Create gps program windows mobilepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    219,589 create gps program windows mobile tugasan ditemui, harga dalam USD

    proyek penggajian pada karyawan swalayan, yang berisi data pada karyawan, seperti nik, nama, jabatan, jumlah hari masuk, hari kerja, masa kerja, gaji pokok, tunjangan jabatan, tunjangan masa kerja, tunjangan makan, bonus, lembur, kas bon, potongan, denda dan lain-lain. serta sistem program absensi menggunakn sidik jari dan scan barcode (barcode tidak boleh di ketik manual di sistem) master ...

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    6 bida

    Windows Python Berusaha dan bejerja keras

    $281 (Avg Bid)
    $281 Avg Bida
    2 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Setup 3CX PBX system

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    3 bida

    Cordova/Phonegap

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    14 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] perlu reka bentuk dan dibina

    $455 (Avg Bid)
    $455 Avg Bida
    15 bida

    Mencari trader forex..yg pro yg blh ajar sya

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    2 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida
    Mobile -- 3 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $1429 (Avg Bid)
    $1429 Avg Bida
    9 bida
    Mobile Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $5905 (Avg Bid)
    $5905 Avg Bida
    27 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    Pembutan program dari bahasa pemerogaman c# misalnya : prohram absensi, program kasir dll

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    Agar rumah semakin menarik dilihat dan menjadi inspirasi oleh orang lain

    $5000 - $10000
    $5000 - $10000
    0 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $966 (Avg Bid)
    $966 Avg Bida
    2 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin dipekerjakan di adeelarshad sebagai salah satu manejemen,hanya ini lah yang dapat saya sampaikan lebih dan kurang nya saya minta maaf

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    4 bida

    Untuk membantu Sistem Informasi pembayaran apapun

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Mobile app Tamat left

    Halo Albert, mau tanya secara garis besar, kamu bs buat app yg ada voice verificationnya ga? jd kl misal bukan suara si owner, maka tdk akan ke next stepnya? Kl bs nanti kita akan diskusi lebih lanjut dan harga pembuatannya. Terima kasih

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Dengan membayar Rp80.000,- kita sudah bisa berbisnis dengan cara bershodakoh hanya saja kita harus rajin menyebarkan brosur untuk orang-orang membacanya carannya mudah sms layanan kami 0877 3161 5563

    $6 - $11 / hr
    $6 - $11 / hr
    0 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    PROGRAM BENGKEL, untuk bengkel yang memrlukan program untuk pengadaan spare part dan lain-lain dan juga dapat mendata baran apa yang kurang dan lebih

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    I want to hire a developer to code a multiplayer card game similar to Mango Capsa Susun game with more fun animation and graphics. Please refer to the link here: [log masuk untuk melihat URL] Project requirements: Source code and development in C# & Unity Budget: $3000-$5000

    $5800 (Avg Bid)
    $5800 Avg Bida
    10 bida

    Yang saya butuhkan saat ini adalah coding algoritma/metode TOPSIS untuk di implementasikan ke dalam website sederhana yang telah saya buat

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    i need mobile app developed android and ios

    $5118 (Avg Bid)
    $5118 Avg Bida
    30 bida
    construction program built 6 hari left
    DISAHKAN

    i need a construction schedule built from plans and need the project packaged into trades

    $727 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $727 Avg Bida
    6 bida

    Ideally would have a GUI interface and a loading bar. I'd simply like to select the IP CIDR file (It will be a CSV) and it would convert that list to the full ips and put them in a series of smaller csv files for me to import to our data warehouse. Would like source to be provided. Happy to give more details, this hopefully will be pretty simple. I had one written awhile ago in python but it...

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    10 bida

    Hi, future prospects, I've built a Wordpress site using Elementor and I'd like for increased site speed (especially for mobile) but still keeping most of the looks the same. Also, I'd like for the mobile usability problems from Google Search Console to be fixed, namely: 1. Text too small to read 2. Clickable elements too close together 3. Content wider than screen On top of all thi...

