World travel holdings work from homepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    330,266 world travel holdings work from home tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Shariff J.,call saya 0108666088 saya perlukan orang yang mahir dan boleh buat kertas kerja TRAVEL AGENCY

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    I need a skilled worker in the paper for a government project application. or to get a bank facility Saya Mermerlukan seorang yang mahir dalam kertas kerja bagi permohonan Project kerajaan . ataupun untuk mendapatkan bank facility

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    9 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    19 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Membuat tulisan pada logo travel

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Membuat logo jasgunde Travel (JG Travel)

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    6 bida

    Saya ingin mempunyai website tour and travel,dimana website saya bisa memilik login masuk buat user yang lain. Hubungi saya di 081220474922

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    3 bida

    nada tour and travel merupakan usaha yang bergerak di bidangpenjualan tiket pesawat, kereta api, pulsa maupun PPOB

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    2 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Ingin membuat satu website online travel agent seperti [log masuk untuk melihat URL] atau [log masuk untuk melihat URL]

    $2195 (Avg Bid)
    $2195 Avg Bida
    1 bida
    Tour & Travel Tamat left

    Menawarkan kepada pengguna untuk Travelling ke berbagai tempat baik Domestik maupun International

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    5 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    melakukan reservasi penjualan tiket pesawat dengan keuntungan yang menarik

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    buat website online travel agent link ke maskapai international dan hotel GDS

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Hi i am looking for a travel content writer. I will share the details with the shortlisted candidates. o livro tera de ser com as minhas fotos em portugues e ingles.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    2 bida

    Hello, Our business is looking for an individual who can help us strategize and build a sales funnel for our new brand/ product launch. We are looking for partnership on building an email marketing plan to build a database of emails & prospective clients More detail will come with interest. Thanks.

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    6 bida

    Travel search portal People put the search details either for flight , hotels. or car hire, there are other pages as like deals and activities page

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    20 bida

    I have a business located in India. I am right now working to market my business and services in Europe and America. For this I need regular content writers. I am not looking for companies. I am looking for individuals. I have attached a document with more clarification. Please bid if you are living or a permanent resident of any of the european or american countries. Regards

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    5 bida

    I'm a documentary and travel photographer based in Montreal, Canada. I'm searching for someone with experience to pitch multiple photo series to relevant publications. Series range from women in agriculture in India, attractions in North Korea, americanization of Mexico and more.

    $1018 (Avg Bid)
    $1018 Avg Bida
    7 bida
    travel bag 6 hari left

    I need some help with selling something.

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    3 bida

    Hi All, Our company is looking to recruit a talented copy editor with Wordpress experience. The ideal candidate for this role will have: - Excellent written English - Copywriting/blog writing experience - Fine-tuned attention to detail - Flexibility to edit and format in line with strict guidelines - Experience using Wordpress - Experience with best-practice formatting for the web (H2s, alt tag...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    20 bida

    Book keeper needed in Walsall, West Bromwich or nearby areas to help in filing receipts, data entry, filing paperwork, creating excel documents and preparing for the submission of annual business accounts. You will need to be accessible, a driver to undertake visits or meet ups with myself to collect or deliver documents in order to fulfil work. You will need to be organised, thorough, use your ow...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    9 bida

    I have a business located in India. I am right now working to market my business and services in Europe and America. For this I need regular content writers. I am not looking for companies. I am looking for individuals. I have attached a document with more clarification. Please bid if you are living or a permanent resident of any of the european or american countries. Regards

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    About us: We're a personalised group trip planning platform helping to solve for the fragmented nature of the travel planning market. What we're looking for: A senior experienced iOS and Android developer who has worked in Swift. This project is for updating an existing app based on completed designs and functionality. We need someone to work on this, including building the front-end or...

    $5306 (Avg Bid)
    $5306 Avg Bida
    31 bida

    We are looking for devexpress expert to write custom extention for web form. it should integrate OpenStreetMap with devexpress web form. below is refrence of existing extension which support bing & google [log masuk untuk melihat URL]

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    7 bida