Skill contribute positive social developmentpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    207,295 skill contribute positive social development tugasan ditemui, harga dalam USD
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    7 bida

    Mengurusi platform sosial media dengan aktif dari mencari content dan post.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    linkedin, face, insta, designer

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    13 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    ...musik, browsing internet, touring, hiking dan [log masuk untuk melihat URL] INFORMAL2008 Two Days Workshop, Making Effective Corporate Media (SPP Jakarta)2007 Two Days Workshop, Writing Skill for Managers & Executives Sekolah Penulis Pembelajar (SPP Jakarta)2006 Diklat Jurnalisme Sadar Konflik Aliansi Jurnalis Independen (AJI Jakarta)1997 Diklat Jurnalistik Tingka...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    membantu pemasaran ,iklan produk ,dll

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    pekerjan sehari sahari di lapanagan dan di website.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya membutuhkan modal dan parter bisnis ntuk membuka agen aksesoris handphone di wilayah majalengka, penjualan kami lakukan dengan online ataupun bisa langsung datang ke toko kami, kami melakukan penjualan dengan sistem kejujuran mengambil untung dr pelanggan sewajarnya,

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Melakukan Survei ke kalangan-kalangan bisnisman yang membutuhkan web bisnis tesrsebut, serta membantu para golongan penguna media online ini dalam memperlancar proses usaha mereka dalam ruang lingkup E-business.

    $452 (Avg Bid)
    $452 Avg Bida
    3 bida

    Membutuhkan social media manager yang dapat menguruskonten instagram dalam bahasa inggris dalam tingkat expert

    $279 (Avg Bid)
    $279 Avg Bida
    3 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah pengh...Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan administrator untuk social media advertising seperti : 1. twitter 2. facebook 3. instagram 4. blogs dan e-magazine

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    3 bida

    To get exposure for the following: REALASH – produk melentikkan bulu mata 3 ml / 0.1 [log masuk untuk melihat URL] REALASH adalah satu-satunya produk yang boleh melentikkan bulu mata yang disyorkan oleh FDA. Ia boleh melenting dan menebalkan bulu mata anda. PANDUAN Bubuh REALASH pada kulit mata pada muka yang bersih setiap malam. Pastikan tiada bahan lain di kulit muka. Aplikasi tam...

    $2 - $6 / hr
    $2 - $6 / hr
    0 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WE...dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    mau income 2 - 15 juta /bulan untuk pemula modal BB / I phone dan waktu flexibel info lebih lanjut hubungi : shandy arshadi [log masuk untuk melihat URL] BB1: 2B03E40D | BB2: 31102579

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    EA dengan strategy kalo trade pertama dengan lot 0.01 kalah, trade kedua dibuka dengan lot 0.02, kalo trade kedua kena stop loss, trade ketiga...lot 0.01 kalah, trade kedua dibuka dengan lot 0.02, kalo trade kedua kena stop loss, trade ketiga dibuka dengan lot 0.03, dan seterus nya sampe total dari semua trades ini positive dan mengenai target profit.

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    1 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    Kami, Iotera Team, bergerak dalam bidang Internet of Things....Internet of Things. Saat ini kami telah mengembangkan web app untuk integrasi setiap perangkat IoT yang telah terhubung ke dalam jaringan Cloud kami. Namun karena kurangnya skill dalam UI/UX, web app kami masih sangat standar, dan membutuhkan designer handal untuk me-redesign web app kami.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Seeking an at-th...a specialized two-person marketing team seeking a freelancer/part-time worker to join us for regular projects. Project management opportunities also available, depending on skill set. Must be comfortable signing a confidentiality and non-disclosure agreement, as well as operating as an independent contractor of The Brock Group, LLC.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    12 bida
    Small mobile app 6 hari left
    DISAHKAN

    This pr...cross-references another project - Development Team for Skill Enhancement in Sports - but invites only mobile app creators for a short-term commitment. All project details remain the same and may be obtained from the cross-referenced project at: https://www.freelancer.com/projects/mobile-phone/Development-Team-for-Skill-Enhancement/details

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    I have a landscape model and need it rendered to generate 8 perspectives drawing(view capture to file) . Need someone with rhino rendering skill and aesthetic sense.

