Free arab joomla templatepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    489,601 free arab joomla template tugasan ditemui, harga dalam USD
    Free lancer Tamat left

    M free lancer ma sabai bhanda ramro kam gareyar dekhauchu m free lancer bata dery khusi chhu

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    3 bida

    فصول من كتب في العلوم الاجتماعية مطلوبة للترجمة لأفضل سعر لكل ألف كلمية وأقل مدة زمنية ترجمة يدوية غير آلية لا يستخدم جوجل ولا غيرها من منصات وبرامج الترجمة الآلية في عملية الترجمة . ممرنا بتجارب كثيرة مع موافقات على الترجمة اليدوية ثم يترجمون بعد ذلك آليا ، برجاء على من يجد في نفسة الثقة والامكانية يعطينا سعر والبدجيت المقترحة هنا للمشروع قابلة للنقاش ، ويفترض الحصول على عينة من المترجم لنرى أفضل ما عندة

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    34 bida

    Membuat dokumen list kertas A3 Membuat template dokumen laporan harian Menggunakan kertas ncr Membuat template dokumen laporan mingguan kertas legal Membuat tenplate dokumen laporan bulanan / rekap kertas legal Membuat template dokumen RAP Membuat template curva s Intinya membuat template dokumen Antara sheet dan sheet terhubung antara 1 dan lainnya menggunakan rumus atau vba dan menggunakan pivot

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    - Input karyawan, login, filtering dan pemberian hak akses login pada aplikasi, dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan - Input Barang, satuan barang, kategori barang, filtering dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    1 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko...-setelah item2 customer sampai mesti ada fuction/fitur tambahan seperti item inspection/refund/pemulangan -Customer boleh tick item untuk submit untuk postage/post out -Dan boleh memasukan harga ship to malaysia, harga pos berlainan, darat, laut, udara yang boleh admin monitor dan edit harga MESTI FULLY FUNCTION AS I WROTE ABOVE, TIDAK MENERIMA PEMULA/DIY LEARNER TIDAK MENERIMA SCRIPT ECOM/TEMPLATE/TIDAK MENERIMA BAYARAN BERPERINGKAT contoh buying agent website boleh tengok disini bagaimana berfungsi

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    Saya diberi tugasan untuk menyiapkan video montaj korporat organisasi. Jadi, sekarang saya perlukan intro untuk effects logo organisasi dan juga template untuk montaj sekiranya ada.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida

    Laman web jabatan pendidikan

    $422 (Avg Bid)
    $422 Avg Bida
    7 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Lainnya atau tidak yakin Saya mau buat website dgn joomla ekstension easysocial

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk membuat website Joomla tapi menggunakan HTML yang sudah jadi. Deskripsi pekerjaan: - Tidak ada pekerjaan medesign web, design sudah dibuat dalam bentuk HTML - Mengaplikasikan design yang sudah jadi ke dalam Joomla - Termasuk membuat form contact us dan google map menggunakan free plugin Joomla - Pekerjaan hanya mengkonvert HTML ke Joomla - Tidak termasuk pekerjaan hosting, upload dll.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa 0838 808 1500 7FAB7D21

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    1 bida

    template yang enak dipandang dan eye catching. tidak membosankan, dengan tema kopi dan kesederhanaan tapi memukau

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    ...disebut sebuah halaman. Seiring dengan perkembangan dalam bidang dunia informatika, kini dikenal pula istilah e-book atau buku-e (buku elektronik), yang mengandalkan perangkat seperti komputer meja, komputer jinjing, komputer tablet, telepon seluler dan lainnya, serta menggunakan perangkat lunak tertentu untuk membacanya. Dalam bahasa Indonesia terdapat kata kitab yang diserap dari bahasa Arab , yang memiliki arti buku. Kemudian pada penggunaan kata tersebut, kata kitab ditujukan hanya kepada sebuah teks atau tulisan yang dijilid menjadi satu. Biasanya kitab merujuk kepada jenis tulisan kuno yang mempunyai ketetapan hukum, atau dengan kata lain merupakan undang-undang yang mengatur. Istilah kitab biasanya digunakan untuk menyebut karya sastra para pujangga pada masa lampa...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    menambah salinan, menu tamplate pada cms joomla

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    2 bida

    Need 5K Facebook likes. Counties: Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey. No spam, bots, or fake accounts. No accounts in danger of being suspended. Likes must be from Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey with: At least 2+ photos, At least 50+ friends, and Status updates that go back at least 2 weeks. NO BOTS OR FAKE ACCOUNTS OR REAL LOOKING ACCOUNTS. THIS MUST ALL BE REAL HUMAN BEINGS. NO FAKE AT ALL OR YOU WILL NOT BE PAID!

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    5 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida
    instal magento Tamat left

    saya punya template magento siap instal, adakah yang bisa menginstalkan

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    16 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    Redesign template Wordpress Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    10 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : dan saya inginkan garansi untuk plugin ini. budget yang saya miliki Rp.1.000.000

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.

    $7 - $15 / hr
    $7 - $15 / hr
    0 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) ...pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5...

    $3542 (Avg Bid)
    $3542 Avg Bida
    3 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freelancers h...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    membuat komponent pengaduan untuk cms joomla. agar bisa mengisi form aduan, dan dibalas oleh pembelas. dengan notifikasi email. dan yang sudah dibalas mampu di pubilkasikan ke public. seperti website ini

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas...sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruangan register dan log in ahli dan di ruangan ahli mesti boleh lihat senarai downline, profile peribadi, komisyen dan lain2. Setiap ahli boleh dpt referal link utk promosi kpd org lan. Then setiap bulan mereka harus renew yuran tersebut. Jika tidak iklan akan disekat. Boleh kah anda bantu saya. Boleh bg contoh template yg sesuai. Saya nk sebut harga. Hosting kena cari sendiri atau mcm man...

