A very good and inspiring company logo with the name chimes placepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    302,466 a very good and inspiring company logo with the name chimes place tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello! We need help with improving the translation for one of the features in our application. Inside the app, we have a feature of sending hearts from the parental app to a child's app. There is a range from 1 heart to 200 hearts that a parent can send to a child. The problem is that the negative nicknames (Dummy, Goofy, Piggy, Silly, Dork) are too rude for a child. We need help with ideas o...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Need a new logo for my company. It’s an Australian caravan company. Company name is Outback Caravans Need something amazing that is going to look like a big name

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    68 bida

    current website: Magento 2, with Webkul marketplace "Shipment Date Selection" module there, for choosing the shipment date. Live, with dummy site for testing. Customer placing advanced order, arriving in 3-4 days. Customization needed: Need POS to handle stock sales in shop (before only advanced order available) Help to select the right POS system (Connec...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    13 bida
    Re-Design Logo for Company 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I would like to re-brand/design our logo You must be an amazing designer and forward thinker to be able to take on this project Proven experience is a must Regards,

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    62 bida

    I need a Unity developer who can Reskin the 2D racing game designs totally with good quality, resolve Bugs, Integrating Leaderboard and Ads. * Reskin the levels, characters & UI with Good quality * Find Bugs and resolve it * Admob ad integration, Leaderboard

    $210 (Avg Bid)
    $210 Avg Bida
    4 bida

    I process UK Payrolls at very competitive cost and with superior quality. I also provide Bookkeeping and Accounting Services at very competitive cost and with superior quality. I need someone to find new customers for my services in the UK. I am looking for someone who can source there own leads and deal with the leads up to the point where they are ready to become clients with my company. I a...

    $25 - $312
    $25 - $312
    0 bida

    Need to build a simple Money Transfer Website using the provided API Doc.

    $291 (Avg Bid)
    $291 Avg Bida
    7 bida
    Company Profile 6 hari left
    DISAHKAN

    Our company already exist. The company wants to change redesign its logo, which also will change its stationary work. We will work on the logo first, and if the directors liked the job, we would move to other stationery work. It​ will be a different project. If you are interested, please let me know. I will provide you all the information you need. after finishing the project, we need the brand ...

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    52 bida

    I would like to do the following: 1. Generate a pdf file from google sheets in google drive 2. Use the google sheets script to send the pdf file to a person in Telegram 3. Entire code shld be using Google Sheets scripting.

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida
    Looking for good Designer 6 hari left
    DISAHKAN

    i want to hire [log masuk untuk melihat URL] i need to complete some UI for podcast app. thank you !

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    10 bida

    Looking for an attractive, minimal, cool looking logo for a medical producta company. The logo needs to represent the "BEST" theme as in - the best product. Please see attached file for logo instrcutions and text. Logo should be clean, with big bold font, letters/words stand out, and also represent the product and the "Best" theme. Thanks

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    14 penyertaan

    It is about the article on someones life in detail. which includes the three main highlights .;[skip ton,keingly and yorkshire]. so wwe will talk about these main highlights . HOPE YOU READ BY HEART. SKIP TON. Skip ton (also known as Skip ton-in-Craven) is a market town and civil parish in the Craven district of North Yorkshire, England. Historically in the East Division of Staincliffe Wapentak...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    69 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    33 bida

    Content Writing with Missio, Vision and Values Company Profile 1500 Words - Mobile Wholesaler Points. Company Name: Amtel International Head Office: Kuwait Started 2011 at Honkng as Amtel Telecom Started at Dubai on 2002 as Al Foze LLZC Started at Kuwait on 2011 as Amtel Internaional Started at Bahrain on 2019 as Amtel International Give a brief about Kuwait B2B Bulk Mobile Phone Dealing Mainl...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    18 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    33 bida

    i need a new logo for my business, i need a good graphic that can give me professional logo

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    44 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    4 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $2395 (Avg Bid)
    $2395 Avg Bida
    13 bida

    I need a logo designed for Cleaning company. I know the color only I need a factor. pleas send yours reference.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    52 bida

    Hi, We are looking for a company that can transform the front end look of our application that is both in web version and android version. Someone who can create icons, images and give final touches to the front end of our website and android app. The individual or company should be best in creating front end of web and android applications The application helps in searching consumer based servi...

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    20 bida

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    11 bida

    PLEASE POST A HOSTING, VPN, E-COMMERCE WEBSITE YOU MADE FROM A THEME IF YOU HAVE ONE! AUTOMATED, COPY-PASTED BIDS WILL BE IGNORED! I need you to build a website that can be used to sell VPN services. This will be a functioning as a business later. The website will have 3 parts/sections: an HTML section, a WordPress section (for a blog ), WHMCS section (for billing) You will receive all assets f...

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    12 bida