Find Jobs
Hire Freelancers

Content text website

€30-250 EUR

Ditutup
Disiarkan lebih dari 3 tahun yang lalu

€30-250 EUR

Dibayar semasa penghantaran
Avem nevoie de o persoana pentru a face o descriere a serviciilor oferite pentru un site foto&video 360 la urmatoarele categorii: - tur virtual 360 - filmari video 360 - livestream 360 - fotografie de produs 360 - fotografie de produs - fotografii evenimente
ID Projek: 27583775

Tentang projek

15 cadangan
Projek jarak jauh
Aktif 3 tahun yang lalu

Ingin menjana wang?

Faedah membida di Freelancer

Tetapkan bajet dan garis masa anda
Dapatkan bayaran untuk kerja anda
Tuliskan cadangan anda
Ianya percuma untuk mendaftar dan membida pekerjaan
15 pekerja bebas membida secara purata €102 EUR untuk pekerjaan ini
Avatar Pengguna
Buna ziua, Va putem scrie texte 100% SEO friendly suntem disponibili chiar acum cu livrare express: 48H - Articole corect scrise din punct de vedere gramatical - Articole cu mult research si redactare 100% unica Anuntati-ma cand sunteti gata sa incepem, O zi excelenta, Marius Alza
€140 EUR dalam 2 hari
5.0 (17 ulasan)
4.9
4.9
Avatar Pengguna
Buna ziua, sunt un tanar student care a mai realizat content, review-uri, articole, traduceri si multe altele pentru diverse firme atat din romania cat si din strainatate. Am o experienta destul de vasta in acet domeniu. Faptul ca sunt roman cred ca reprezinta un avantaj atat pentru mine cat si pentru dvs in ducerea la bun sfarit a acestui proiect.
€80 EUR dalam 7 hari
5.0 (5 ulasan)
2.3
2.3
Avatar Pengguna
Bună ziua! Am experiența și răbdarea pentru a vă ajuta cu proiectul dvs. Datorită experienței acumulate în jurnalism (jurnalist radio și TV), știu să fiu productivă în activitatea mea. Momentan lucrez în domeniul producție audio-video, astfel încât beneficiez de cunoștințele necesare realizării conținutului. Iar în ceea ce privește numărul de ore sau onorariul aferent, cred de cuviință faptul că ar trebui să discutăm în privat, pentru a stabili ceea ce doriți să expuneți prin material, iar apoi vom aproxima, în funcție de complexitate. Să aveți o zi frumoasă!
€60 EUR dalam 2 hari
5.0 (1 ulasan)
2.5
2.5
Avatar Pengguna
Bună ziua! Sunt un jurnalist cu peste 8 ani de experiență în presa online, iar de mai bine de 2 ani activez și ca freelancer. Ca și jurnalist am colaborat, de multe ori, cu diferite companii pentru realizarea de advertoriale sau articole de prezentare a serviciilor lor, motiv pentru care consider că aptitudinile mele se potrivesc proiectului dumneavoastră și aș fi interesat de o potențială colaborare. Dacă doriți să discutăm mai multe detalii, puteți să mă contactați pe chat. O zi bună în continuare!
€100 EUR dalam 7 hari
5.0 (2 ulasan)
1.2
1.2
Avatar Pengguna
Bună ziua! Sunt studentă la Jurnalism și de mai bine de un an lucrez în copywriting. Am experiență în crearea oricărui tip de conținut scris, de la simple postări pentru Social Media și strategii de Marketing, până la articole optimizate SEO, lucrări de licență sau articole de cercetare. Pot lucra după indicații clare și în parametrii stabiliți și, în același timp, pot aduce un aport de creativitate acolo unde este cazul. Google îmi este un prieten foarte bun atunci când vine vorba de a realiza un research amănunțit pentru un articol și nu numai. Pentru mai multe detalii mă puteți contacta pe chat și vă pot pune oricând la dispoziție un portofoliu.
€140 EUR dalam 5 hari
5.0 (1 ulasan)
1.1
1.1
Avatar Pengguna
Am citit cu atenție acest proiect și sunt sigur că pot face acest proiect foarte bine. conținutul meu va fi fără erori. Sunt expert în scrierea descrierii produsului. Scriu conținut fără erori gramaticale. conținutul meu va fi seo friendly. Voi finaliza proiectul doar în două zile. sper să primesc răspunsuri în curând.