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: Facebook page: Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexico, United States of America, Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Ecuador, Venezuela, Australia, New Zealand Audience Interests: Thailand, Bangkok, Phuket, Pattaya, Asia Goal: become best known Facebook Page for visa service in Thailand for all citizens from countries mentioned under ‘target countries’. 8-investigate Website: Facebook page:

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    An e-commerce website template that needs customisation to fit desired business plan.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    43 bida

    i have all the assets , you have to recreate it exactly in 10 hours

    $54 / hr (Avg Bid)
    $54 / hr Avg Bida
    88 bida

    We have 2 modules, one for reservation of boxes, one for reservation of rooms inside Joomla Both are running and working modules, but need some changes as the floors have been changed. You need to change 3 existing maps into 4 new groundmaps. The SVG files wil be provided. The modules are both installable modules, and you need to deliver installable modules also.

    $567 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $567 Avg Bida
    23 bida
    Joomla 3 - website "broken" 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a Joomla 3 website that was broken and we try to update the J3 to some latest versions but still is messed layout. We need a Joomla 3 expert to resolve the layout.

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    24 bida
    AWS Cloudformation work 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I need a cloudformation template that will install AWS Firewall.

    $216 (Avg Bid)
    $216 Avg Bida
    3 bida

    ...SAFETY, ENVIRONMENTAL AND QUALITY PLAN” specifically for manufacturing facility, with conveyors, machines (ideally for manufacturing packaging for food and or medical device industry) in USA and even better in Tennessee. I need a-go-by plan (meaning the plan is already put together) this must have OSHA regulations listed in plan and be recent such as within last few years updated. Not looking for a template, I know how a plan must be put together so its a specific type of plan that is used in one of these facilities. Looking for someone in US...

    $129 (Avg Bid)
    Segera
    $129 Avg Bida
    29 bida

    Previous website Current website I hide the name address notes area I need to add this section back so that i can see the n name of the customer , address( needs to be changed to table number) the text box on the right which will state (additional notes for your server) I NEED THIS DONE WITHIN 2 hours or less. Please dont take this job or send request unless you can do this. The code was just adjusted by another freelancer so that is why it no longer is displayed

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    24 bida

    ...compatibility} Bosch; {Type} Oven rail; {Quantity per pack} 1 pc (s); {Product color} Silver; {Telescopic} Y ; I have some thoughts on this. No. 1 is that someone rebuilds wp all import so that it automatically reads and imports and the format that I have stated above ie we do a drag drop and it senses that {Brand compatibility} is the attribute name and Bosch is attribute. Nr2 that someone builds a template that is adapted to the feed above in wp all import which we can then import in our web shop where we can easily drag and drop and it senses that {Brand compatibility} is the attribute name and Bosch is attribute. For example, as it looks in an export of products in wp all export. a: 9: {s: 8: "pa_marke"; a: 6: {s: 4: "name"; s: 8: "pa_marke";...

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    21 bida
    angular template with strapi 6 hari left
    DISAHKAN

    i am facing a problem on running an angular template working with strapi , i need to run strapi but i am facing some issues , i need some one to help me on runing strapi on my mac , i need a quick help , please comment your proposal with "Strapi" work at the top of your proposal to be considered .

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida
    Batch Photoshop Action 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a large series of images that need to be added to a PSD template like this. Maybe 100 images, sometimes more. We'd like a photoshop action / script that can do this process automatically.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    49 bida

    Hi, I would like to have a YouTube thumbnail template design for my YouTube videos, so they all will have identical appearance, easily recognized by my audience. I am a quality consultant that sell online courses via my website and going to sell documents as well. My goal is to use the videos to sell the online courses and documents. The "Quality Management" and "ISO standards" niche is small and professional, similar to law firm. Quality profession is dealing with helping companies to provide flawless products and services and prevent customer complaints, and malfunctioning products that go to trash and waste. My website is: My YouTube channel is also "HandsOnQuality" YouTube thumbnail template requirements: * The template image siz...

    $371 (Avg Bid)
    $371 Avg Bida
    74 bida

    install free ssl on centos - 07 help

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    28 bida

    1. We will provide a template for the design document. 2. We will provide further design spec for quote estimation 3. Must be familiar with backend coding, preferably Django + PostgreSQL 4. A real estate website with features: 5. Signup/ Login   1. House page - Buy   2. House page - Sell   3. House page - Rent   4. Buying and selling tips   5. About Us   6. Forum   7. Blog 6. Send us your previous work on schema design when you contact us Deliverables: 1. A spreadsheet with database model design following the format we defined 2. ER Diagram is optional

    $213 (Avg Bid)
    $213 Avg Bida
    21 bida

    HOME Super user should be post images with a specific size in header on the sides and at the bottom Search on all post Login - 3 type of login Users Contributors Administrators Super Admin NEWS Contributors should be able to post news, which will only be published once admin approves it. putting the links should show the feeds. EVENTS Contributors should be able to post Events, which will only be published once admin approves it. Events should have date. Discussion Board There should be categories Any user should be able to post in any category, which doesnt need the approval. Admin should be able to delete an unwanted post. PUBLICATIONS People should be able to post PDF files, which can be stored to an external source. EDUCATION JOBS Post jobs, which will have a...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    28 bida