Freelance graphic designer jobs in dubaipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    417,279 freelance graphic designer jobs in dubai tugasan ditemui, harga dalam USD

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY Tamat left

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari freelance untuk mendesign gambar T-shirt yang baru akan dibuat dan dimulai sebagai bisnis on line baru.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    3 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pekerjaan Freelance yang bisa dijalankan disela kesibukan kampus.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya akan bekerja dengan target yang telah ditetapkan. Ini adalah pekerjaan pertama saya sebagai seorang freelance dan saya tidak akan mengecewakan anda apabila anda mempercayai saya dengan memperkerjakan saya.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida
    copywriter 6 hari left
    DISAHKAN

    We are seeking an enthusiastic Freelance Copywriter to write for us. The successful candidate will be an experienced ghost blogger with a background in Human Resources and a passion for writing engaging copy. Responsibilities • Relevant qualifications in Marketing, Communications or PR • Strong experience in writing digital marketing copy • Write engaging digital copy with creat...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    8 bida

    I need the words LINCOLN on top and slightly arched and WRESTLING Straight across the bottom with a Simple Mustang Horse graphic which I have. Looking for this to be done in 24 hours or less. LINCOLN (ARCHED) LOGO WRESTLING 1. RED WITH (YELLOW TRIM) 2. YELLOW (RED TRIM) 3. RED WITH (WHITE TRIM) 4. YELLOW (WHITE TRIM) 5. ALL RED 6. ALL YELLOW 7. Yellow lettering with red trim and red graphi...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    26 bida

    Company name: Vanilla Dream Company description: Web shop selling various vanilla products. Design Minimalistic, Rustic, Artisan, Vintage Logo could include cured vanilla pod/s, but not necessary. Colours (not too saturated): white/Off White Brown (representing cured vanilla beans, vanilla caviar) Optional: Green (representing vanilla beans, vanilla vines) I have attached images of cured vani...

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    0 penyertaan

    The AdvGroup is a boutique business advisory firm supporting start-ups and small to medium sized business’s. We need a Logo designed which will be used on business cards, email signatures and document letter head. Please refer to the attached Brief for more info.

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    53 bida

    Great & Challenge Career Opportunity Opportunity to work in a world class Human Resources Outsource service team from multinational Colleagues. To maximize your people skills, recruitment skills and management skills up to the top level in international workforce society. We are looking for a talent professional in the position of: Business Development Manager: (Freelancer) Thailand Market w...

    $2250 (Avg Bid)
    $2250 Avg Bida
    1 bida
    web designer 6 hari left

    we are looking for a long term graphic desinger for adds and websites

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    23 bida

    For my teenager son' room. It's a small room we expect a single bed study table books almirah and clothes wardrobe every thing in that room

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    9 bida

    Dear Professional Web Developer, I'd like to build a website similar to [log masuk untuk melihat URL] Can you quote for website which is very similar, with all features etc? I will provide the videos and content where required. Please tell me more about your previous web development jobs and experience. Thanks in advance. Kind regards, Stefan

    $568 (Avg Bid)
    $568 Avg Bida
    70 bida

    Hello! I run an agency called Chili Piper. We offer digital marketing services to small and large companies. We are looking for a talented Senior Graphic Designer to join our growing team. This position is completely remote and the selected candidate would be able to work from anywhere as long as they have fast and reliable internet. :) Are you an entrepreneur at heart with a lot of drive to ma...

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    14 bida
    GRAPHIC DESINGER 6 hari left

    NEED A DESIGNER WHO WILL DESIGN LOGO AND IMAGES FOR WEBSITE. REQUIREMENT TO DESIGN ALL IMAGES IN ADOBE ILLUSTRATOR.

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    24 bida

    Need for t shirt graphic designer who'll draw that character for my custom t shirt. It must be more or less same in high resolution/quality.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Hi BeStudio Designer, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $90 / hr (Avg Bid)
    $90 / hr Avg Bida
    1 bida
    $64 Avg Bida
    21 bida

    Need a T shirt Graphic deisgn for entrepreneur , it should say " Who's Got My Money?" on the shirt with some kind of graphic, either $ sign or other graphic. targeted audience is people who wanted to get rich or hustler. will add more info here soon

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    5 penyertaan

    ı am looking graphic desings my site [log masuk untuk melihat URL] its simple work. Send me offers. thanks

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    48 bida

    In need of a developer who can create and implement a job board into my companies app so that my contractors can see the available jobs on the app and website and then be able to apply to those jobs through my app and website. The job board will need to be as good as Work Markets, Field Nations and/or the OnForce job boards (Please review the attachment before submitting your quote, thank you). ...

    $1228 (Avg Bid)
    $1228 Avg Bida
    39 bida

    Using the attached file, please tightly crop it around the PC. Please send back high-res JPG and PNG with transparent background.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    40 bida

    I need some changes to an existing website. Add products to Shopify site. 160 products, 4-8 product options per product. Must pull products from front end of another site. Also need graphic design for website text.

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    35 bida