€78 EUR dalam 2 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Hello! My name is Victoria and I'm interested in the job you just posted because I'm a native romanian speaker and I'm also a student at the Faculty of Letters, so I have experience in writing any type of text, I took some copywriting courses and I can easily create content on any type of topic. If you are interested in my work, let me know and I'm ready to start anytime. Thank you and I hope to hear from you soon! All the best!
€140 EUR dalam 7 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Salut, Mi-ar placea sa te ajut in realizarea proiectului. Sunt content writer, astflel ca scriu articole pentru site-uri, blog-uri, texte pentru conferinte, lucrari de licenta/ disertatie etc. Textul final va fi doar atunci cand vei fi multumit de calitatea lui. Astept cu interes mai multe informatii intr-un mesaj pentru a vedea cum putem sa fructificam colaborarea :) O zi faina! Andreea
€30 EUR dalam 7 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Hello, my name is Marian. I'm at college now and I'm trying to make some more money to help me with my studies. I can handle Excel, ppt, world, I can create a site according to your preferences. I work cheap, fast and offer quality
€50 EUR dalam 5 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Buna ziua, Sunt disponibil sa lucrez la proiectul dumneavoastra. Site-ul trebuie facut de la zero, sau se lucreaza deja pe o matrice ?
€100 EUR dalam 7 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Bună ziua! Sunt un fotograf începător, un împătimit al scrisului și un iubitor de artă de când mă știu. Înțeleg cât de importantă este descrierea unui produs sau al unui serviciu, deoarece potențialul client trebuie să înțeleagă ce puteți oferi. Ambiția și creativitatea îmi sunt principalele calități care mă recomand, și bine înțeles comunicarea liberă de care dau dovadă. Dacă doriți o monstră sau mai multe detalii, mă puteți contacta 24/24. Numai bine, Emanuel!
€140 EUR dalam 7 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Fotografia este o pasiune veche de-a mea și mă pregatesc și de nunta. Sunt candidatul ideal pentru că sunt o persoană extrem de tipicară și perfecționistă și știu exact ce îmi doresc de la o firmă ce oferă servicii foto&video. Amintirile sunt cele mai importante dovezi ale unui eveniment de vis. Clienții noștrii trebuie să simtă că și-au lăsat amintirile pe mâini bune și rezultatul final va fi un prilej de bucurie pentru toată viața. V-am făcut un pic curioși!? Sunt sigură că vom face treabă bună împreună.
€65 EUR dalam 3 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Buna. Sunt Alexandra si sunt pasionata de tot ce inseamna comunicare. Am o experienta de aproximativ doi ani in redactare articole de orice tip, pentru orice domeniu. De-a lungul timpului am creat articole simple, de tip stire, pagini SEO, pagini penru homepage, descrieri pentru produse sau servicii etc. Daca crezi ca putem colabora, astept mesaj cu drag. Multumesc, zi frumoasa.
€150 EUR dalam 1 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Buna! Te pot ajuta cu realizarea continutului pentru acest site. Am peste zece ani de experiență în online și cred că putem lucra foarte bine împreună. Mi-ar plăcea să discutăm mai multe, să înțeleg mai bine nevoile pe care le ai și cum te pot ajuta.
€200 EUR dalam 3 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0

Tentang klien

Bendera ROMANIA
Ploiesti, Romania
0.0
0
Ahli sejak Okt 1, 2020

Pengesahan Klien

Terima kasih! Kami telah menghantar pautan melalui e-mel kepada anda untuk menuntut kredit percuma anda.
Sesuatu telah berlaku semasa menghantar e-mel anda. Sila cuba lagi.
Pengguna Berdaftar Jumlah Pekerjaan Disiarkan
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Memuatkan pratonton
Kebenaran diberikan untuk Geolocation.
Sesi log masuk anda telah luput dan telah dilog keluar. Sila log masuk sekali lagi.