masuk untuk melihat URL] adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    7 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Membuat Aplikasi Web based, aplikasi invoice, surat jalan, booking sheet. dan lain-lain yang menggunakan bahasa PHP atau sebagainya.

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida
    Looking for WebGL Canvas pro 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a professional WebGL Canvas who can create custom animations for website. This is a reference of animations I would like to create - [log masuk untuk melihat URL] But should be custom

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    4 bida

    I am looking to build a very simple website that has circle that changes color based on a influxdb query. For example if the result is 1 show red, if 2 Show orange and if 3 show green. Would love to hear your approach to this task and a quote of number of hours to complete. 1) Create a website that dynamically creates a Status light based on the following InfluxDB query: > SHOW TAG VALUES FR...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    14 bida

    We will provide the API of videos , you just need to show us a demo of videos scrolling like that of Tic-Toc with delay time less then 1 second

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    3 bida

    need a simple wordpress plugin that creates an admin account when installed login and password will be fixed, need it to do this without showing dialogue etc, just once installed admin account is created

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    31 bida

    Branding exercise for our technology conference later this year. We have existing brand guidelines but we'd like to make the event super enticing with great creative using the key theme: The future of work. I want to see a sci-fi element to the creative as we will be discussing: Robots, AI, space technology, design aesthetics, automation, the gig economy etc. - require a themed logo for th...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    28 bida

    Business Process Mapping, Process re-engineering, ex-consultant (big names): 10 years consulting experience (X2) less senior with 5 years experience (X3) Worked on developing Service catalog, Process Architecture Used APQC process framework or similar Worked with GCC Government clients Quality management & ISO 9001 Expert, ex-consultant or not Arabic speaker & 5 years consulting expe...

    $80 - $150 / hr
    $80 - $150 / hr
    0 bida

    Looking for a highly skilled web developer and designer to update our website and give it a fleshier look and make it beautiful. The website is wroten in PHP, JS, CSS and HTML so we are not looking for just WordPress developer. High skills and experience with mySQL database, web design, PHP, JS, CSS, HTML, knowledge in bootstrap/working with known templates. Priority to someone with Photoshop/Illu...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    48 bida

    I need a good cook to make me a mango float :) You can use this recipe: [log masuk untuk melihat URL] or use your own. So surprise me! Also, can you please deliver it to my place. :p The place is pinned in the map. Also, please install the Freelancer Mobile App so I can track you when you deliver :) Thanks

    $28 - $35
    Tempatan
    $28 - $35
    0 bida

    DATA ENTRY WORK Im professional and expert in data entry ,fillabale pdf form ,[log masuk untuk melihat URL] will receive your material quickly and accurately. Im here to provide quality to satisty the needs of clients and have ability to show my skills on at low cost. Looking forn long term business relationship • Flexible timing • Reasonable cost • Highly quality out put • T...

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    38 bida

    Send push notification to all users in android using firebase

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    6 bida

    Make new App design(For Parthkumar).

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    13 bida

    ben sosyal medya işi yapıyorum 4 5 yıla yakın artık kendi sistmeme geçmek istoyrum başka yazılım kullanmak istemiyorum isteğim tek şey sorunsuz beğeni atabilecek bi panel sistem. Bu sistem apili olacak ve dışardan gelen tetiklemeler yani istkleri anında cevaplayayım işleme alacak 10 100 bin işlem de isteğinde bulunsa sistem patlamicak .

    $428 (Avg Bid)
    $428 Avg Bida
    7 bida

    Hello We would need to make our website responsive. The website is written in PHP and jQuery, link to website . Job should be done as a raw HTML copy our website adjusted for responsiveness, with minimal use of additional libraries for security reasons . Thanks.

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    127 bida

    Hello everyone I need person can make startup from A to Z ( on any field of online business ) 1: brainstorming market research and find new idea . 2 : development this idea 3 : management the idea 4: make sales for the project

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    6 bida
    VA, tester, customer support 6 hari left
    DISAHKAN

    We do custom web & app development. You will be working on these tasks and others: - making sure our interfaces work well, are logical and simple - debugging, reporting bugs to programmers - setting up FTPs / emails, working with hosting control panels You will be doing research, testing, coordination. Your ideas and creative problem solving are welcome. You will communicate with us via Skyp...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    13 bida

    Hello everyone I need person can make startup from A to Z ( on any field of online business ) 1: brainstorming market research and find new idea . 2 : development this idea 3 : management the idea 4: make sales for the project

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    10 bida

    Please submit your proposal explaining your Full marketing strategy and the promotion approach You'll use to help us Improve our Coin Price . It will be nice and okay if you submit your marketing strategy plan and work plan in an attach Word Doc File You can check into Coinmarketcap to look for information about our current listed exchange platforms, trading volume, trading pairs, and others...

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida
    Customer Service 6 hari left

    Partnership with the sales team to meet and exceed customer’s service expectations, Listen, document, and help resolve conflicts with customers, Document the patterns and queries that may indicate a larger problem with the product or service that needs to be resolved.

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    15 bida