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    15 bida
    Mobile app development 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like an app for both Android and IOS, to work together with the business website. The app is meant to display and sell products from the online store.

    $702 (Avg Bid)
    $702 Avg Bida
    78 bida
    Lisp program 6 hari left
    DISAHKAN

    Lisp program for insertion sort

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Currently using shopify theme 'boundless' need the css theme mobile perimeters changed so when store is viewed on mobile devises it has products in one column. Needs to be done asap.

    $428 (Avg Bid)
    $428 Avg Bida
    15 bida

    We are working on an iOS Application for the nightlife industry and need UI designs done for the mobile application. Need 8 unique screens designed. The idea behind TableTop is simple, create a mobile application that streamlines communication between club-goers and venues/promoters allowing people to book table reservations more efficiently and save money, while at the same time filling tables ...

    $449 (Avg Bid)
    $449 Avg Bida
    16 bida

    The purpose of this document is to present in detail level the possibility of generating budgeting for the development of the mobile application of the Driver Workday software that is a module of the company's System.

    $2370 (Avg Bid)
    $2370 Avg Bida
    92 bida

    I need a responsive website. I would like it designed and built.

    $1672 (Avg Bid)
    $1672 Avg Bida
    35 bida

    I need you to design and build it.

    $2928 (Avg Bid)
    $2928 Avg Bida
    18 bida

    Looking for an experienced developer that can replicate the design structure and function of the “Who Wants to be a Millionaire” game app. The look and feel is monochromatic, should have clean lines and lots of white space. This job was posted from a mobile device, so please pardon any typos or any missing details.

    $756 (Avg Bid)
    $756 Avg Bida
    17 bida
    Flutter mobile application 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi I am looking for a Flutter developer to assist with a number of mobile development projects I am working on. This is an initial project to deliver a small mobile application of 3 pages. The design and navigation for these pages has been created, your task will be to implement the design in Flutter/Dart. The design will be provided to the successful candidate on selection. Deliverables: Flutte...

    $2604 (Avg Bid)
    $2604 Avg Bida
    89 bida

    [READ CAREFULLY] Hi, i'm looking for someone who can solve my issue. I have a website, in ASP Classic on a domain and i need to migrate it. I moved to another windows hosting but pages in .asp extension are not displaying giving error "SERVER ERROR page could not be displayed".

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    16 bida

    Mobile application that can track a person's location and when he reaches near other user notification is sent to the user Google/ mobile number login with OTP verification 2 roles: 1 Business 2 User Business can add different products list User can see business's product list

    $685 (Avg Bid)
    $685 Avg Bida
    8 bida

    I am looking for someone who lives in Massachusetts and knows swift to enhance my mobile app.

    $2076 (Avg Bid)
    $2076 Avg Bida
    74 bida

    We have a working software with a serverside application (node) and 4 applications (2 for Android and 2 for iOS) We would like to make the following changes to the mobile applications: 1. Update Icon, splashscreen and graphic assets 2. Currently the applications are in English. We want to add a second language and a language switcher in the login screen. 3. Update sounds/text for remote notifica...

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    99 bida

    I'm looking for React Native Web & Mobile Developer for my Quiz Application. I need to build app pages with RN for my Quiz Web & iOS App. I'll provide PSD for it. Detailed requirements will be provided while interviewing. Happy bidding.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    19 bida

    Looking for a Laravel developer to make one web page responsive with all mobile devices and exactly according to the provided design: [log masuk untuk melihat URL] (page Jobseeker-Jobs Applied)

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    40 bida

    IOS App for Customer and Tasker (English, Russian, Ukrainian) Android App for Customer and Tasker (English, Russian, Ukrainian) Goolge-Play Mobile Responsive Front End Website Real Time GPS Tracking Coupon Code Management Google Map Integration for web Automatic Calculation based on hours Stripe Payment Gateway for cards Wallet Feature Invite Friends In-app notifications to Customer and Tasker Fac...

    $898 (Avg Bid)
    $898 Avg Bida
    16 bida