Find Jobs
Hire Freelancers

Scrierea unei serii de texte pe tema energiei regenerabile

$30-250 USD

Ditutup
Disiarkan lebih dari 3 tahun yang lalu

$30-250 USD

Dibayar semasa penghantaran
Buna, noi suntem Restart Energy. Dorim sa colaboram cu un writer talentat, de preferinta cu experienta in scrierea de articole pe tema energiei regenerabile sau cu disponibilitate de research. Dorim sa cream o serie de texte pe tema energie regenerabile care sa explice de la inceput la sfarsit, cu detalii, calatoria fotonilor de la soare, la consumatorul final.
ID Projek: 27858169

Tentang projek

10 cadangan
Projek jarak jauh
Aktif 3 tahun yang lalu

Ingin menjana wang?

Faedah membida di Freelancer

Tetapkan bajet dan garis masa anda
Dapatkan bayaran untuk kerja anda
Tuliskan cadangan anda
Ianya percuma untuk mendaftar dan membida pekerjaan
10 pekerja bebas membida secara purata $145 USD untuk pekerjaan ini
Avatar Pengguna
Salutare, In domeniul content writing-ului am o vasta experienta in ultimii 4-5 ani. Nu am mai scris pe partea de energie regenerabila in ultimii ani, dar in urma cu ceva ani am scris mai multe proiecte pentru facultate. Pe de alta parte, am lucrat pe foarte multe nise si foarte multe domenii, am scris continut pentru site-uri, bloguri sau articole SEO. Cu partea de research stau foarte bine, am publicat mai multe articole stiintifice pe domeniul meu, articole publicate in reviste internationale de prestigiu, in limba engleza. Pentru mai multe detalii putem discuta pe chat. Multumesc. Toate cele bune, Laurentiu
$100 USD dalam 7 hari
5.0 (21 ulasan)
6.2
6.2
Avatar Pengguna
Bună ziua! Sunt un jurnalist cu peste 8 ani de experiență în presa online, iar de mai bine de doi ani de zile activez și ca freelancer. Aptitudinile mele de redactare și de research dezvoltate în toată această perioadă consider că ar fi potrivite pentru proiectul dumneavoastră. De asemenea, în activitatea de freelancer am mai redactat articole legate de energia regenerabilă și industria energetică. Dacă doriți să discutăm mai multe detalii despre o potențială colaborare, puteți să mă contactați în secțiunea de chat. O zi bună în continuare!
$200 USD dalam 7 hari
5.0 (2 ulasan)
1.2
1.2
Avatar Pengguna
Bună ziua! Sun un copywriter independent și studentă la Jurnalism, din pasiune pentru scris. De mai bine de doi ani realizez articole de tip blog sau academice pentru platforme de profil sau pentru clienți independenți, după o structură dată sau după libera imaginație. Am realizat o serie de articole care au o oarecare legătură cu energia regenerabilă, în engleză, pe structura avanataje și dezavantaje, însă mă bazez și pe abilititatea de a face research. Îmi place subiectul, mi se pare fascinant și de obicei asta caut la o colaborare. Să-mi aducă și un aport de cunoștințe. Pentru a clarifica cât mai bine detaliile proiectului mă puteți contacta oricând pe chat, unde, de asemennea, putem negocia plata si perioada de întocmire a articolelor. Mulțumesc :)
$100 USD dalam 5 hari
5.0 (1 ulasan)
1.1
1.1
Avatar Pengguna
Hei salutare, credca pot sa te ajut cu acest task. Sa fiu sincera , nu am experienta in scrierea de articole de acest gen, dar sunt sigura 100% ca dupa un research avansat, pot sa-ti ofer un rezumat destul de captivant la aceasta tema. E o tema care dispune de foarte multa informatie in mediul online, si un research va oferi informatia destul de rapid. Daca va decideti, va astept cu un mesaj in privat. Va multumesc frumos.
$250 USD dalam 14 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Buna, eu sunt Cristina! Sunt interesata in colaborarea cu voi la fel de mult cum sunt si pasionata de acest subiect. Nu am scris articole pana in prezent despre acest domeniu insa sunt disponibila pentru research, fiind un domeniu in care doresc sa cunosc cat mai multe informatii.
$200 USD dalam 7 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Salutare, Te pot ajuta cu mare drag la acest proiect unde voi colabora cu un bun prieten care este jurnalist PRO TV, blogger si specialist marketing. Asadar esti pe maini bune! Te rog sa ma contactezi daca doresti sa lucrezi cu o echipa de profesionisti in acest proiect si iti voi da mai multe detalii. Multumesc!
$200 USD dalam 4 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Buna ziua, Numele meu este Mutu Bogdan, la baza sunt inginer chimist cu specializare in inginerie biochimica dar sunt extrem de pasionat de tot ceea ce inseamna enerie regenerabila, surse alternative si tot ce inseamna modalitati de reducere a amprentei de carbon din atmosfera. As vrea totusi sa stiu, doriti un text care sa se adreseze publicului larg sau sa fie un text de specialitate? O zi frumoasa, Bogdan
$112 USD dalam 5 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0
Avatar Pengguna
Bună ziua! Sunt scriitor de proză, la început de drum, am publicat mai multe fragmente în antologii de cultură și artă din România și am mai multe premii câștigate la concursuri naționale de creație literară, motiv pentru care consider că vă pot ajuta cu proiectul dumneavoastră. Am experiență în redactarea articolelor pentru mediul online, colaborând cu mai multe site-uri până în acest moment. Vă pot arăta și un portofoliu în acest sens. Aștept cu interes mesajul dumneavoastră, în cazul în care doriți să colaborăm!
$140 USD dalam 7 hari
0.0 (0 ulasan)
0.7
0.7
Avatar Pengguna
Pot să elaborez conținut text pe tema propusă astfel încât să vă atingeți obiectivele. Evident că voi avea nevoie de cercetare, iar propunerea mea este de 20 lei/100 cuvinte Există disponibilitate de lucru pentru 1000 cuvinte/zi.
$50 USD dalam 1 hari
0.0 (0 ulasan)
0.0
0.0

Tentang klien

Bendera ROMANIA
Alba Iulia, Romania
0.0
0
Ahli sejak Ogo 26, 2020

Pengesahan Klien

Terima kasih! Kami telah menghantar pautan melalui e-mel kepada anda untuk menuntut kredit percuma anda.
Sesuatu telah berlaku semasa menghantar e-mel anda. Sila cuba lagi.
Pengguna Berdaftar Jumlah Pekerjaan Disiarkan
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Memuatkan pratonton
Kebenaran diberikan untuk Geolocation.
Sesi log masuk anda telah luput dan telah dilog keluar. Sila log masuk sekali lagi.