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    5 bida

    I am looking for French translator urgently. we need to translate 40+ Resumes and need translator with excellent english skill. Preferred from Europe, Americas.

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    8 bida

    Graphic Design (websites, blogs, social media posts, client copy ), Digital (landing pages, website, new business services). Communications (create webinars, special events podcasts, email blasts). Will also interface and manage creatives service related relationships (i.e. programmers/coders, printers, digital marketing/social media/email partners, etc)

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    5 bida

    Manage social media marketing campaigns and day-to-day activities including: Develop relevant content topics to reach target customers. Create, curate, and manage all published content (images, video and written) on Instagram, FB & LinkedIn for a new, very small business. Would be perfect for someone who is building a portfolio / case studies.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...willing to do something with it. Adding products, test shopping on many mobiles, etc. This is long-term project and I will provide the details within interview. Good English skill is required. Regards...

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    15 bida

    I need Motivated peoples That are able to make comments and reply to Direct messages on instagram to get sales! Criteria to join the job: - Good Phone mobile able to support working for a long time on INSTAGRAM - Good written English - 8H/10H working time per day - Ready to spend 1 to 2 weeks to learn everything about the Job first There's no fixed salary, There's a commission Sys...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida
    Database development 6 hari left
    DISAHKAN

    Nonprofit organization needs a structured spreadsheet and data entry system developed. We have limited data to enter now but are looking to build a structure to carry us forward. Experience with nonprofits a huge benefit, and the knowledge to build a well thought out database with many sources and kinds of data a must.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    20 bida

    Hi, We have it consulting firm an...need to hire talented people who are looking for Job. Need to have experienced people and qualification is must have Linkedin with already established contacts. Need to have a skill set to convince them to join our [log masuk untuk melihat URL] to have good communication [log masuk untuk melihat URL] for offshore people in India to fit my budget.

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    1 bida
    mms web tool 6 hari left

    skill required * Mobile App Development, Larvel, React, PHP, Javascript mms web tool for voice email campaign.

    $440 (Avg Bid)
    $440 Avg Bida
    14 bida

    A...wordsmith trying to get more freelance work but struggling to find great gigs? Do you want consistent and long-teem work writing, editing and proofreading content that makes a positive difference in other peoples lives? If so, please apply for this creative writing, editing and proofreading gig. Please mention the name "Grace" with your inquiry.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    29 bida

    Social Media shopify expert to setup FB, Instgram, Twitter business page connecting it to Shopify to run ads & get more trffic to website Our website if [log masuk untuk melihat URL]

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    12 bida

    Skilled asst bookkeeper needed to join our team. Two years minimum experience with QuickBooks required . Great customer servic...QuickBooks required . Great customer service to assist with answering the [log masuk untuk melihat URL] ideal candidate should possess a strong background in Accounting/Bookkeeping and have a positive disposition. 12 hours a week & Part Time

    $1021 (Avg Bid)
    $1021 Avg Bida
    9 bida

    Manage all social media platforms for a startup business

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    29 bida

    I need a graphic designer for website banners design, design social media marketing posts.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    6 bida

    Omg This guy was amazing! Excellent skill and faster than other! Very nice conversation with him! He know what he do! I will work again with him!

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, which kind of skill you have, I need skillest person for my work.

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need a software dev company to build a social network for me on WordPress using a pre-existing theme and plugins that will be bought. This plugin/theme will need quite some custom development work to meet the specific needs and features of my social network. One WordPress social network theme I am considering is this: [log masuk untuk melihat URL]

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    18 bida

    Review του κωδικα μου και διορθωση λαθων + υποστηριξη για προσθηκη αλλων λει&tau...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Its a furnishing ecommerce store,providing end to end solutions to customers in home decor items like curtains blinds and all stuff

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    6 bida

    i need a social proof plugin for my Laravel website. need to have the ability to fake notifications. multilingual

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    10 bida

    Need people who are experienced in social media management for my social media marketing agency Looking to work for 6+ months

    $285 (Avg Bid)
    $285 Avg Bida
    14 bida
    social media 6 hari left

    social services fire in a coaching centre. something 19th students deads

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida
    video production 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a lot of pics and videos of our flight to Mexico we would like to put them in a very good way together as a vlog to upload it to youtube. I'm very picky about the skill and creativity. Show me your work please.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    56 bida